Kurcze dla mnie chyba trochę za bardzo różowe... Liczyłam na ładny pastel. Ale złote okucia już do mnie przemawiają więc trzymam kciuki za pozostałe kolory
budyń daj znać za jakiś czas jak z jakością, bo czytałam różne opinie, a ja nieustannie pozostaje pod silnym zauroczeniem, co do wszystkiego, co mają w ofercie. 😍 Największym dowodem na to jest to, że jak nie przepadam za różowym, tak od nich bym kupiła. 💘
Flygirl ja tam mam derkę polarową z niedawnego w sumie heritage i czaprak big square platinum i ciuram non stop, piorę, ciuram, piore and again i jakość super.
flygirl, jak nie zapomnę, to jasne :P Na razie bezproblemowo, super odciąga pot na zewnątrz (jeszcze nie miałam czapraka, że od spodu niemal suchy, a cała wilgoć na zewnątrz, a przy okazji w ogóle nie ciemnieje materiał przy tym) i ani grama brudu nie złapał, a wisi sobie pod siodłem ciągle. Wydaje się solidny, jedynie mam obawy o te metalowe pipsztoki z logiem w rogach czapraka. Ale polecam, bo na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na fotkach. Jeśli inne też robią taki szał, to rewelacja.
Nie wiem gdzie moglabym o to zapytac - czy ktos z Was ma archiwalne wydania Końskiego Targu z 2000r lub 2001r? W ktoryms wydaniu z tych lat była reklama hodowli koni tinker Jaskółka z Marczowa. Potrzebuję skan/zdjęcie tej reklamy
Nirv pięknie, bardzo elegancko. Chociaż myślałam, że to czarny. Jeśli jest ktoś ciekawy dzisiaj po 24 na reitsportklawunde.de będzie dostępne Heritage.