kotbury, a nie było w którejś kolekcji przypadkiem gładkich dralonów? Widzi mi się że był zdaje się fiolet 🤔 Albo te z jebitnym napisem Eskadron po całości? Jarpola polary też polecam, Caballa zdecydowanie nie 😉
No odkryłam, że jednak co kolekcję są... piękne ale ceny ponad 500pln...dobrze ponad.... więc aż tak bardzo nie potrzebuję
smerfi,protoniasta, - właśnie te foty widziałam i byłam ciekawa, czy jest już coś jeszcze. Jak kolory anky, albo eskadrona 😉 PS of Sweden nie trafia do mnie profilowaniem kompletnie.
protoniasta Na odpowiedź na reklamację zazwyczaj jest 30 dni, jeśli się nie wyrobią w terminie musza uznać Twoją reklamację. Ja bym nie odpuściła tematu przy ochraniaczach za taką kasę. Pytanie co napisałaś do sklepu i czy można to za reklamację produktu uznać.
anil22, - stara, nude było w letnim Platinum 😉 Miskaa, - bardzo pasujący kolor na izabelka 😀 Widokowa, - jak słodko! Sama się mocno zastanawiam nad tym padem 😉
Orzeszkowa, jejku jaki słodziak! 😍 Do schrupania. Nirv, jak nie lubię brązu/beżu, to ten zestaw jest super, bardzo elegancki. SzalonaBibi, już wiosenne kolorki i printy, rozświetlają trochę tę zimową aurę. 🙂 protoniasta, ale świetne, uwielbiam kratkę! 😀 Czy dobrze myślę, że to są derki? keirashara, paski też super i do czapraczka pasują. harja i następny elegancki zestaw, śliczny. 🙂 A co to za konik, trochę tinkerkowo-cygańsko wygląda (ale ja jeszcze dobrze ras nie rozpoznaję 🙂😉 charlieeee, bardzo fajny zestawik, świetne te granatowe nauszniki. Widokowa, ale słodki i jeszcze z konikiem (czy to jednorożec jest?). 🙂 Miskaa, granacik, super, lubię granat. 🙂 I świetne są te strzemiona dopasowane do zestawu. 🙂
Bardzo lubię ten wątek tyle tutaj ładnych rzeczy zawsze jest. 😀
UnicornWitch, dziękuję, to młody zimnokrwisty belgijski 😉
Skoro już tu jestem - czy ktoś ma może zdjęcie konia (chętnie gniadego) w Caballowej cegle? Bardzo mi się podoba ten kolor - ale mimo, że mam przed nosem wzornik nie umiem sobie tego wyobrazić na koniu 😉 :kwiatek: