Cresta, TA kratka mówiła do mnie tak długo, aż ją upolowalam i zaprawdę powiadam, jest to kratka z której - jeśli kiedyś będę musiała przestać jeździć - zrobię sobie kocyk do domu i w niej umrę 😂💕
Moon, ja się zastanawiałam nad dralonem w tym roku, ale jednak wygrała derka z kołnierzem. Może kiedyś się na dralon skuszę, chociaż chyba one już nie są tak fajne jakościowo jak kiedyś. xxagaxx,anai, dziękujęmy😁
Jak kucyk zechce współpracować i nie wydawać moich pieniędzy u weterynarzy to może uda mi się dokompletować outfity i zrobić zdjęcia z Oliwią.
Ten rok i tak był dla mnie wspaniały, udało mi się wymienić siodło dzięki Burzy😍 i mogłam w końcu kupić czapraki DL, końcówka roku to istne szaleństwo, bo dostałam niespodziewanie aż dwa czapraki i czego nie mogę do dzisiaj przeżyć🙈🙊🙉💗
Co do kolorów to bardzo dla mnie przełomowy rok, bo mam zielenie, rubinowy(1), morski, niebieski i fioletowy to jak na mnie naprawdę feria barw😂
Zwłaszcza, że za zieleniami nie przepadałam😅
Chociaż ostatnio brąz i szary dostałam. Ale brąz brokatowy, szary z rosegold, także wiecie jest progres. Mam nadzieję, że już nic ładnego się w TackShop nie pojawi, ktoś w końcu wykupi derkę czarną Ruffle, czaprak Ruffle beż DL i Mambę coffee DL i nie będę miała na co zbierać😂🤣
Jest i kucyk Disco
lusia722 pięknie się kucyk prezentuje 😍 i zdrowia życzę, żeby więcej weterynarz nie był potrzebny 😀 Moon super ten granat, klasyka to jest jednak najlepsza 😁 a z jakiej to kolekcji krateczka? Dralony to moja wizualna słabość i najchętniej kupiłabym wszystkie 😂
To prawda, dralony w kratkę mają szczególny urok, choć w tym wypadku też broniłam się dość długo 😅 Ostatnimi czasy sprawiłam sobie pierwszy, podejrzewam, że ten sam co na zdjęciu Moon 🙂 O ile się nie mylę to (Dark)Nougat/Navy 🙂
Moon jaki piękny ten czaprak!! Ja fanką granatu nie jestem, ale ten bym chętnie przytuliła. Lusia powinnaś wrzucić wszystkie zdjęcia Ksieciunia w czaprakach. Na instagramowych filmikach prezentuje się obłędnie, ale te sceny są stanowczo za krótkie dla oka! 🤣
U mnie dralony średnio się sprawdzają przez te wielkie dziury na szyje, także ubolewam mocno bo kratki kocham miłością wielką. Póki co moja z horseware mi odpowiada.
renobiusz cudnie! Patrzyłam też na te ochraniacze , ale jednak jestem team owijki bardziej 😅
Renobiusz, daj znać czy ten brokat jest czymś zabezpieczony? Jakąś przezroczystą warstwą z wierzchu? Kupiłam kiedyś kaloszki br brokatowe i po 2 praniach zszedł prawie cały bo był zwyczajnie przyklejony, a całe pranie było w drobinach
Dobra, jak nie Wy to kto. Jestem zielona w szmatach. Totalnie. Wiem, że czaprak na trening może być zwykły a na zawody musi być ładny i czysty. Jednakże zobaczyły me oczy na instagramie tak piękny komplet, że OMG CHCĘ. Tylko gdzie, skąd? Jak to kupić w Polsce? Help 😐 Gillian, dalej szukasz tego czapraka? Jest w spooks https://www.spooks.com/saddle-pad-annber-dark-forest
wabankowa, kurczę, nie pamiętam która to kolekcja, wydaje mi się że jakaś późniejsza niż deepblue-nougat, ale mogę się mylić. Trzeba by forumową Nirv zapytać, bo od niej ów dralon kupiłam 🙈😁
anai, taaa, Gillian dalej do niego wzdycha, może w końcu spełni swe marzonko 😁🦄
keirashara, tak, to na 90% ta kolekcja! Olśniło mnie, ze deepblue-nougat z e… 2008? miała ten nugat bardziej… nugatowy, a deepblue był prawie czarny. 👌
Dzięki dziewczyny, jak się kiedyś trafi to pewnie się skuszę 😁
Mój numer jeden to zawsze była ta z kolekcji toffee/banana. Miałam kiedyś, ale jak przestałam jeździć sprzedałam i teraz żałuję, że jej nie przetrzymałam tych 5 lat w szafie 😂
wabankowa, to ja tak trzymam petrol vs. Od jakiś 7 lat? Strzelam. Przeżył czasy gdy nie miałam konia, siodlo mam ujezdzeniowe, teraz mam źrebaka. A on dalej czeka. No żal mi puścić go 😅
Kobietko, na następny Sopot wiozę Ci ogromne wino - poluję na ten czaprak od miesięcy! 😍
Przepiękne dzięki za pamięć dla Ciebie i Moon 😘 już ogarniamy zamówienie 😍