Forum towarzyskie »

KLUB "STAREJ GWARDII" forum

u nas dziś trochę cieplej, przestało wiać. OD 3 dni boli mnie głowa, na szczęście nie dałam się grypie. Konisko nadal dobrze się miewa ;]
bera7, wiesz, ja to zwykle nie chcę kłopotu robić 😉

nine, ogr ma się świetnie (tfu tfu), zdjęć nie mam świeżych ale może wyszarpię aparat i jakieś porobię przez święta. 15 lutego zapraszamy na urodzinki, 19 już 🙂 A co do zawodów na razie nie było czasu za bardzo szaleć po parkurach, ale może po nowym roku coś pomyślę.
Nareszcie przestało wiać na pomorzu !! Śniegu tez na szczeście nie widac.
Opolanka - O kurcze, kiedy on się tak postarzał !  😲
Mogą być stare zdjęcia, bo ostatnie jakie widziałam były chyba sprzed 2 lat  😉

Deborah - super, że Szogun ma się lepiej !  😅
nine, postarzał? Jakbyś go widziała w sobotę na skokach to byś nie uwierzyła, że ten koń jest już pełnoletni 😉 Ale tak, czas niestety leci, nie tylko on się postarzał, ja również. Zapraszam do nas w odwiedziny. Zdjęcia Ci bardzo chętnie wyśle jakieś, ale moja poczta od dawna szwankuje i nie chce zdjęć wysyłać, nie dochodzą do odbiorców :/ Musze w końcu założyć sobie jakiś profil gdzieś tam i wgrywać zdjęcia na serwer.
opolanka, kawa jest, jakieś paluszki do kawy też się znajdą.
opolanka - nasza rv galeria jest spoko 😉 Co do wieku to w wakacje jeździłam na 21 latku i też nic po nim nie widać 😉
bera7, to ja ciasto przywiozę, żeby nie tak całkiem na krzywy ryj 😉

nine, postaram sie w tym tygodniu jakieś fotki podesłać, mam tu jedną jedyną w pracy, ale musiałabym zeskanować :P
A w Święta może bym faktycznie porobiła zdjęcia, jak sie taka ładna pogoda utrzyma, jak dziś.
opolanko - Dziękuje za pozdrowienia, a jeżeli chodzi o zaproszenie to cały czas aktualne. Musisz w końcu znaleźć powód do pozwiedzania podkarpacia  😁
Ja dzięki  forumowej Averis...poczułam sie dziś bardzo staro...Ech...co to sie dzieje..... 🥂
Bryyyyyy, 1,5 godziny temu wstałam, leżałam dalej i se czytałam książkę "Przegrane życie Ewy Braun".  Pochłonęła mnie... Ileż ciekawych i mniej ciekawych rzecz można się z niej dowiedzieć o jednym z największych zbrodniarzy 🤔
A ja jestem zła, bo coś się stało z mailem III roku (chodzę z nimi na drób), nie wiem może hasło zmienili- wchodziłam z automatu, wpisywałam mail, hasło samo wskakiwało i nie było problemu, a teraz wyskakuje błąd. A ja inteligentna mam tylko jeden telefon do jednego ludzia z III roku, nie mam nic na koncie (jakby miała w Orange, to by problemu nie było- 800 smsów do wykorzystania co miesiąc), a z netu nie idzie 😤 A ja czekam na wyniki ostatniego kolosa z drobiu! 👿
sznurka, doszło coś ode mnie?
Ja też bym chciała śniegu, chociaż trochę...

Ależ miałam dziś pracowity dzień, wysprzątałam część domu, umyłam okna, zrobiłam obiad i teraz zabieram się do... mojej pracy 😵

