Dotarłam do Olsztyna i tu jest jeszcze gorzej niż nad morzem brrrr.... Czekałam na przystanku pół godziny na autobus, jeszcze chwilę by się spóźnił a bym tam zamarzła 😵
Rybnik - rano - szron, chyba nawet na minusie było.... w dzień słoneczko, ale zimno jak cholera.... Pauli, ale nie pada śnieg w Olsztynie...? [upewniam się- masz na myśli ten Olsztyn na Mazurach? ] W ogóle -> nie ma śniegu na MAzurach jeszcze, prawda?
Rybnik + 1 stopień i... "śniego-szron". Czemu ja nie mogę zostać w domu? Brrrr...... kurde, to ja zanurkuję chyba we wszystkich, domowych szafach w celu znalezienia jakichś swetrów z owczej wełny, bo tam na tych mazurach zamarznę.😁
U mnie dzisiaj niespodzianka - jak wyjrzałam rano przez okno wszytko było pokryte cienką warstwą śniegu 🙂 Już się ucieszyłam, że pada porządny śnieżek a niestety okazało się, że to tylko jakiś drobny syf leci z góry 🙁 Na termometrze -3
W Poznaniu z powodu tej odrobiny śniegu paraliż - do pracy jechałam prawie 2h a normalnie jadę 40min
Witam! A u mnie niezbyt ciekawie zaczęło się rano..... Wstałam i było biało za oknem o 6:30...... Autobus się sporo spóźnił bo generalnie na moim przystanku jest o 7:30 a autobus był dopiero o 8:35 -> takiego opóźnienia nie było...z TEGO CO SŁYSZAŁAM WIARA RANO NIE MOGŁA PRZEJECHAĆ PRZEZ WIADUKT, WIĘC BYŁY TAKIE KORKI, ŻE MASAKRA.....
Hija Widzę, że nie jestem sama na posterunku 😁 Dodam jeszcze do tego, że paskudnie wieje 🍴
Faktycznie Olsztyn przybieliło, ale czy aż tak dużo? Ja bym nie pogardziła większą ilością 😜 Przypuszczam, że do jutra rana nic ze śniegu nie zostanie.