Forum konie »

Końska Rewia Mody XIV (2020)

Martita, Rudaska8), on jest zarąbisty, od razu poprawia humor!
wątek zamknięty
Smerfi piękny ten szary!
wątek zamknięty
smerfi,

smerfi,

emptyline, ale szalony ten kantar! Aczkolwiek do Całusa pasuje idealnie :kocham

I tak, ten Black Mocca z tym modelu ma taki poblask oliwkowy. Na żywo mniej widoczny. + duuuużo zależy od światła

smerfi, szary i wine cudo!!! 💘 mi z kolei żal jasnej lamówki, bo na Siwym jasna lamówka wygląda średnio 😁 babom się nie dogodzi 😁
wątek zamknięty
Nirv Wine ma ciemną jak coś  😁
No z babami tak jest - ile osób do mnie pisze, że kolory piękne, ale lamówka za ciemna, za jasna, za granatowa, za brązowa 🙂 Muszę do nich napisać, żeby robili znowu w kolorze czapraka to nie będzie problemu 😉  I ciekawa jestem jak klienci zareagują na lamówkę, która będzie w zimowej kolekcji. To będzie całkiem coś nowego  👀
wątek zamknięty
smerfi, nie pocieszasz portfela tym, że wine ma ciemną lamówkę 😁 oooo, uuuu brzmi intrygująco! Zimowej w sensie 2020/2021?
wątek zamknięty
Nirv Wine jest z poprzedniej kolekcji, ale chyba miał duże zainteresowanie bo zostaje w ofercie PS na jakiś czas. A wygląda tak:

Dokładnie - nowy rodzaj lamówki będzie chyba w 3-4 kolorach w zimowej 20/21. 😁
W tych czaprakach co teraz są produkowane zmienili materiał spodni, który teraz będzie biały i ma w sobie 35% bawełny. Dzięki temu ma być on delikatniejszy od poprzedniego i szybciej schnąć. No i ma na nim być lepiej widać, kiedy czaprak trzeba uprać  🤣
wątek zamknięty
Jak nie lubię bordo, tak ten Wine jest całkiem całkiem  😍

Nirv ten czaprak to szał!

emptyline kantar Young Star jest po prostu mega!

A my wpadamy z Anky Tundra Green:

wątek zamknięty
Siwaa, - ten golf jest przeboski, muszę zobaczyć czy u nas został 👀 Kocham golfy. Przez Ciebie cała się ubiorę, właśnie czekam na bryczesy 😂

Hahaha nie ma za co  😀iabeł: które bryczesy zamówiłas?  😀
wątek zamknięty
aniapa super ten kolorek
Kolorki ES
wątek zamknięty
A do mnie dziś zawitał kurier  😍
E. Stockholm Amazonite

Do niego idealne będą białe owijki

Schockemohle Sydney - blue night
wątek zamknięty
Ale piękny ten Amazonit 😍
wątek zamknięty
Wiosnę czuć w powietrzu i w wątku, tyyyle pięknych szmat 😀 ES piękne kolory 😍
Do mnie leci satynowy Horze https://www.horze.pl/czapraki-wszechstronne-i-skokowe/czaprak-wszechstronny-z-satynowym-wykończeniem/CP1720.html#color=DGR .Kolory niesamowite, wzięłam zielony i ciekawa jestem jaki będzie na żywo. Oprócz tego zachęcona tutaj „czarnym na czarnym” czekam na Eskadrona caviar a dzięki Nirv wzięłam też zestaw kantar + uwiąz tealblue 🤔wirek:  😜
wątek zamknięty
Dubel
wątek zamknięty
Zdjęcie co prawda z wiosny ale kocham ten pudrowy róż .
wątek zamknięty
A do mnie dziś zawitał kurier  😍
E. Stockholm Amazonite

Booooże jak mi się podoba ten kolor  😍 😍 😍
I do tego ten golf albo bluza z kolekcji, przepięknie  😵
wątek zamknięty
Mam i ja  😀 kolor merlot  😀 niedługo założę na Karego  😅
wątek zamknięty
charlieeee Merlot jest tak piękny, że aż rozważam zakup DL, pomimo posiadania VS 😜
ktoś widział gdzieś PS of Sweden ujeżdżeniowe w rozmiarze COB?
wątek zamknięty
dairoxroxi no na żywo jeszcze piękniejszy kolor niż na fotkach  😍 napisz do smerfi/tackshop, może ściągnie ci dany kolor przy okazji zamówień  :kwiatek:
wątek zamknięty
ktoś widział gdzieś PS of Sweden ujeżdżeniowe w rozmiarze COB?

https://kavalio.de/ tu powinny być.
wątek zamknięty
dairoxroxi napisz do mnie lub zadzwoń na numer sklepu  - 573401822

P.S. Rozmawiałam  przed chwilą z PS - kolor Merlot nie będzie już dostępny. Postawili na Wine, który pozostanie w ofercie. U mnie jest jeszcze jeden czaprak skokowy w rozmiarze full.
wątek zamknięty
smerfi dobrze, że zdążyłam  😜 wine piękny, ale na moje konie za ciemny  👀
wątek zamknięty
emptyline, - ten Young Star to jest strzał w 10 😍 Idealnie pasuje!
Nirv, - boski jest! Chyba najlepszy z brokatów z tej kolekcji, widzę go na swoim koniu 😀
Siwaa, - Tara, zielone. Tylko takie zostały w moim rozmiarze, szare mi uciekły jak chciałam dodać do koszyka. Mega wygodne są i pierwszy raz mam przydługie bryczesy, zawsze miałam raczej krótkie 😲 Nie wiem, czy w 34 bym nie weszła, to bardzo pocieszające. Trochę mnie wkurza, że mocno wszystko przebija, ale za ich cenę przeżyję 🤣
charlieeee, - może i ściągnie, ale czekam aż się pokaże na fotach u ludzi. Już mnie kilka razy efekt czapraka pod siodłem wystudził 😉
dairoxroxi, - oba cudowne, amazonite ma przepiękny odcień, ale ten schocke też jest sztos 😍
Jagoda8, - pudrowy różyk najlepszy <3 Kiedyś nienawidziłam różowego, a teraz mam pełno rzeczy w pudrowy różu 😂
wątek zamknięty
Nowe (powtórkowe jak cholera) Anky:

wątek zamknięty
Dotarł do mnie zestaw Grape i jestem zachwycona , nie żałuje że go wygrałam zamiast Merlota . Złoto jednak robi robotę a kurtka ma zjawiskowy krój .
wątek zamknięty
jagoda8 no to ekspresowo przyszła paczka 🙂  Czekam na zdjęcia i wrażenia z noszenia kurtki  😜 Moim zdaniem jest świetna 🙂
wątek zamknięty
Podobno już o 8 rano przyszła  🤣 Szkoda tylko  że nie ma kurtek w kolorze Wine  bo też bym chetnie przytuliła  😕 No i koleżanka bardzo cierpi że nie załapała się na bluzę z cekinami na łokciach bo już tylko rozmiar L został . Kiedy można się spodziewać jakiś nowości dla Jeźdźca ??
wątek zamknięty
Trochę nowych rzeczy będzie w czwartek 🙂
wątek zamknięty
Sivrite ale nasakra 😵
wątek zamknięty
Satynowy Horze
wątek zamknięty
no właśnie ja też ostatnio pokochałam satynki ,tutaj co prawda matowy Spooks  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.