Moja wypłoszona całe życie kuca podczas sesji zamienia się w starego wyjadacza… żadne dźwięki koni, krów, świń, małp… nic ją nie rusza. Parasolki, siatki.. ne-e najodważniejszy kucyk na świecie nagle. Oczy przymrożonego i uszy położone na boki to 95% zdjęć 😒
Slyszalam, ze na konie najlepiej działają dźwięki delfinow, moja kobyła oczywiscie nie byla nimi kompletnie zainteresowana, za to wyjątkowo
interesujace i przydatne podczas sesji było rżenie kobyły w rui 😂
Widziałyście co ES odwalił? Ten Golden Brass co ma wyjść ? Czekałam na złotą kolekcje od nich cały rok (to znaczy od ostatniej, tej z czarnym na ktora nie zdążyłam), niech dadza mi na to jakiś discount za tą biała kropkę na Mahogany i zapomnimy o sprawie 🤣
Sasini, poka poka foto! W razie co zrzucę winę na Ciebie - bo ja już przechorowałam i mi przeszło (bo wmówiłam sobie, że na Karynie nie będzie dobrze wyglądać) 🤣
To jest taki antracyt z ciepłymi tonami także na gniade sztos.
A Golden Brassa nawet nie komentuje, bo od ponad roku gdzieś tam mi się przewijał w myślach, ale trochę się boję.
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 10 stycznia 2022 14:02
Mnie chyba też za oko chwyta najbardziej na drugiej fotce, ale te chłodniejsze tony też spoko i jak na moje oko to chyba najbliższe faktycznemu kolorowi przynajmniej w niesłoneczne dni 😉 . Na ostatnim zdjęciu wygląda najbrzydziej. Jakiś taki w żółć wpadający jednak jestem prawie pewna, że to zdjęcie jest podkręcone, sądząc po zieleni w tle.
Uff dobrze że wstawilas te fotki, na takich zwykłych nie podrasowanych katalogowo zdjęciach już mniej mi się podoba (wolałabym żeby bardziej wpadał w karmel/żółty jak już niż beżowy) . Chyba jednak zachowam zdrowy rozsądek 😁
Za to coraz mocniej chodzi za mną velvet kentucky, ale jak z początku chciałam różowy, tak teraz już nie wiem 🙈 Podoba mi się też turkus/szmaragd, musztarda, szary, pomarańcz, ciemna zieleń... 🙄