Z fotką to ciężka sprawa.... ja mam tylko kalkulatorek, a jego bardzo ciężko chwycić. Wygląda lepiej niż na zdjęciach i ten materiał jest taki "porządny", nie szmateczka 😉
Kurczę, nie kupiłam żadnego kolekcyjnego Eskadrona od czasu Mustangbrowna, chyba najwyższy czas się na coś szarpnąć. 👀 3 lata to chyba wystarczający detoks. 🤣
Haha żeby nie było, to nie był detoks od kupowania, kupiłam 5 czapraków, tyle że z drugiej ręki. Ale czuję, że już nadszedł czas na jakąś nówkę sztukę nieśmiganą. 😀
Nirv, - obie wersje super 🙂 anil22, - ja sobie zawsze mówię, że wyraźnie nie miało być moje 😉 Głowa do góry, w wielu kolekcjach jest teraz oliwka, może zrobią doszycie.
Czaprak jest super mateariał i wykonanie 😍 ... Anky i Eskadron się chowa. Od spodu jest wafel i mega chłonie pot, na zewnątrz gładki materiał, nic mi się nie mecholi. Środek jest chyba najlepszy, tam jest filc i ja byłam do tego średnio przekonana, ale po kilku użyciach odpłynęłam. Czaprak jednocześnie jest sztywny i elastyczny, ciężko to opisać. Jest cieńszy niż cottony, a pot dosłownie wypija. Bardzo dobrze układa się pod siodłem, po jeździe jest w tej samej pozycji. No i minus jest taki, że są krótkie, przy moim siodle dla długonogich tybinka wystaje za czaprak ok 3 cm, dodam że nie wsadzałam przystuł w paski. Jakby ktoś był zainteresowany to kod na stronie Winderena: wzetq
Jasne, zmierzę dziś lub w weekend. W moim 17" Doge'u nie było opcji żeby włożyć przystuły w szlufki, ponieważ nie mogłabym zrobić wysokiego dzióbka. Wszyscy znajomi pytali mnie czy on jest wszechstronny, bo taki krótki :P Jeśli byłby te 5 cm dłuższy to zdecydowanie był by top of the top wśród funkcjonalnych czapraków 🙂