Forum konie »

Końska Rewia Mody XI 2017

o widzisz, ten arwila nawet mi się podoba, zaraz zobaczę jakie kolory mają  🙂
Laguna a jeszcze z ciekawości - jaką długość po grzbiecie mają Twoje czapraki?
Livia łezki to będą za króciutkie pod ujeżdżeniówkę.
dairoxroxi ten wydaje się mieć idealną wielkość, no i fakt ja bardzo lubię pady ESa, są mięciutkie, grube i ładnie wykończone (przynajmniej te starsze modele, z którymi miałam do czynienia).
wątek zamknięty
Ojej. Nie mam pojęcia. Musiałabym zmierzyć. Ale generalnie standardową full. Bo Jarpolu prosiłam tylko o modyfikację długości w dół, a nie wzdłuż grzbietu w stosunku do ich czapraków full
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny 🙂
wątek zamknięty
Burza Zapomniałam dopisać, bo pisałam z telefonu.. Przepięknie w tym padzie tak klasycznie i elegancko  💘
wątek zamknięty
larabarson, - kolorów jest pełno, bo one jakoś kolekcyjnie wychodzą co jakiś czas  🙂 Ja mam curry, ma piękny, mieniący się poblask i gdyby nie te wymiary to już pewnie kilka innych bym nabyła... niestety, pod uje 17 jest za mały.
Bardzo poglądowo z filmiku pod skokówką, innych fot się jeszcze nie doczekał - chyba czas to zmienić 😉

wątek zamknięty
Laguna, ja pod Lucka zamawiałam w Caballu i robili mi zgrabne małe padziki 😉
wątek zamknięty
maleństwo własnie mi przypomniałaś, że w Caball'u również zamawiałam zmniejszony pad.
larabarsonTo samo siodło i pad Caball zmniejszony

wątek zamknięty
Keirashara nie będzie niespodzianki 😁
Sama siebie tym zakupem zaskoczyłam...
Laguna Cyron od kiedy pamiętam zawsze elegancki  😀
wątek zamknięty
larabarson, - kolorów jest pełno, bo one jakoś kolekcyjnie wychodzą co jakiś czas  🙂 Ja mam curry, ma piękny, mieniący się poblask i gdyby nie te wymiary to już pewnie kilka innych bym nabyła... niestety, pod uje 17 jest za mały.
Bardzo poglądowo z filmiku pod skokówką, innych fot się jeszcze nie doczekał - chyba czas to zmienić 😉

keirashara Czy to co widać na Twoim zdjęciu to jest Arwila profil ujeżdżeniowy? Bo jeśli to ujeżdżeniowy to faktycznie krótki  🤔
dairoxroxi bardzo fajnie to wygląda, , już nie wspominając o tym, że świetnie temu srokaczowi w czarnym 😉
wątek zamknięty
Mam ten pad York Arwila i jest on jakiś taki mały właśnie. I śliski - siodło na nim wędruje (na innych czaprakach nie mamy tego problemu).

Mam mattesa L i w każdym czapraku mi wystaje :/. Już się przyzwyczaiłam, ale na początku mocno mnie to raziło. Ja jestem niezmiennie fanką cottonów eskadrona - najlepiej się nam układają 🙂. I jak dobrze ułożę, to można przymknąć oko na wystającego mattesa 😉

W ogóle wzbogaciłam się o czaprak i 2 derki. Przydałoby sie obfocić 😀
wątek zamknięty
larabarson, pasują na pewno wszystkie czapraki BR coby i B Vertigo coby:

Poza tym faktycznie ANKY.

Heh, witam w klubie małych siodeł z krótką tybinką - sporo szmat odpada w przedbiegach, ale i tak da się coś fajnego wybrać 🙂
wątek zamknięty
larabarson, - tak, to jest DR właśnie 😁
julka177 - mi siodła nie wędrują po tym padzie, żadne, a kilka na nim było 😉 Co do mattesa to polecam przetestować też mustangi, bo są nawet ciut większe niż cottony 🙂
wątek zamknięty
Larabarson tutaj York Arwila pod wszechstronnym siodłem 17,5, koń 156 w kłębie.
wątek zamknięty
Też dorzucę, arwila pod 17", niby wszechstronne, ale tybinkę ma sporawą :P

wątek zamknięty
quantanamera ten pierwszy faktycznie taki malutki, zgrabniutki, kompaktowy. Anky wygląda świetnie ale niestety w tej chwili nigdzie nie widzę koloru, który by mi odpowiadał. Chyba, że ktoś gdzieś widział jeszcze padzik w kolorze Marone 👀
Te arwile to ledwo widzę się mieszczą pod wszechstronne/skokówki. Dziwne, że takie produkują pod ujeżdżeniówki.
wątek zamknięty
mi się Arwila mieści pod moją ujeżdżeniówkę (Equipe 17", skracana tybinka), ale chyba nie mam nigdzie zdjęć.
keirashara też mam właśnie curry- śliczny ten kolor.
wątek zamknięty
quantanamera ten pierwszy faktycznie taki malutki, zgrabniutki, kompaktowy. Anky wygląda świetnie ale niestety w tej chwili nigdzie nie widzę koloru, który by mi odpowiadał. Chyba, że ktoś gdzieś widział jeszcze padzik w kolorze Marone 👀
Te arwile to ledwo widzę się mieszczą pod wszechstronne/skokówki. Dziwne, że takie produkują pod ujeżdżeniówki.

Są jeszcze w Koniku. Klik
wątek zamknięty
kasiakliczkowska, - przepiękny wręcz. I dlatego mnie tak wkurzają rozmiary tych padów... bo ja pod uje może i wepchnę, ale bez dzióbka niestety.

Przyszedł do mnie kantar racinggreen z futrem. Już się nie mogę doczekać, aż go założę na konia, choć jest tak miziasty i puchaty, że aż szkoda go do stajni brać 😁
wątek zamknięty
Ja mam arwille i polecam. Mi pasowala pod kazde siodlo i fajnie sie trzymala.
wątek zamknięty
Burza, czaprak czaprakiem ale oddaj kitę!
wątek zamknięty
Nie wiem czy widzialyście juz nowe NG ale hak ktos lubi dywany to mu sie spodoba 😂
A ponoć CS biel, roz, zieleń
wątek zamknięty
Anil22 a gdzie można ją zobaczyć?
wątek zamknięty
NG byly zdjecia na grupie na fb konscy kompleciarze.
wątek zamknięty
Nowy font Eskadrona zdecydowanie brzydki  🤔
wątek zamknięty

Chyba brąz, chocochip nijak nie chce być zielonym ciastkiem  😉
wątek zamknięty
CS i NG

wątek zamknięty
[quote author=anil22 link=topic=100617.msg2646462#msg2646462 date=1486476908]

Chyba brąz, chocochip nijak nie chce być zielonym ciastkiem  😉
[/quote]

Tulipan - będą w tym roku dwie kolekcje CS 😉 chocochip/powderpink i zielono/czerwono/biała
wątek zamknięty
Ten pad we wzory musi być mój 😍 Choćbym miała go w ramkę oprawić i nigdy nie użyć, to pragnę go. Plus ta jasno różowa, zakochałam się. Kolekcja trafia w moje gusta.
wątek zamknięty
Cs z różem mi się podoba, ale NG .... dla mnie masakra jak na razie
wątek zamknięty
Ten wzorzysty pad to niezły koszmarek 😁 Ale kolekcja róż-brąz pewnie będzie ładna 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.