anil22, - polska strona ma zwykle opóźnienie w stosunku do zagranicznych 😉 Plus jest jeszcze heritage z zimowych, no i ciekawe czy będzie coś zamiast nici/kontynuacja young star.
Taki wpis to agencyjny standard (nieststy). Postów się nie tworzy na bierząco tylko robi się tzw. kalndarz konwersacji najczęściej na miesiąc do przodu. I tam musi się procentowo zgadzać ilość postów "call to action"- czyli właśnie takie trochę z dupy pytanie otwarte - co by tzw. interakcje wywoływać - wtedy dużo ludzi pisze i się potem przed klientem "cyferki z raportów sotrnedera" zgadzają. Robi się do tego posty zasięgowe no i reklamy. Więc podjerzewam, że nie ma w tym "zapytaniu" żadnego ukrytego sensu poza wyrabianiem socialmediowych wskaźników.
A ja chce nowy komplet... i nie wiem jaki, o! I wczoraj oglądając znajomą na treninegu (która wyglądała jak milion dolarów w anky takim świecącym oliwkowym) stwierdziłam, że chyba mi si ebardzo podoba anky copper... który już jest nie do dostania- brawo ja i mój refleks szmatoholika 😂
Ja z prośbą o pomoc - szukam czapraka wszechstronnego wykończonego na kłębie białym albo naturalnym futerkiem (sztuczne też jak najbardziej ok). Podpowiecie coś? Widziałam Eskadrona, kiedyś były też Schocke ale chyba już nie do kupienia (?). Opytmalnie czarny, brązowy, beżowy.
jędza, - oprócz eskadrona to jeszcze mattes, premier equine. tuch, - bardzo ładnie, czuć lato 🙂 Urocze spojrzenie ma Twój koń! 💘 kotbury, - a nowy schockemohle? Kolor podobny, choć wiem, że to nie to samo 😉
jędza Ja bym celowała na Twoim miejscu w Mattesa - jeśli chodzi o czapraki z naturalnym futrem to rewelacja 💘
tuch Mam wielki dylemat czy zachwycać się jak pięknie ten Coral wygląda na tej maści, czy nad tym jakiego masz P R Z E C U D O W N E G O Konia! 😍 Spojrzenie zwala z nóg!
kotbury no to mnie zaskoczyłaś 😲 A ja sobie to wytlumaczyłam po swojemu 😁 keirashara możliwe, ciekawa jestem Heritage bo tyle kolorów już było, że nie wiem co oni wymyślą żeby się nie powtórzyło.
kotbury, - a nowy schockemohle? Kolor podobny, choć wiem, że to nie to samo 😉
O! Nie widziałam (chyba) jeszcze. Pytanie czy się tak "błyska" 😂
EDIT!!! dementuję, to co mi się podoba to nie cooper (brawo ja :zemdlal🙂 tylko no taki mega świecący ze złotym takim brokatem. Były climatrole do tego i kaloszki.
Jednak cooper, ale ja myślałam po prostu, że pad jest ciemniejszy, bo widziałam te climatrole z czarnym padem pozłacanym w zestawie i myślałam, że to komplet.
Czy został już zapowiedziany nowy Eskadron classic sports? Nic jeszcze nie widziałam o nowych kolorach, a na koniku już widzę tealblue, softgrey i caviar 😀
Ma ktoś może torbę z nowego Platinum i mógłby mi powiedzieć jak to wygląda w środku, ma jakoś specjalnie dużo przegródek? Gdzieś obiło mi się o uszy, że nadaje się jako torba wyjazdowo-weekendowa, niekoniecznie ze stajnią związana, a taka jest mi bardzo potrzebna 😁