Aleks cena mniej przyjazna jak w kawalu, ale polecam bardzo, bo te jedyne z których mi nie odpadają kryształki 😜
A ja wrzucę kilka nowości equestrian stockholm
Deep olivine
Pink Pearl (10% od sprzedaży przekazują na fundację walki z rakiem)
i Monaco Blue w wersji z krzyżem, który wejdzie do sprzedaży po 15 listopada
i jeszcze weszła kolekcja z okazji 10 rocznicy PSoS - granat ze złotem, ale trochę dla mnie przesadzona z tym logiem co kilka centymetrów
charlieeee, Deep Olivine już u nich był, ale to po prostu powrót.
Ten PS w ogóle do mnie nie przemawia, ale ciekawa jestem kolejnych jesiennych dropów widzę, że niedługo wejdą latte Ruffle, Suede w kolorze Hunter Green i Burnt Orange.
Czyli nic dla mnie ufff…
Hej dziewczyny, kojarzycie może derkę (idealnie treningową) ale polarem też nie pogardzę w kolorze głębokiej, butelkowej zieleni?
Coś w deseń jak ta ze zdjęcia 🙂 Choruje na nią okrutnie, ale szukam jeszcze opcji tańszej niż 500 zł 😅
Motylrebel, - odezwij się do Caball, ja mam 100g na śliskiej podszewce i w wymarudzonym wzorze za mniej-wiecej połowę tej kwoty. Materiał ściągali tylko dla mnie, butelkowa zieleń pewnie będzie prostsza do ogarnięcia niż te wymysły 😂
Robiłam dzisiaj fotki zestawów wiec wrzucam, to już chyba jest choroba 🤣 mam tego więcej, ale nie chce aż tak spamować
PS. Nie wszystkie rzeczy są moje haha
dairoxroxi,
Kobieto,
Jak widzę na tym wątku, że dodałaś ten wpis to aż nie mogę się doczekać co pięknego skompletowałaś 😍 Chętnie zobaczę więcej zestawów 💗
To ten różowy velvet, nie pamietam jak się nazywa dokładnie. Bardzo podobny do rosewooda jak na moje, a może i ładniejszy. Feno oj nie, dosłownie dwa dni temu dopiero przyszedł, polecam zamówić od Mattesa one są w ciągłej dostępności
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 12 listopada 2021 17:13
dairoxroxi różowy velvet 😍
Przy okazji pytanie (nie bardzo wiem gdzie spytać), ile może być warty wycięty, ujeżdżeniowy czaprak podbity futrem naturalnym po całości od spodu, z rantem. Typu jak na fotce, z tym że raczej nie mattes, ale jakościowo porównywalny. Stan dobry+.
Dostałam go, ale ja nie mam siodeł uj, więc leży.
Przy okazji, był temat ostatnio czarny sprzęt x czarny jeździec. Dzisiaj uchwycono nasza codzienna treningowa stypę 😎 telefonem co prawda, ale uważam ze najlepsze połączenie kolorystyczne!
dairoxroxi, sponsoruje Was Mattes😂?
Ja nie mam za dużo czapraków, a kompletów to już w ogóle.
Ale spokojnie zbieram, tylko no kucyk woli moje pieniądze wydawać na leki niż czapraki😎
To ja też się pochwalę.
Do kompletu: orchid mauve i Vintage gold.
Do tego drugiego mam jeszcze kurtkę i golf. Niestety na zdjęcia pod siodłem jeszcze będę musiała trochę poczekać.
P.s. W ogóle nie wiem czy widzieliście, jaki piękny kolor wypuściło equito 😍 ten fiolet jest sztos. Mam nadzieje ze na żywo jest równie szałowy.
Czyżbym była jedną z tych dwóch? 😅
Moje niesiwe siwe dziecko wyglada super w takich kolorach. Szkoda, że nie mam żadnych szmatek dla siebie w tym odcieniu ;p
lusia Haha, niestety nie. Wszystko kupujemy normalnie i płacimy, jedynie co to z trochę lepszą ceną bo na firmę wszystko leci. Smerfi my już tuptamy na kolejne monacoblue paczkę 🤣 no i ja się trochę ślinie do equito czarnego z brązowa lamowka. Jak one wypadają rozmiarowo do fulla z ES