lusia722, świetne kolory i bardzo wszystko pasuje do siebie (a nawet do umaszczenia konia 😉). Siwaa, a to chłopczyk? 🙂 Ale naprawdę duży, podobają mi się takie majestatyczne konie. 🙂
Siwaa, a to chłopczyk? 🙂 Ale naprawdę duży, podobają mi się takie majestatyczne konie. 🙂
Zawsze chciałam wysokiego konia, ale to już prawdziwy gigant 🤣 Ma dopiero 4 lata więc dalej rośnie, niedługo nawet schodki do wsiadania nie wystarczą 😵 🤣
Ja mam mieszane uczucia co do tego Coppera, ta lamówka... Muszę na żywo zobaczyć. Ale za to ten kantar w wersji bez futerka na zdjęciu jest już obłedny. 😍
flygirl, no właśnie też tak planuję, żeby się nie okazało jak z Classic Sportem, zdjęcia zbiorcze katalogowe wyglądały obłędnie, zobaczyłam pojedyncze szmatki w sklepie no i tak tego... czar prysł 😉 Jeśli to jest taki ciepły "camel" to fajno, zwłaszcza, że w połączeniu z "dark blue" <3 8-)
Siwaa, - o mamuniu, pięknie! 😍 lusia722, - kucyk jak zwykle pięknie, nawet taki niepozujący 😉 Nirv, - rewelka 💘 Jak niebieskości to nie moja bajka, tak blue bird od razu mi się podobał, cudowny kolor i ten lekki brokacik bajka 🙂
Heritage totalnie nie dla nas, liczyłam na ładny brązik, a tu jasny, totalnie nie nasza bajka 🙁 Bardzo podoba mi się zestawienie granatu z takim brązem, trochę zalatuje mi to inspiracją deepblue/nougat, ale niestety, mój koń nijak nie chce wyglądać w ten kolorystyce. Trochę uff, a trochę czekam na to, co wyjdzie zamiast niciaków 😉
keirashara, no i właśnie baaaardzo mnie to boli, bo deepblue/nougat to była the best kolekcja ever i wzdychałam do niej cały czas 😜 A teraz to wzdychać będzie mój portfel chyba... x.x
btw. jak to jest z zamówieniem w Koniku, jak jeszcze kolekcji w sklepie nie ma? Zamówię, opłacę i jak sklep tylko dostanie dostawę z Eskadrona, to dostaję szmatkę pierwszym rzutem, tak?
Moon, - mi też się obłędnie podoba kolorystyka, ale musiałabym kurka konia zmienić 🤣 Albo wygrać w totka i kupić drugiego 😂 I to też w pewnym sensie boli...
[quote author=Libella link=topic=101620.msg2817983#msg2817983 date=1540137265] Kusiły mnie fiolety, ale chyba jednak się powstrzymam, obłędne to Heritage 😍 Ktoś wie kiedy ma być dostępna?
Na Koniku można już zamawiać 😵 [/quote] No i właśnie tam przepiadłam... 😵 A myślalam, że już mnie na stare lata szmatoholizm nie dopadnie 😉 Ale dobrze widzę, że tych welurowych czapraków nie ma w Koniku?