Utknęłam w Irlandii :P Ale życie przynosi różne niespodzianki i powinnam za parę miesięcy się stąd wyprowadzić. Będę dalej od Polski niż teraz jednak..... Wpadłam w pracoholizm oraz w permanentny brak-czasu-na-hobby. Ostatni raz jeździłam w czerwcu zeszłego roku 😡
ma się swietnie, nie pracuje juz z konmi, ale jak mi pomagala w stajni w drugi dzien swiat... odnioslam wrazenie ze stesknila sie jednak troche za czworonogami Ja tęsknie za Constantią - ktoś wie co u niej słychać? 👀 Zupełnie zamilkła od pewnego czasu....
no i jeszcze jedna osoba mi chodzi po głowie- miała dwa konie, kasztana i siwka, jeździła w kantarku i miała koniakowe oficetki. miała też zdjęcie jak siedzi pod koniem i opiera się o jego nogi. kojarzycie może kto to?
Wydaje mi się, że Likier nie chciała przyjmować zwrotów, a słono sobie liczyła za te pady. Na allegro podpadłaby pod "paragraf" przedmiot niezgodny z opisem. 😉
cieciorka, Leti chyba tutaj w ogóle nie było. Albo była pod innym nickiem. Swoją drogą, też zaczęłam kombinować o kogo Ci może chodzić z tymi dwoma końmi....
no i jeszcze jedna osoba mi chodzi po głowie- miała dwa konie, kasztana i siwka, jeździła w kantarku i miała koniakowe oficetki. miała też zdjęcie jak siedzi pod koniem i opiera się o jego nogi. kojarzycie może kto to?
A nie było tego jej konika kiedyś w "oddam przyjmę czyli nowy dom dla konia" ? Z opisem, że nie ma czasu i odda w dobre ręce lub w bezpłatną dzierżawę?