Harja jaką ma kryzę na szyi czadową 😀 Strasznie lubię grubasy, ale z zimnymi źrebietami niewiele miałam doczynienia, czy one wszystkie są AŻ tak kudłate? 😍
faith, :kwiatek: szczerze mówiąc nie mam pojęcia, muszę go z ciekawości zmierzyć, ale sporo podskoczył w górę 🙂 szczególnie zadem 😉 olq, miło, że się podoba :kwiatek: monia, ekipę masz rewelacyjną, jestem fanką taranta! 🙂😉 :kwiatek: kolebka, urocza rodzinka 🙂 zembria, niee, nie wszystkie - on akurat był chowany na łąkach od urodzenia, to sobie wyhodował 😁 później mieszkał w takiej wiatce, gdzie mógł sobie wszędzie łazić - żadne warunki atmosferyczne mu nie były straszne 😉 dopiero od około dwóch tygodni stoi w stajni w boksie i zaczął zrzucać kudły, no i wiadomo - na zewnątrz robi się ciepło 🙂 te źrebaki, które były od początku w stajni mają normalne, krótkie futerka 😉 Dziękujemy dziewczyny za miłe słowa! 💘
harja jest przeuroczy, strasznie przekudłaty i bardzo mnie ciekawi jaką sierść będzie mieć w lato. Mój ma może 40% z uwłosienia Twojego a i tak świerzbi mnie cały czas maszynka 😁
kolebka - o rety, taki mi się zawsze marzył!! A wylądowałam z gniadym. Ale ten Twój ze zdjęcia.... no piękny!! DressageLife - fantastyczni jesteście!! Zdjęcia są mega, bo takie dynamiczne, ale ostatnie to na kolana rzuca... jaką on ma klatę i jak on łapami macha!!!
DressageLife, zachwycałam się już tymi fotami na fb, rewelacja!!!! Rudzielc_23, wygląda jak profesjonalny model, to spojrzenie lekko spod ukosa 🙂 harja, przesłodki! kolebka, siwy zawsze za oko chwytał, ale jaka fajna reszta rodzinki! monia, świetna gromada 🙂
monia ale fajne stadko 😀 DressageLife mi zapiera dech 😍 Rudzielc_23 pasuje mu ten zestaw kolebka Piekny siwy, ja po mału licze, że kupimy drugiego siwego. 🤣
zembria, o nie, nie chcę już mieć bizona 😁 Rudzielc_23, też miałam plan ogolenia, ale boję się, że maszynka by tego nie zniosła 😁 zobaczymy za jakiś czas co tam kryje pod tymi kudłami 😉 Twój jest świetny! Bardzo fajny mix grubasa, chwyta za oko! DressageLife, ładny obrazek tworzycie, fajna para 🙂 anai, dziękuję w imieniu małego 🙂 Dominika95, nic nie mów 😀 księżniczka jak zawsze piękna, kocham ją 😍
Dzisiaj zmierzyłam młodego, ma już niecałe 140cm 🙂
dressageLife... pralka, nie-pralka, ale co ma być widać to widać. Robi wrażenie. A tak z ciekawości... on ma taki ruch od młodziaka (chodzi mi o taką tendencję do zamaszystego przodu) czy to wypracowane? Pytam, bo jeśli wypracowane, to daje nadzieję 😉
Dominika95 świetnie wygląda 🙂 DressageLife, musisz nagrać coś porządnie, bo warto. Bardzo dobrze na tym filmie się prezentuje.
Mam w końcu inne zdjęcia, niż z parkuru 😉 Spontaniczne rozprężanie przed startami: [img]https://scontent.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-0/p526x296 /17760842_1344832175577939_5721282245205414674_o.jpg?oh=77c5b9933be8ef2d7cf863a40c9c83af&oe=594DC002[/img]
patid1220, dzięki, to ostatnie moje zdjęcia z siwym. Będę mieć ładną pamiątkę. dairoxroxi, śliczne, uwielbiam foty w kwiatach wiosennych (u nas koło 2 stopni tylko, paskudnie jest).
monia , taarant. Chwyta za oko 🙂 harja , ale ogromne dziecko! I jakie kudłate. Uroczy maluch 💘 Wszystkiego dobrego! Dominika95 , aa co za zdjęcia! No i twoje siodło to chyba jakiś znak dla mnie. Czuję, że wszystko krzyczy do mnie "Kuup takiego Winteca!" 😁 anai , świetnie wyglądacie! dairoxroxi , i jak ładnie pozuje. Fajnie wygląda na takim lekko kontrastowym tle. Obróbka mi się też podoba, tak magicznie 🙂 patid1220 , jakieś takie duże te twoje tinkery. No i podoba mi się taka "ulotność" drugiego zdjęcia.
espana on zawsze chwytał za oko, a do tego wygodny łobuz i zawsze kochał skakać 🙂
dairoxroxi piszesz, że nieudana próba a ja się zachwyciłam, że macie takie piękne drzewo. DressageLife ja to do Ciebie wyślę kilka moich koni, żeby sobie popatrzyły jak się powinno chodzić. :kwiatek:
anai dlaczego ostatnie ? coś się stało ? ontaria czemu duże ? Fakt Sabina akurat jest dość wysoka jak na tinkera (z 158 cm będzie, musiałbym zmierzyć dokładnie) , ale Gordon jest normalnego wzrostu 🙂 wydają się duże bo są ,,masywne,, 😁
patid1220, sprzedałam siwego tydzień temu, pojechał chłopak świat zwiedzać. Wiadomo, że trochę przykro, bo to wyjątkowo sympatyczny zwierzak, z drugiej strony miło, bo został mocno pochwalony. Swoją drogą myślałam, że te twoje kruszynki są wyższe. Na zdjęciach tak majestatycznie wyglądają!
Dzięki wszystkim za takie miłe słowa ! ontaria Polecam gorąco, dużo osób kręci nosem na Winteci , ale ja swojego był za nic nie oddała ! Wygodne, lekkie no i wymienne łęki(co dla mnie jest ogromnym plusem) . anai Nie ukrywam, że bardzo mi szkoda, że siwy już nie Twój, lubiłam was oglądać 🙂 patid1220 Przepiękny zwierz, bardzo proszę więcej zdjęć !!
Dominika95, ładnie się baba zaokrągliła, jakiś czas temu jak widziałam foty (jakieś portretowo-szmaciarskie o ile mnie pamięć nie myli 😉 ) to szału nie było - żebra było widać, zadu też nie bardzo. Gratulacje! 🙂
Moon Dziękujemy bardzo za miłe słowa! Fakt, jest różnica. Kobyla rok temu przeszła ciężką operacje na kolke , ponad pół roku było roboty żeby przestała wyglądać jak szkielet, teraz to jest nawet na plusie :p
Dominika95 piękne zdjęcia, ostatnie jest obłędne 😍 anai mam nadzieję, że napiszesz nam czasem co tam u niego słychać 🙂 dużo osób myśli, że one są większe, a to właśnie takie ,,kruszyny,, 🙂 anil22 dziękuje Jeszcze kilka zdjęć