martrix, kolorki mega fajne 🙂 niebieski mi się podoba (jak każdy niebieski :p ) tylko imo strasznie szkoda, ze lamówki czarne.
Acz taki cinnamon mi się po cichu śni po nocach pomimo czarnych lamowek 😍
Ma ktoś peony pink? Zamówiłam z nadzieją, ze będzie podobny do le mieux rose, ino tańszy i z granatem, ale nie miałam peony na żywo w łapkach i mnie niecierpliwośc zżera 😅
Btw wszystko z kolekcji le mieux rose truffle jest na żywo przepiękne 💗 (i nie le mieux mi nie płaci xd )
Nasz dramat kantarowy już też zażegnany 😉 od teraz robimy na zawodach elegancką stypę z tegorocznym classic sports navy w wersji z futerkiem👌
dairoxroxi, - spoko, ja patrzę tylko na te kaloszki za szalone 66zł i wcierkę, bo się kończy, a tak to też nic. Kusi jak diabli, ale są ważniejsze sprawy 😉 Plus pierwszy raz od 10 lat mam zimną halę i stajnie, więc zamiast 40 czapraka wypada kupić coś sobie, bo odgrażam tyłek i łapy 🙈 Choć wolę dla konia. Trzymam kciuki za zdrowie Kucynki, co wykminiła? faith, - ale piękny nasycony kolor! Nie mogę się doczekać fot na modelu 😁 kokosnuss, - jak nie lubię LeMieux tak ta kolekcja rose-truffel też mi się podoba, więc rozumiem 🤣 Podobne kolory do powderrose i chochochip, gdzie poszalałam na dwa czapraki, derkę i owijki 😅
A kantar granatowy z szarym futrem, więc do obu kolorów ochraniaczy, sprytnie, sprytnie 😎
Mógłby mi ktoś powiedzieć, jaki w rzeczywistości jest Plum Equito? Jak Blackberry, winny fiolet z czerwonawym podtonem czy wprost fioletowy z chłodnym podtonem? Na zdjęciach producenta wydaje się winny, a na zdjęciach konsumentów fioletowy...
Klami, Cresta, dzięki dziewczyny kolor ładniejszy niż Loveequestrian, ale ten lakier kurczę muszę pomyśleć do jutra.
Pokazałbym Wam hipcia w nowym czapraku, ale mnie to forum denerwuje ze zdjęciami i musicie poczekać
lusia722, te z Horze to nawet wiosną chwilę mieliśmy i właśnie brązowe, zapimniałam bo rozmiar był za duży a mniejszych nie było i zaraz odesłaliśmy. One wyglądają w ręce jak lakierki, kicz jakich mało. Ale za to na koniu prezentują się bardzo ładnie i żałuję że nam nie pasowały. Spróbuję znaleźć jakieś zdjęcie na kucorku
Ktoś już tu wspominał nową krateczkową kolekcje od Le mieux i tak jak zobaczyłam zdjęcie samego czapraka to mi się spodobały to po fotkach na koniu stwierdzam, że jednak to nie dla mnie i nie boli mnie brak wersji ujeżdżeniowej 🙈
I jeszcze PS of Sweden,które kocham coraz bardziej zawodzi tymi udziwnionymi nowościami 😕 Kolory ładne, ale po co ta szarfa 🤐 mam nadzieję, że w końcu wrócą monogramy 🙏
Podpowiecie mi co to za kolekcja? Znalazłam w szafie stary czaprak eskadrona, chce sprzedać Bo siodła ujezdzeniowego nie planuje już mieć, ale totalnie nie pamiętam co to może być za kolekcja. Ani kolor
Ładne te wasze szmatki. faith bardzo fajny ten komplecik lubię ten odcień i to wcale nie jest stypa.
Ja poszalałam troszkę i uzupełniłam braki. 4 derki (3 stajenne i jedna padokowa), 2 czapraki szare Eskadrona ujezdzeniowe, tylne ochraniacze na kolki Kentaur bo miałam tylko przody, golf techniczny Pikeur, spray do ogona, podkładki pod siodło do rekreacji QHP i dwie pary ochraniaczy Kentaur też do rekreacji i jakieś pierdółki.
I jeszcze popręg Kentaur dla grubasów i prezencik dla przyjaciółki.
Ej, mi się właśnie bardzo nostalgicznie zrobiło, choco petrol to były moje pierwsze profi szmatki za własne kieszonkowe zdobyte 😅😜
Tulikucyk w nowym stypowym kantarze, na wiosnę chce upolować na promce jeszcze derkę navy z tej samej kolekcji tę podbitą misiem po całości, niestety na BF classic sports miało góra 20% a 110 ojro za derkę do założenia raz na ruski rok na zawody trochę mi szkoda 🙈
lusia722 no jak na mnie to wręcz arcyzywy, czyste szaleństwo 😬 constantia ja też, zawsze marzył mi się petrol tylko te eskadronowe jakoś mnie nie przekonywały całościowo.
No nic, zobaczymy jak przyjedzie 🙂