faith, Dziękuję 😁 anetakajper, Tak, dokładnie 165 w kłębie, w dupce więcej. On jeszcze mocno dziecięcy jest tak ogólnie, ale to dobrze, niech sobie powoli dorasta.
Dwa tygodnie temu wybrałam się do obcej krainy odwiedzić Vangelisa 🖤
Schudł po kastracji ale już na szczęście odrabia i znowu jest przytulaśny miśkiem.
Wnętrowe jajko trochę rzuciło mi się na głowę i gnębił kumpli 😅
Iskra de Baleron, Ja się Tobie dziwię, że oddajesz konie na "wychów" na klepisko, mając swoje świetne łąki. Po kastracji schudł bo?? jakieś powikłania?
anetakajper, schudł już przed kastracją bo ogierzył, po kastracji bo przeżywał. To jest padok koło stajni a nie pastwisko 😉 Na tym padoku jest stały dostęp do siana 🙂
Ja też mam klepisko na którym nie ma nic i łąki na których jest trawa, więc po zdjęciu nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków 🙂
Miejsce jest super, opieka jest super, TUV wyszedł super i gdyby nie to wnętrostwo to było by jak w bajce.
Nie trzymam ogierów u siebie bo nie mam na to czasu, zdrowia i infrastruktury 🙂
A żebym to ja wiedziała.
To jest dziecko z tego typu że codziennie szukasz gdzie się tym razem o coś zadrapał 😅
To takie powierzchowne, typu zdarta sierść, czasem do krwi.
Ja po prostu wszystko smaruję, żeby mieć pewność, że się nic nie wda i ta sierść mi w tydzień odrasta 😉
A ogon po kolagenie się taki zrobił, też się nim zachwycam 😍
Kastracja w klinice. Czy mozecie mi pomoc ocenic jaki to jest obecnie koszt? Wprawdzie ta “przyjemnosc” planowana jest dopiero jesienia, ale chcialabym wiedziec mniej wiecej na co sie przygotowac. Z gory dziekuje
Wczoraj "Mały Wielki Konik" zaliczył przypadkowe siodłanie 😉 Padało więc siodłaliśmy konie w boksie, a on kradł mi ciagle podkładkę z pleców Blondasa. To stwierdziłam "Chcesz, to masz". chyba nie zauważył, że coś sie wydarzyło 😅 Minę mam niezadowoloną, ale małż mi nie powiedział kiedy pstryka, żebym mogła się uśmiechnąć 🤣
Matko mój to uwielbia z czaprakiem latać w gębie, śmieje się że on porządny czaprak dostanie za jakieś 10 lat jak zmądrzeje.
Maski też uwielbia targać z koleszką więc już się poddałam i poszłam w najtańsze z AliExpress i o dziwo to daje radę.
Przed państwem koń mucha w wersji kosmicznej
Alicja, cudo 😍! Jakie linie? Gdzie go chowałaś tyle czasu?!
Ja ostatnio szukam byle pretekstu, żeby tylko w Falworku przenocować 🤣 Nawet trasę Gdańsk - Racot robię przez Falborek Arabians
JARA, dziękujemy 🙂-Alvika-, Nadi al Khalediah a matka Ebistra zembria, ja jestem dość niska,(160) więc optycznie wygląda ze jest duży😁 Piaffallo, myślę ze 155 może mieć, wysoko ma osadzoną szyje i wysoko się nosi stąd wrażenie ze jest dość duży 😉