Pati2012, - czuję się odrobinę winna, ale nie mam wyrzutów 😁 On jest cudowny, no i ten brokat na napisie 😍Pierz i zakładaj, coś czuję, że prędzej w nim wsiądziesz niż ja 🙈 otimo, - ja wręcz przeciwnie, jak dotąd wszystkie moje rzeczy z Schocke były na prawdę dobrej jakości 😅 zembria, - pokaż koniecznie jak przyjdą 😁
Nigdy się tu nie udzielałam, ale muszę, bo się uduszę. Spełniłam swoje marzenie o brązowym sprzęcie na swoje ciemnogniade konisko. Efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania między innymi dlatego, że... mam prawie wszystkie szmaty do wymiany teraz 😅
Na zdjęciu blackblue - jedyny z mojej szmatłowni, który wygląda.
Ogólnie jestem fanką cottonów za kształt, preferuję matowe tkaniny, stonowane kolory i drobne pikowanie.
Czy tylko mi się wydaje, że poza paletą szarości i zgaszonym granatem nic tutaj nie zagra?
Pati2012, smarować spód siodła i przystuły przeźroczystym smarem, a nie czarnym. :P I po smarowaniu zakładać ciemne, a dopiero potem jasne.
U mnie najbardziej to brudzą łydki, a nie siodło.
Wydaje mi się, że te z ubiegłorocznej letniej kolekcji miały białe podszycie i chyba te Pro.
Ale najlepiej pytać Smerfi.
Ja mam dwa oba mają czarną siateczkę.
lillid, piękny! Ja widzę tam butelkową zieleń, bordo, ciemny granat, ciemny fiolet, ciepły beż, brąz i czerń właśnie .... Czyli moje ulubione kolory 😀 Cała kolekcja Copper będzie się zacnie prezentować 🙂
Dzięki dziewczyny 😀 chyba skieruję się w stronę konfiguratora Mattesa i różu...
Royal Blue to dla mnie najpiękniejszy kolor świata, w połączeniu ze złotem to już w ogóle.
Ciekawe, co mi z tego wyjdzie 😅
Butelkową zieleń i bordo właśnie mam i to by faktycznie wyglądało zacnie na kasztanie, ale tutaj coś mi nie pykło.
<b>charlieee</b>, <b>keirashara</b> raczej w ciepłe kolory uderzam, ten powyżej to już za ciemny i za chłodny. Patrzyłam na eskadrony, ale koloru żadnego ładnego nie widzialam, jedynie banana całkiem spoko, ale jednak za bardzo bananowy i oczodajny 😉<br>
Koń jest złoto rudy i grzywę ma ciepły blond, w takim chłodnym beżu źle wygląda. zembria, ja sobie ostatnio kupiłam Eskadrona w wersji skokowej opisanego jako vanilla i jest delikatnej barwy.
Kurczę, strasznie mnie wkurza, że teraz te zdjęcia się takie malutkie załączają, nic nie widać 😒
Melduję, iż moje Schockemhole dotarły i w 100% spełniają moje oczekiwania 😁 Jak tylko konie przestaną tak linieć i wyglądać przez to jak zagrzybione piżmowoły to zrobię jakieś fotki 😅
Kurczę, strasznie mnie wkurza, że teraz te zdjęcia się takie malutkie załączają, nic nie widać 😒
Melduję, iż moje Schockemhole dotarły i w 100% spełniają moje oczekiwania 😁 Jak tylko konie przestaną tak linieć i wyglądać przez to jak zagrzybione piżmowoły to zrobię jakieś fotki 😅
zembria, przecież wystarczy na nie klinkąć i robią się duże (i na kompie, i na telefonie) 🙂
No właśnie na telefonie, nawet po kliknięciu, są bardzo małe i nie można powiększyć, wcześniej dało się całą stronę rozciągnąć i sobie fotki dobrze obejrzeć, teraz lipa.
Nie mogę w edycji dodać zdjęcia, nie wiem dlaczego, nie pojawia się taka opcja, to post pod postem.
Screen z ekranu, większe nie jest też po obróceniu telefonu 🤷
1. Klikasz foto
2. Prawy myszy na foto
3. Otwórz grafikę w nowej karcie (lub coś w tym stylu, ja mam chrome)
4. Enjoy :P
Jak jest wrzucone małe zdjęcie, to i małe się otworzy. Te eskadrony akurat mają jakieś 700x500, więc no lepiej nie będzie. U dairoxroxi masz fotki 4000 pikseli i sobie można oglądać do woli.