Ja również życzę wszystkim wspaniałego roku😁 Kuniaa, z QHP w konik.com.pl
Dla przypomnienia kucyk w ostatnich szmatkach 😍
Equestrian Stockholm Mahogany💥
Equito Plum Rosegold💗
Equestrian Stockholm Dark Sky✨
Szczęśliwego Nowego Roku!
Życzyłabym wieluuu szmat! Ale będę życzyć wieeleee kasy 😎
Dopiero pierwszy dzień, a jak już myślę ile szmat bym chciała to dramat 😬
<b>
Pytanie: Gdzie kupię czarne brokatowe podkładki pod owijki? HELP Kuniaa, w pegazie.
Nie wiem czy są dostępne online ale w stacjonarnym mieli. Tylko tam teraz inwentura.
Jest spory. Tak mniej więcej jak cottony.
Ale akurat mi to nie przeszkadza, nie znoszę jak mi tybinka prawie wyłazi za lamówkę 😉
Jakość bardzo spoko
Niestety model i światło na hali nie współpracują zanadto...
Caball ma nową stronę, fajnie poprawiony konfigurator 🙂 www.caball.pl Można się pobawić, choć kolory niektóre przekłamane, ale i tak jest o niebo lepiej niż było.
Kuniaa, - no piękny jest, aż żałuję, że mam czarnego konia xxagaxx, - bardzo mu do pyska. Na tym zdjęciu wygląda, jakby miał z dwa metry 😜 martrix, - w końcu zaczyna wyglądać jak siwy 😂 faith, - a tam, czepiasz się modela, uszy nastawione, mina poważna 😉 ale w pełni rozumiem ból braku światła. Na obecną halę nigdy mi się nie chce ubierać, bo tam wszystko wygląda bezszałowo. zembria, - widziałam, wczoraj już sobie wyklikałam rzeczy do chcenia 🙈 bo w sumie nową derka by się przydała...
zembria, już obczajałam 😁 Renobiusz, Dark Sky robi wrażenie na żywo, tylko muszę owijki zmienić, bo te są zbyt "chłodne" Pati2012, czemu chcesz puścić w świat? xxagaxx,faith, super kolory, ja mam petrola, tylko nie mam fotki ładnej.
Ale za to kuc Król w Monako Blue😍
lusia722, Jeny, czy Ty go codziennie kąpiesz? Czy raz wyprałaś i przebierałaś milion razy do zdjęć 😅 Bo na każdej fotce taki bielutki i piękny, że aż mi się płakać chce jak na Łaciatego mojego małża patrzę 😉
lusia722, - Monaco jest przecudowny 😍 anai, - jak Eskadron utrzyma ten poziom nudy i meeeeh kolorów, to w końcu kupię wszystkie zaległe starocie, velveta kentucky i jakiegoś psos 😂😂😂
Żałuję tylko okropnie, że nie kupiłam rok temu derki deepberry 😭