Przegapiłaś bitwę na forum 🤣 Dodo też już nie jest modem, zrezygnowały z powodu braku czasu na ten dodatkowy obowiązek, i był wybory, w których wybrano Wawrka i Ninevet.
szepcik mnie na forum nie było lepiej niż pół roku 😉 dopiero nie dawno znów zrobiłam wielkie come back bo zaczęlam jeździć. Z opo pisałam ostatnio tzn jakiś czas temu ale nic nie wiedziałam że modem nie jest. Widze że cuda się dzieją 😎
ooooo jak to miło, że się ludzie mną zainteresowali 🙂 Ostatnio miałam bardzo pracowity okres - przeprowadzka, kupno samochodu i szlifowanie techniki jazdy po angielskich drogach, drobne problemy zdrowotne, chłopak, który ma trochę problemów i potrzebuje wsparcia... Teraz się trochę uspokoiło, więc obiecuję się od czasu do czasu odezwać 🙂
No ale jakiś czas była jako normalny forumowicz, tyle że uciszony, a teraz wszędzie jako gość. Uciszenie przecież można przeczekać. Nie trzeba od razu kasować konta. Szkoda 🙁
Aaa, dopiero teraz zauważyłem. 😲 Cóż, bywa w życiu i tak - oczekiwało się peanów, a tu nagle okazuje się, że sporą grupę forumowiczów taki sposób bycia drażni. Można to przyjąć do wiadomości, albo się sfochować. 😉
Tak, Daniela uznała że jeżeli ludzie piszą prawdę to należy a. Dać im ignora b. usunąć konto. Jak się jest słabym na krytykę to może faktycznie lepiej dla jej nerwów.