Nirv Wine ma ciemną jak coś 😁 No z babami tak jest - ile osób do mnie pisze, że kolory piękne, ale lamówka za ciemna, za jasna, za granatowa, za brązowa 🙂 Muszę do nich napisać, żeby robili znowu w kolorze czapraka to nie będzie problemu 😉 I ciekawa jestem jak klienci zareagują na lamówkę, która będzie w zimowej kolekcji. To będzie całkiem coś nowego 👀
Nirv Wine jest z poprzedniej kolekcji, ale chyba miał duże zainteresowanie bo zostaje w ofercie PS na jakiś czas. A wygląda tak:
Dokładnie - nowy rodzaj lamówki będzie chyba w 3-4 kolorach w zimowej 20/21. 😁 W tych czaprakach co teraz są produkowane zmienili materiał spodni, który teraz będzie biały i ma w sobie 35% bawełny. Dzięki temu ma być on delikatniejszy od poprzedniego i szybciej schnąć. No i ma na nim być lepiej widać, kiedy czaprak trzeba uprać 🤣
Wiosnę czuć w powietrzu i w wątku, tyyyle pięknych szmat 😀 ES piękne kolory 😍 Do mnie leci satynowy Horze https://www.horze.pl/czapraki-wszechstronne-i-skokowe/czaprak-wszechstronny-z-satynowym-wykończeniem/CP1720.html#color=DGR .Kolory niesamowite, wzięłam zielony i ciekawa jestem jaki będzie na żywo. Oprócz tego zachęcona tutaj „czarnym na czarnym” czekam na Eskadrona caviar a dzięki Nirv wzięłam też zestaw kantar + uwiąz tealblue 🤔wirek: 😜
dairoxroxi napisz do mnie lub zadzwoń na numer sklepu - 573401822
P.S. Rozmawiałam przed chwilą z PS - kolor Merlot nie będzie już dostępny. Postawili na Wine, który pozostanie w ofercie. U mnie jest jeszcze jeden czaprak skokowy w rozmiarze full.
emptyline, - ten Young Star to jest strzał w 10 😍 Idealnie pasuje! Nirv, - boski jest! Chyba najlepszy z brokatów z tej kolekcji, widzę go na swoim koniu 😀 Siwaa, - Tara, zielone. Tylko takie zostały w moim rozmiarze, szare mi uciekły jak chciałam dodać do koszyka. Mega wygodne są i pierwszy raz mam przydługie bryczesy, zawsze miałam raczej krótkie 😲 Nie wiem, czy w 34 bym nie weszła, to bardzo pocieszające. Trochę mnie wkurza, że mocno wszystko przebija, ale za ich cenę przeżyję 🤣 charlieeee, - może i ściągnie, ale czekam aż się pokaże na fotach u ludzi. Już mnie kilka razy efekt czapraka pod siodłem wystudził 😉 dairoxroxi, - oba cudowne, amazonite ma przepiękny odcień, ale ten schocke też jest sztos 😍 Jagoda8, - pudrowy różyk najlepszy <3 Kiedyś nienawidziłam różowego, a teraz mam pełno rzeczy w pudrowy różu 😂
Podobno już o 8 rano przyszła 🤣 Szkoda tylko że nie ma kurtek w kolorze Wine bo też bym chetnie przytuliła 😕 No i koleżanka bardzo cierpi że nie załapała się na bluzę z cekinami na łokciach bo już tylko rozmiar L został . Kiedy można się spodziewać jakiś nowości dla Jeźdźca ??