patid1220, za każdym razem, kiedy widzę tak wąsatego konia mam uśmiech na twarzy 🙂! Na wyspach jest dużo"wąsatych" i oszczotkowanych koni. Mojemu irlandzkiemu sportowemu też wąs się sypie na zimę 😂. Niestety nie taki długi jak u gipsy cobów i kucy, a szkoda.
Edit. tajnaa, zdecydowanie dodają uroku osobistego 🙂. Jestem fanem urody i charakterów gipsy cobów i pony, czy jak je też nazywają tinkerów. Idealny koń rodzinny.
Burza :kwiatek: czeggra1 :kwiatek: Śliczna ta Wasza mała 💘 Behemotowa Stoimy koło Pruszcza Gdańskiego, ale te zdjęcia akurat zostały zrobione za obwodnicą. Pierwsze na polach koło Złej Wsi, a drugie koło przejazdu w pobliżu Ulkowych.
A specjalnie z bananem przyszłam, żeby osłodzić mu ten smutek, że mnie widzi, ech. I nawet pod siodło nie zabrałam, ba, w ogóle z pastwiska nie ruszyłam! Mój koń chyba chce być dzikim mustangiem. maluda, może nawróćmy się na natural? Kto to widział, żeby koń był zdegustowany naszą osobą!
Wreszcie dorwałam zdjęcia jeszcze z wakacji co mi córka robiła. Na razie latający gruby hucuł, reszta stada w tle. Muszę przejrzeć co tam jeszcze napstrykała.
[quote author=budyń link=topic=100618.msg2719548#msg2719548 date=1507573930] A specjalnie z bananem przyszłam, żeby osłodzić mu ten smutek, że mnie widzi, ech. I nawet pod siodło nie zabrałam, ba, w ogóle z pastwiska nie ruszyłam! Mój koń chyba chce być dzikim mustangiem. maluda, może nawróćmy się na natural? Kto to widział, żeby koń był zdegustowany naszą osobą! [/quote] 🤣 Nie wiem czy i by z tego zadowolone były, wszak nadal to jakaś praca, ale bardziej z ziemi! 🤣
Behemotowa Stoimy koło Pruszcza Gdańskiego, ale te zdjęcia akurat zostały zrobione za obwodnicą. Pierwsze na polach koło Złej Wsi, a drugie koło przejazdu w pobliżu Ulkowych.
A dokładniej gdzie koło Pruszcza? No właśnie te Ulkowy mi się kojarzą. Mój koń jest z Ulkowy, a moja rodzinna miejscowość jest 2km dalej 😁 izydorex Twój koń to kompletnie mój typ! Możesz coś więcej o nim powiedzieć? (Wiem, pewnie gdzieś pisałaś, ale nie mogę znaleźć)
To 17-letni kurdupelek (niecałe 160 z kłębie) SP po Prometeuszu. Ze mną od 7 lat. Teraz idealny koń terenowy, choć wcześniej różnie bywało 😉 Jeździmy sobie rekreacyjnie, choć pod czujnym okiem.
faith, Ten Twój ma łeb jak sklep widze, tak samo jak mój 😀
Ja wrzucam zdjęcie z naszej nówki-blaszki hali, wczoraj postawionej. Niestety przeokrutnie wieje wiec Remi wytraszony był ciężko, a jeszcze nas w nocy zalało... :/ Mamut:
Mój maluch zaczyna przypominać konia, z tej okazji dorobiliśmy się paru w miarę normalnych fotek - to i się pochwalimy 😉 Nawet się trochę popisywał przed obiektywem, co raczej mu się nie zdarza 😁 Pozdrawiamy! :kwiatek:
Nawet się trochę popisywał przed obiektywem mały Pączek rządzi!! 💘
a ja też mam, ja też! 😍 Harja- nasza najwspanialsza pod słońcem :kwiatek: uwieczniła przy okazji mojego czołga, w pełni majestatu. Brudnego i roztrzepanego 😍