anil22 o dziękuję! 😀 A ten jasny to taki już pod biel czy raczej taki Szampański ten kolor? Coś własnie jasnego bym chciała na mojego Siwka 😀 Ogólnie na Twoich zdjęciach zyskuje ten czaprak, bo na katalogowych nie porywa :P
Bardziej szampański jak biały, inne czapraki mają też takie lamówki, navy ma lamówkę violetgrey. Te jasne wstawki wyglądają super. Rozczarowało mnie bordo. Bo np kaaloszki mają ekstra kolor, ale czapraki 😵
Trochę mnie zasmuciło, bo zakochana jestem w blackberry 🙁 Ale boję się, że się rozczaruje jak kupię. Ehh, co robić. Ktoś już może nabył i może się pochwalić zdjęciami? 😁 No i powstrzymuje mnie fakt, że chyba tylko dwa modele są dostępne w rozmiarze PD.
Myślę, że same musicie zdecydować. Mnie osobiście rozczarował, ale to nie znaczy że Wam się nie spodoba 😉 Na Matchy Dressage są już fotki na koniach, może to Wam pomoże. keirashara kropki śliczne jak i koń.
Bo nie wszystkie sklepy sprowadzają. PD słabo schodzą wiec raczej sklepy się w to nie bawią. Ale w katalogu prawie pod każdym modelem jest że jest PD. Mustang z W-wy m.in może ściągnąć
Mi się podoba ten blackberry. Zamówiłam taki tylko z ornamentami oraz inny darknavy. Ale chętnie bym pozostał 2 kolory też wzięła, bo chyba też by mi pasowały na gniadego. Wariactwo i bankructwo 😉 keirashara, fajne te kropki, przypomnisz mi co to?
anil22 - dziękuje :kwiatek: anai, - mustang 😉 Kocham ten czaprak do ciurania na treningi, dobrze się układa, mało brudzi, rewelacyjnie się pierze, jest cienki i lekko sztywny, mniej niż cottony, ale nie jak szmata do podłogi - a to wszystko za 50zł 😎 kitty - ogromnie jestem ciekawa jak wyglądają na fotach nie katalogowych, oby szybciutko do Ciebie przyszły 😀
anil22 po tych zdjęciach zakochałam się jeszcze bardziej 😵 Jedynie co mnie powstrzymuje to jest to że nie do końca wiem jaki rozmiar dla mojego malucha, napiętki kiedyś mieliśmy to miał M'ki, ale wyrósł z nich.. wiec tym bardziej nie wiem jaki rozmiar kaloszków 👀