faith, ale on ma totalnie dwie różne twarze w zależności od nachrapnika! 🙂 aczkolwiek w pbu wygląda super, a jak pracuje lepiej to już w ogóle nie ma czym się przejmować - ja na Kucyczke mam teraz anatomiczne Kawala (to ala Rambo Micklem), w którym wygląda jak wypłoszony muflon 😁 ale pasuje jej, więc jeżdżę 😉
charlieeee, nie grzesz narzekając na swoją halę - na naszej pseudo halineczce (10/20) to dopiero klaustrofobia... piękny ten twój koń 💘
flygirl, gratuluje terenu, oby drzewa przestały przerażać i przy mniejszej ilości koni
Kastorkowa, pięknie młody wygląda pod siodłem, z resztą Pan Hucek też super!!! On 22 lata ma? To ten sam wiek co Pamir 🙂 oby jak najdłużej dziady były w formie 😀
Moon, spoko, moje pozują tak samo, a zrobić zdjęcie pani kucynce to już w ogóle 😁 ostatnio na trawiastym jak puściłam to zanim zdąrzyłam wyjąć telefon to wsadziła łeb pod linkę pdgradzającą od padoku koni i pohasała radośnie galopem 😉
U nas się dzieje - Pams hasa pod dziewczynami, Siwka względnie odpalona i powioli zaczyna biegać więcej niż sję buntować (bo praca po paru miesiącach wolnego BOLI). Z Kucynką hopsamy, zaliczyłyśmy zawody (na początek 70 i 90 żeby się zapoznać), w tą niedzielę jedziemy jeszcze 80 i 90, a w przyszłą na KSJ plan jest na L i L1 🙂
Jedna Kucynka z zawodów i jedna z ostatniego treningu 🙂