kitty, - ja mam tylko pytanie - gdzie Ty tą swoją kolekcję trzymasz? 🤣 Bo ja 20 szmat pomieścić nijak nie mogę... zazdraszczam szczerze kolekcji 🙂 Szczególnie, że widzę w tle moją wymarzoną derkę 😉
Chyba moja nowa ulubiona firma... Świetne wykonanie, wszystkie szczegóły, szczególiki! Jest szaaaaał! 😍 Mam jeszcze derkę do kompletu - wow! ale polar 💘 gruby, mięsisty, nie rozciągliwy jak polary Eskadrona (do nich porównuje, bo do tej pory jednak głównie E. były u mnie w pace).
Portfel ucierpi, ale jeszcze mam dwa kolory w najbliższych planach 😡 zdecydowanie czas na porządki w szafie, drobną wyprz i zrobienie miejsca na nowe szmaciątka 😍
Bardzo ładne logo i granat ze złotym to ponadczasowa klasyka i chyba na każdej maści wygląda bardzo dobrze - ale do długich nauszników się chyba nigdy nie przekonam 😉 Dla mnie koń w nich wygląda "krzyżacko" i przez to dość komicznie. Trochę jakby założyć za długi, zwisający na krawędź brzucha czaprak :P
Chyba moja nowa ulubiona firma... Świetne wykonanie, wszystkie szczegóły, szczególiki! Jest szaaaaał! 😍 Mam jeszcze derkę do kompletu - wow! ale polar 💘 gruby, mięsisty, nie rozciągliwy jak polary Eskadrona (do nich porównuje, bo do tej pory jednak głównie E. były u mnie w pace).
Portfel ucierpi, ale jeszcze mam dwa kolory w najbliższych planach 😡 zdecydowanie czas na porządki w szafie, drobną wyprz i zrobienie miejsca na nowe szmaciątka 😍
Te długie nauszniki nie latają i nie przesuwają się podczas skoków albo jazdy? Ta przedłużona część nie lata? Głupie pytanie ale nie miałam okazji na żywo widzieć nikogo w takich 🤣
quantanamera, nie na każdego konia takie pasują, aczkolwiek na Cavaliadzie się napatrzyłam i u znajomej i się zakochałam 😁 Kobyła duża, ale Pams ze swoją główką to totalny elegancki krzyżaczek 😁
Ananas007, nie lata, na końcu jest pętelka, żeby zaczepić o nachrapnik 🙂
akzzi, uszy kwestia opatrzenia 😉 czekam na wkęcej zdjęć - napewno się pochwalę 😍
Nirv piękne są te rzeczy z Fery, moja zawodniczka kupiła frak i koszulę i są piękne. Jednak czapraki i derki mamy z Caballa, bo mamy własne logo, są obłędne. Długie uszy lubię, ale nie u wszystkich koni i nie każdy krój( te wąskie dla mnie koszmar). Najbardziej leżą mi te z Equiline i Christina Sport. Fery ładne, ale dla mnie dużo się na nich dzieje.
Dziewczyny, ma któraś zdjęcie na koniu pad z nowej kolekcji Anky, kolor desert palm? 👀 już drugi raz macałam na żywo w sklepie i boję się, że mi się zleje z gniadym
Nirv sam zestaw boski 😍 Ale podobnie jak niektóre przedmówczynie - nie lubię tych długich nauszników. Przez głupkowate skojarzenia jakie mam 😁 Dla mnie wyglądają jak mocno naciągnięte stringi 😉
Dżastin masz mojego gniadego w palm desert w wątku Anky
Czy ktoś może jeszcze widział gdzieś w sklepie, owijki eskadronowe w kolorze sangria i mango, albo doradzi jakiś zamiennik pasujący kolorystycznie....?
Według mnie te długie nauszniki mają coś w sobie 😀 taką elegancję 🙂 choć teraz jak patrzę na te stringi... łeeee... zepsułyście mi obraz! Teraz już zawsze będę je widzieć 😂 A Fera sama w sobie baaaardzo mi się podoba 🙂 uderzają w wyższą półkę, ciekawe jak z jakością ubrań 🙂
Nirv, - pięknie! 🙂 Mi się tam te nauszniki na Twoim koniu podobają - słoniki imo pasują, jak koń nie ma malowania, inaczej jest za dużo nadźgane 😉 Racjonalna, - różnie... beżowy frak macałam i całkiem ok był, czarny dotknęłam - tragedia. Nie wiem, czy inna seria jakaś, czy coś, ale materiał to jest lepszy w bluzach z lidla niż w tym czarnym fraku 🤣