bera7, wiesz, ja to zwykle nie chcę kłopotu robić 😉
nine, ogr ma się świetnie (tfu tfu), zdjęć nie mam świeżych ale może wyszarpię aparat i jakieś porobię przez święta. 15 lutego zapraszamy na urodzinki, 19 już 🙂 A co do zawodów na razie nie było czasu za bardzo szaleć po parkurach, ale może po nowym roku coś pomyślę.
nine, postarzał? Jakbyś go widziała w sobotę na skokach to byś nie uwierzyła, że ten koń jest już pełnoletni 😉 Ale tak, czas niestety leci, nie tylko on się postarzał, ja również. Zapraszam do nas w odwiedziny. Zdjęcia Ci bardzo chętnie wyśle jakieś, ale moja poczta od dawna szwankuje i nie chce zdjęć wysyłać, nie dochodzą do odbiorców :/ Musze w końcu założyć sobie jakiś profil gdzieś tam i wgrywać zdjęcia na serwer.
bera7, to ja ciasto przywiozę, żeby nie tak całkiem na krzywy ryj 😉
nine, postaram sie w tym tygodniu jakieś fotki podesłać, mam tu jedną jedyną w pracy, ale musiałabym zeskanować :P A w Święta może bym faktycznie porobiła zdjęcia, jak sie taka ładna pogoda utrzyma, jak dziś.
Bryyyyyy, 1,5 godziny temu wstałam, leżałam dalej i se czytałam książkę "Przegrane życie Ewy Braun". Pochłonęła mnie... Ileż ciekawych i mniej ciekawych rzecz można się z niej dowiedzieć o jednym z największych zbrodniarzy 🤔 A ja jestem zła, bo coś się stało z mailem III roku (chodzę z nimi na drób), nie wiem może hasło zmienili- wchodziłam z automatu, wpisywałam mail, hasło samo wskakiwało i nie było problemu, a teraz wyskakuje błąd. A ja inteligentna mam tylko jeden telefon do jednego ludzia z III roku, nie mam nic na koncie (jakby miała w Orange, to by problemu nie było- 800 smsów do wykorzystania co miesiąc), a z netu nie idzie 😤 A ja czekam na wyniki ostatniego kolosa z drobiu! 👿 sznurka, doszło coś ode mnie?
jak ktoś mi powie cośkolwiek o pierogach uszkach i tego typu sprawach uduszę... przywiozłam choinkę i jest za wysoka, ale jaka ładna, jako jedynej z zaznaczonych nikt nie wyciął, o mojej naiwności, a myślałam że z katedry żaden tam nie dojdzie a tu taka niespodzianka z 4 zaznaczonych ostała sie ino moja ... może ktoś chce kota? własnie mój pies się zaprzyjaźnił z czarnuchem, kicior się do psa łasi, pies zidiociał do reszty, mina kosmiczna bo to nie ucieka, a pies ciagle tylko by siedział na polu z nosem wtulonym w czarniaste futro, któro w dodatku mruczy z rozkoszy?! ja nienawidzę kotów, ratunku !!!
A propo choinek. Po ostatnich latach posuchy u nas na wydziale, kiedy kupowali byle co, bez mierzenia (pewnie u faceta, który choinki przy naszym budynku sprzedaje), jak za wysokie, to "ciach" i pół choinki nie ma, byle jak ozdobione, takie gówno stało, tak w tym roku chyba gotowe sztuczne i ubrane kupili i jakoś wreszcie to wygląda.
A ja nie mam prezentow, Oko mnie boli Nie mam faceta Nie cierpie swiat - patrz wyzej Nic mnie nie cieszy W robocie zawalone 🙂 Czyli jak na mnie to standard... Optymistycznie - juz za 2 mies wiossssna...
Dodo, tez nie mam prezentow, swiat i ich nie cierpie 😉 jedynie troche sie nawet ciesze na impreze pracownicza ktora mam zaniedlugo. a ferie oznaczac beda dla mnie nauke, nauke i jeszcze raz nauke. trzeba w koncu nadrobic co nie ogarnelam do tej pory. ale moze uda mi sie na dniach rower kupic to sobie posmigam gdzies na probe 🙂
Dodo gdzie ta wiosna za 2 miesiące? Bo chyba nie w PL 👀
Dzisiaj rano pod Wawą było -7 🤔 Nie powinno mnie to bulwersować, skoro mamy 20 grudnia, ale jakoś wyjątkowo w tym roku wolałabym, żeby zima z dużym mrozem w ogóle nie nastąpiła. Świąt się trochę boję, ale może tak źle nie będzie. Najgorzej, że nie mam za bardzo gdzie wstawić choinki, bo od zeszłego roku przybyły mi dwa regały z książkami. Najwyżej postawię na środku pokoju, w sumie stołu i tak nie używam 😉
Nie cierpię prezentacji i pracy w grupie. Nigdy nie pcham się do ogarniania, pilnowania i tworzenia, i tak to na noc przed muszę robić wszystko sama =/
zaplanowałam że w ramach regeneracji pójdę dziś spać o 20. jest 22.44 a ja nadal haftuję psie derki. Zregeneruję się jak diabli 😉 raju niech już będzie po świętach.. Chciałabym zasnąć i obudzić się w poniedziałek..
ja wlasnie sie doczytalam na starej wolcie, ze 🤔anna Dołączył(a): N kwi 17, 2005 18😲7 🤔 jeszcze w Polsce.. Matko, jak ten czas leci 🙄 i ile sie wydarzylo/pozmienialo w tym czasie..
zaplanowałam że w ramach regeneracji pójdę dziś spać o 20. jest 22.44 a ja nadal haftuję psie derki. Zregeneruję się jak diabli 😉 raju niech już będzie po świętach.. Chciałabym zasnąć i obudzić się w poniedziałek..
Usmiech psow Cie zregeneruje🙂 Ja sobie zakupilam wielki prezent w tym roku, i usmiech mi z ust nie schodzi. Jak tez tysiac obaw.