Forum konie »

Końska Rewia Mody XII (2018)

lusia722, świetne kolory i bardzo wszystko pasuje do siebie (a nawet do umaszczenia konia 😉).
Siwaa, a to chłopczyk? 🙂 Ale naprawdę duży, podobają mi się takie majestatyczne konie. 🙂
wątek zamknięty
UnicornWitch patrząc na fotki, trudno przegapić, że to chłopak 😁
wątek zamknięty
Ja muszę zredukować moją kolekcję do minimum niestety [CIACH] - reszta do ogłoszeń.
wątek zamknięty
amnestria, nie wpatrywałam mu się w taaakie miejsca. 😉
Wigorrr, ładne te komplety, ale ja na razie kompletuję pierwszy zestaw. 😉
wątek zamknięty
Siwaa, a to chłopczyk? 🙂 Ale naprawdę duży, podobają mi się takie majestatyczne konie. 🙂

Zawsze chciałam wysokiego konia, ale to już prawdziwy gigant  🤣 Ma dopiero 4 lata więc dalej rośnie, niedługo nawet schodki do wsiadania nie wystarczą  😵 🤣
wątek zamknięty
UnicornWitch dziekuję :kwiatek:
No i w świetle dziennym, niestety kucyk nie lubi pozować.

wątek zamknięty
lusia722 super czaprak !!!! A co do PS of Sweden - pogadam by coś dla Ciebie wymyślili  🙂
wątek zamknięty
smerfi może szukają ambasadorów, to nawet fanpage Księciuniowi założę 😂
wątek zamknięty
lusia722 ale jako ambasador  PS czy TS??  👀
wątek zamknięty
Nie będziemy wybrzydzać jesteśmy biedni  😁
wątek zamknięty
lusia722 ładny ten czaprak, fajny pomysł z 3 sznureczkami 🙂 Bardzo elegancko to wygląda.
wątek zamknięty
lusia przeprzeprzepiękny 😍 😍 😍
wątek zamknięty
Na profilu Foster Equestrian Ltd są już zdjęcia nowej kolekcji Heritage  🏇

https://m.facebook.com/fosterequestrian2/
wątek zamknięty
Bardzo elegancka kolekcja 😍
wątek zamknięty
Omojboze....piekny...
wątek zamknięty
O mamo  😍 cudna
wątek zamknięty
Kusiły mnie fiolety, ale chyba jednak się powstrzymam, obłędne to Heritage  😍 Ktoś wie kiedy ma być dostępna?
wątek zamknięty
Heritage ładny, ale chyba póki co nic nie wpadło mi w oko za bardzo 😂

Anka Blue Bird  😍 owijki jakieś nie ankowe i kaloszki eskadronowe w kwiaty. Pad pięknie się mieni, ale nienachalnie.

wątek zamknięty
Kusiły mnie fiolety, ale chyba jednak się powstrzymam, obłędne to Heritage  😍 Ktoś wie kiedy ma być dostępna?

Na Koniku można już zamawiać  😵
wątek zamknięty
Ten copper mnie intryguje  😜 😍
Po raz pierwszy najbardziej podoba mi się cotton :P
No i kantar z futerkiem (po kija mi kolejny...?!  🤔 )
wątek zamknięty
Ja mam mieszane uczucia co do tego Coppera, ta lamówka... Muszę na żywo zobaczyć. Ale za to ten kantar w wersji bez futerka na zdjęciu jest już obłedny. 😍
wątek zamknięty
flygirl, no właśnie też tak planuję, żeby się nie okazało jak z Classic Sportem, zdjęcia zbiorcze katalogowe wyglądały obłędnie, zobaczyłam pojedyncze szmatki w sklepie no i tak tego... czar prysł 😉
Jeśli to jest taki ciepły "camel" to fajno, zwłaszcza, że w połączeniu z "dark blue" <3 8-)
wątek zamknięty
Siwaa, - o mamuniu, pięknie! 😍
lusia722, - kucyk jak zwykle pięknie, nawet taki niepozujący 😉
Nirv, - rewelka 💘 Jak niebieskości to nie moja bajka, tak blue bird od razu mi się podobał, cudowny kolor i ten lekki brokacik bajka 🙂

Heritage totalnie nie dla nas, liczyłam na ładny brązik, a tu jasny, totalnie nie nasza bajka 🙁 Bardzo podoba mi się zestawienie granatu z takim brązem, trochę zalatuje mi to inspiracją deepblue/nougat, ale niestety, mój koń nijak nie chce wyglądać w ten kolorystyce. Trochę uff, a trochę czekam na to, co wyjdzie zamiast niciaków 😉
wątek zamknięty
keirashara, no i właśnie baaaardzo mnie to boli, bo deepblue/nougat to była the best kolekcja ever i wzdychałam do niej cały czas  😜
A teraz to wzdychać będzie mój portfel chyba... x.x

btw. jak to jest z zamówieniem w Koniku, jak jeszcze kolekcji w sklepie nie ma? Zamówię, opłacę i jak sklep tylko dostanie dostawę z Eskadrona, to dostaję szmatkę pierwszym rzutem, tak?
wątek zamknięty
Moon, - mi też się obłędnie podoba kolorystyka, ale musiałabym kurka konia zmienić 🤣 Albo wygrać w totka i kupić drugiego 😂 I to też w pewnym sensie boli...
wątek zamknięty
A ten ciemny to granat czy czerń? Ładne te kolory 🙂
wątek zamknięty
zembria dziękuje bardzo 🙂
flygirl :kwiatek:
keirashara dziękuje w imieniu kucyka
tulipan chyba ciemny granat
wątek zamknięty
[quote author=Libella link=topic=101620.msg2817983#msg2817983 date=1540137265]

Na Koniku można już zamawiać  😵
[/quote]
No i właśnie tam przepiadłam... 😵 A myślalam, że już mnie na stare lata szmatoholizm nie dopadnie 😉
Ale dobrze widzę, że tych welurowych czapraków nie ma w Koniku?
wątek zamknięty
Filmik:

to jest taka piękna kolekcja dla starszych Pań🙂 czyli dla mnie 😂
wszystko mi się podoba🙂
wątek zamknięty
Ale piękne kolory! Idealne dla gniadych i skarogniadych, a ten błękit z brązem dla siwków. No masakra.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.