Niestety, ale nie. Zapytałam dwóch ortopedów. Obaj powiedzieli, że nie jeżdżą konno i dlatego nie mają pojęcia, a nawet nie umieją sobie tego wyobrazić, Jeden dodał po namyśle, że jego zdaniem może być problem z wejściem na konia i że najbardziej nie lubi jak na dyżur przywożą mu kogoś kto spadł z konia, bo wtedy zawsze jest problem.
To możesz na forum zapytać o lekarza, który byłby w stanie coś z tym zrobić, a nie szukać opinii lekarskiej. http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,2915.0.html Lub wątki lokalne, ale ci nie podam, bo nie wiem skąd jesteś.
W którym wątku mogę zapytać o rodowód? W sensie, chciałabym pokazać rodowód i zapytać, czy to coś ciekawego, czy taki "se" a może ktoś miał nawet do czynienia z którymś koniem? W poszukiwanych, w reproduktorach? Czy mamy jakiś wątek stricte o rodowodach?
Szukam tematu Borelioza u ludzi, leczenie, jak sobie z nią radzić, jakieś skuteczne i sprawdzone sposoby. Jest kilka wątków gdzie temat się przewija ale nie ma konkretnego, Chyba że nie widzę?
Mamy wątek o ubezpieczeniach? Chodzi mi o ubezpieczenie samochodu i nie wiem, czy pytać w samochodowym, czy mamy może dedykowany ubezpieczeniom? A najchętniej, to znalazłabym tutaj zaufanego agenta. 😁