Forum konie »

Końska Rewia Mody XI 2017

Dzięki, wygląda na fajne, nie znałam tego modelu.
wątek zamknięty
Bo to jest dosyć nowy model, ze 3 lata chyba na rynku dopiero jest. Fajne siodło, bardzo lekkie i wygodne 🙂
wątek zamknięty
145 cm ledwo co w klacie się zapina a chłopak jeszcze rośnie 😉
wątek zamknięty
dairoxroxi, bo za daleko na zadek zarzuciłaś - jak przesuniesz do przodu, to powinno być lepiej  🙂
wątek zamknięty
Moona możliwe, ogólnie na żywo źle nie wyglada, L-ka natomiast już wyglada na obcisłą, tylko długość lepiej wypada  :kwiatek:
wątek zamknięty
Laski - szukam jakiegoś fajnego czapraka - granat, navy albo czerń - klasycznie ale nie nudno, elegancko ale bez pszesadnego bling, bling.
Ktoś- coś🙂 :kwiatek: będę b. wdzięczna.
Koń gniady, siodło czarne (skokówka).
wątek zamknięty
kotbury może coś takiego 😉
wątek zamknięty
No b. ładne oba🙂 Gdzie kupić wersję skokową?
wątek zamknięty
kotbury Caball można sobie dowolnie skonfigurować tutaj akurat Adamant
wątek zamknięty
Kotburyna poprzedniej stronie wrzuciłam Caballa granatowego, może Ci podpasuje. Caballe polecam gorąco, nie dość że wszystko sobie można indywidualnie skonfigurować, to jakość wykonania jest świetna 🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi, - aleś poszalała 😀 Kusi mnie ta derka przez Ciebie 🍴

My się pokażemy w odgrzanym kotlecie, czyli Eskadron Nici 2011 w roli głównej 😉
wątek zamknięty
https://www.facebook.com/pikeur/videos/vb.314188045272561/1540857409272279/?type=2&theater

Szykuje się coś nowego? Ale kwiatki mnie na szczęście jakoś nie pociągają 😉
wątek zamknięty
Czekam z niecierpliwością co z tego wyjdzie, koszulka z filmiku wygląda super 😜
wątek zamknięty
Jakiś czas temu przypadkiem natknęłam się na to zdjęcie 🙂

Do mnie te wzory i kolory na razie nie trafiają... 😉
wątek zamknięty
kotbury a Fera Lamina? Inaczej wykończony z obu stron, elegancki, nienudny i nie bling bling 😉

wątek zamknięty
kotbury, ja zaszalałam na punkcie Fery! Mam dokładnie ten czaprak (uszy i derę też 😁 ), są absolutnie boskie, przepięknie wykończone 😍 a w weekend dorobią się w końcu pięknych zdjęć, o ile dopisze pogoda <3
wątek zamknięty
Ja ostatnio upolowałam eskadron platinum, tak szybko kupowałam, że nie popatrzałam na kolor  😁  teraz dalej czatuję na srebrną .
Szkoda, że słońca nie było.

wątek zamknięty
No to wszystko jasne Eskadron wypuścił serie ubrań, dzisiaj oglądałam i już sporo rzeczy mi się podoba. Chociaż ubrania mają sporo napisów. Są bluzy, koszulki, koszulki na ramiączkach i meskie t-shirty. Fajna saszetka na telefon również.

wątek zamknięty
Dla mnie zbyt młodzieżowe 😉
Ale ja stara baba jestem, więc się mną nie sugerujcie  😁
Jednak wolę klasyczna elegancję Pikeur szczególnie z linii Premium
wątek zamknięty
Myślę, że to kolekcja bardziej dla nastolatek 🙂 jakbym była z 10 lat młodsza  😁 Ale t-shirt kupie 🙂
wątek zamknięty
ten Eskadron dla młodszych i też dużo tańszy. Pikeur polówka niemal 300 zł, T-shirt ok 250 zł a Eskadron 105-125
spora róznica

[[a]]http://konik.com.pl/dla-jezdzca?keywords=&keywords_desc=&prices%5B0%5D=&prices%5B1%5D=&producers%5B4%5D=4[[a]]
wątek zamknięty
No cenowo różnica spora. Dlatego muszą oszczędzać na materiale i rozmiarówka xs-m  😂
wątek zamknięty
Jak dla mnie te ciuchy są zrobione do chodzenia w cywilu, a nie do jazdy  😉 Ze mnie żadna stara baba i tez mi sie nic nie podoba,
wątek zamknięty
Ja bym może się szarpnęła na tą różową do czapraka, ale nie dość że jestem stara, to jeszcze gruba, więc no nie  🏇
wątek zamknięty
Mi się dwie koszulki podobają.
A tu Regan   w kanatrze  Eskadron HERITAGE Racinggreen {muszę dokupić czaprak, bo to jego kolor}

ANky Piscina

moniaplatinum wspaniałe  😍
Foto ze strony gnl
wątek zamknięty
anli22 zachorowałam na ten kantar! Jest piękny 😍 aż dziwne, nigdy nie miałam ciśnienia na kantarki, no może na jeden skórzany z kryształkami 😉
wątek zamknięty
anil22, super kolory dla karego. Ale siodło Ci słabo leży tyłem, zobacz, pół paneli odstaje w niebo.
wątek zamknięty
Ze mnie stara baba co prawda ale ubieram się luzacko, dobrze ze wszyscy myślą, że jestem młodsza niż w rzeczywistości  😜 Jedna koszulka będzie moja. Sa gdzieś jeszcze oprócz Equishopu i Konika?
wątek zamknięty
equi.dream Ten czaprak jest szałowy  😍 gdzie można go dostać?
wątek zamknięty
Jak dla mnie te ciuchy są zrobione do chodzenia w cywilu, a nie do jazdy  😉 Ze mnie żadna stara baba i tez mi sie nic nie podoba,

na "po cywilnemu" to właśnie Pikeur Premium jak dla mnie; te rzeczy są tak ładne, że aż szkoda do stajni  🙂
pewnie jakościowo ta seria będzie słabsza; popełnię jakiś T-shirt i sprawdzę z ciekawości.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.