mnie w tym spocie drażni trochę taka negatywna energia. Pokazywanie, że nikt w ciebie nie wierzy, że trzeba walczyć, itd. itp.
Bo to jest influencerski chleb powszedni 😂 😂 😂 Myślę, że marka trochę zapominała, że social media są jedynie kanałami komunikacji a nie jej istotą w przypadku tak dużego targetu.
keirashara A właśnie ostatnio zaczęły się pojawiać, ja swoja VS sprzedałam w tamtym miesiącu 🙁 Albo teraz wyszedł na dniach nowy kolor Exlusive LIGHT ROSEWOOD, nie wiem jak on na żywo, bo katalogowe potrafią nieźle mylić, ale może jest to coś podobnego do Mauve?
anil22, - ja po niemiecku to wiem tyle, że koń to "pferd" 😁 Vendettka, - po fotkach się boję, już kiedyś najarałam się na orchidmauve, który okazał się paskudnym gaciowym fioletem zamiast eleganckim pudrowym różem 🤣
No z tymi fotkami katalogowymi... Szczerze staram się po nich nie oceniać, bo to co później otrzymujemy często bardzo odbiega 😜 Dlatego zazdroszczę każdemu kto ma blisko sklep gdzie mają Eskadrona i mogą sobie "pomacać" 👀 Ale wydaje mi się że kolor może być bardzo fajny, jak wpadnie mi jakieś realne zdjęcie koloru to wrzucę na pewno :kwiatek:
Nie no fajny film sprzedażowy w którym prawie nie widać sprzedawanych szmat. 😜 Ja rozumiem, że jest koronawariactwo ale żeby zaraz filmik motywacyjny zamiast sprzedażowego wypuszczać? 👀
Dziewczyny, kojarzy ktoś może jakiś zestaw w kolorze musztardowym albo wojskowej zieleni? Firma obojętna. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi :kwiatek:
Euphorycznie, bardzo dziękuję :kwiatek: Niestety nie mają do kompletu owijek w tym samym kolorze 🙁 Ale sam czaprak nawet w promocji teraz jest, zastanowię się.
O boszeeee! Kolor sraczki! tyle czasu takiego szukałam 😍 Przepiękny! [Img]https://m.fr.kramer.be/$WS/kraemer-pferdesport/websale8_shop-kraemer-pferdesport/produkte/medien/bilder/klein/B210959_QU.jpg[/img]
[quote author=anil22 link=topic=102969.msg2929392#msg2929392 date=1589433287] celsjis Felix Bühler ma odcień Quitte
O boszeeee! Kolor sraczki! [/quote] 😂 teraz ja padłam Słuchajcie oglądałam na żywo te pady Felixa i są cudowne. Jest taka niby mięta z koronką. Na żywo coś pięknego 😍 i jeszcze w sklepie ubrany jest kary manekin konia i wygląda to zabójczo.
dairoxroxi, - przepiękny! 💘 Bardzo żałuję, że to jeden z kolorów, które na karych wyglądają mocno tako se. Przymierzałam od przyjaciółki i totalnie niewypał... za to na gniadych wygląda bosko 😍