deborah
Czyżby re-voltowe kciuki kolejny raz pomogły? 😀

Klami
Przepiękny masz avatar 💘
Bischa, nie doszło🙁
jak ktoś mi powie cośkolwiek o pierogach uszkach i tego typu sprawach uduszę...
przywiozłam choinkę i jest za wysoka, ale jaka ładna, jako jedynej z zaznaczonych nikt nie wyciął, o mojej naiwności, a myślałam że z katedry żaden tam nie dojdzie a tu taka niespodzianka z 4 zaznaczonych ostała sie ino moja ...
może ktoś chce kota? własnie mój pies się zaprzyjaźnił z czarnuchem, kicior się do psa łasi, pies zidiociał do reszty, mina kosmiczna bo to nie ucieka, a pies ciagle tylko by siedział na polu z nosem wtulonym w czarniaste futro, któro w dodatku mruczy z rozkoszy?!
ja nienawidzę kotów, ratunku !!!
A propo choinek. Po ostatnich latach posuchy u nas na wydziale, kiedy kupowali byle co, bez mierzenia (pewnie u faceta, który choinki przy naszym budynku sprzedaje), jak za wysokie, to "ciach" i pół choinki nie ma, byle jak ozdobione, takie gówno stało, tak w tym roku chyba gotowe sztuczne i ubrane kupili i jakoś wreszcie to wygląda.
A ja nie mam prezentow,
Oko mnie boli
Nie mam faceta
Nie cierpie swiat - patrz wyzej
Nic mnie nie cieszy
W robocie zawalone 🙂
Czyli jak na mnie to standard...
Optymistycznie - juz za 2 mies wiossssna...
Dodo, tez nie mam prezentow, swiat i ich nie cierpie 😉
jedynie troche sie nawet ciesze na impreze pracownicza ktora mam zaniedlugo.
a ferie oznaczac beda dla mnie nauke, nauke i jeszcze raz nauke. trzeba w koncu nadrobic co nie ogarnelam do tej pory.
ale moze uda mi sie na dniach rower kupic to sobie posmigam gdzies na probe 🙂
m.indira - czasem taka psia ekscytacja z pozoru niewinna, kończy się śmiercią dla kota, więc radziłabym Ci go schować bo będzie nieboszczyk.
Dodo gdzie ta wiosna za 2 miesiące? Bo chyba nie w PL  👀

Dzisiaj rano pod Wawą było -7  🤔 Nie powinno mnie to bulwersować, skoro mamy 20 grudnia, ale jakoś wyjątkowo w tym roku wolałabym, żeby zima z dużym mrozem w ogóle nie nastąpiła.
Świąt się trochę boję, ale może tak źle nie będzie. Najgorzej, że nie mam za bardzo gdzie wstawić choinki, bo od zeszłego roku przybyły mi dwa regały z książkami. Najwyżej postawię na środku pokoju, w sumie stołu i tak nie używam 😉
Lena, mini choinke postaw po prostu 😉
Śnieeeg! 😀
Jeszcze zima kalendarzowa się nie zaczęła 😉
Nie cierpię prezentacji i pracy w grupie. Nigdy nie pcham się do ogarniania, pilnowania i tworzenia,  i tak to na noc przed muszę robić wszystko sama =/
zaplanowałam że w ramach regeneracji pójdę dziś spać o 20. jest 22.44 a ja nadal haftuję psie derki. Zregeneruję się jak diabli 😉
raju niech już będzie po świętach.. Chciałabym zasnąć i obudzić się w poniedziałek..
Pauli, dziekuje. 😉
ja wlasnie sie doczytalam na starej wolcie, ze 🤔anna  Dołączył(a): N kwi 17, 2005 18😲7  🤔 jeszcze w Polsce.. Matko, jak ten czas leci  🙄  i ile sie wydarzylo/pozmienialo w tym czasie..

zaplanowałam że w ramach regeneracji pójdę dziś spać o 20. jest 22.44 a ja nadal haftuję psie derki. Zregeneruję się jak diabli 😉
raju niech już będzie po świętach.. Chciałabym zasnąć i obudzić się w poniedziałek..

Usmiech psow Cie zregeneruje🙂
Ja sobie zakupilam wielki prezent w tym roku, i usmiech mi z ust nie schodzi. Jak tez tysiac obaw.
crazy, co kupiłaś? Brzmi jak koń 😀
Stara i glupia jestem, nie bede zapeszac... ale masz racje🙂
Hahaha, wiedziałam 😀! Super, pokaż jak tylko już nie będzie to podchodzić pod zapeszanie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się