Wiesz co Opolanka masz chyba problem z percepcją 😂 a poza tym Ci się nudzi. Zapisz się na jakiś kurs czytania ze zrozumieniem to może Ci się rozjaśni w głowie 🤦.
A ja jakimś dziwnym trafem nie widzę żeby dziewczynie się nudziło, po prostu chce odzyskać towar za który zapłaciła, a do niej nie dotarł. 380 zł. (bodajże ) nie chodzi piechotą ani z nieba nie spada. Widać że jest zła, a ja się jej nie dziwię. Dziewczyna z tego forum ją oszukała, wiec jabluszko2 w tym wątku pisze, i nie rozumiem dlaczego osoby nie związane z tą sprawą jej dogryzają, jaki to sens? Po co?. Gdyby oszukała ją Pantofel albo jakaś inna, która wielokrotnie oszukiwała, to już rozmowa tutaj byłaby inna. Swoją drogą, to naprawdę niezły pomysł były, gdyby była taka możliwość blokady na ogłoszeniach osób, które oszukują, bo nie dość że oszukały, to mają to gdzieś i dalej wystawiają ogłoszenia, a osoby oszukane szarpią się żeby odzyskać kasę, lub towar. Do tego narażone są na jakieś bezsensowne dogryzania.
Wiesz co Opolanka masz chyba problem z percepcją 😂 a poza tym Ci się nudzi. Zapisz się na jakiś kurs czytania ze zrozumieniem to może Ci się rozjaśni w głowie 🤦.
🚫
ohh kurczę Opolanka, ale Ci się dostało 😂 ale nie bój nic, zaraz i mnie się dostanie, bo podzielam Twoje zdanie 🙂
A ja kolejny raz informuję, że już dawno przestalam aktualizowac listę prze Pw z prośbą o wyjaśnienia, durnowate afery itp. Proszę nie wysyłać do mnie PW , bo tą aktualizację i śledzenie sporów porzucilam już dawno.
jabluszko2, napisze doCiebie ostatni raz, bo jak grochem o ścianę. Moje wpisy NIE DOTYCZA TWOJEJ TRANSAKCJI, ani razu nie ocenilam, czy warkoliki, której nie znam jest uczciwa czy nie. Moje wpisy dotyczą TWOICH ZARZUTOW, ZE UZYTKOWNICY FORUM NIE BLOKUJA TYCH, KTORZY OSZUKUJA. Użytkownicy nie maja takiej możliwości. Muszę dużymi literami, bo nie rozumiesz. Obrażać mnie nie musisz, nie rusza mnie to, a to, czy się nudze, czy nie to moja osobista sprawa.
Watrusia, a może wrócisz do strony wcześniej i przeczytasz od czego się zaczęło, co? Skoro została oszukana to nikt nie widzi nic dziwnego w tym, że próbuje kasę odzyskać, ale spamowanie w tym wątku, kopiowanie ten samej wiadomości i jej wklejanie nie sprawi, że ta kasa do niej szybciej trafi.
No może rzeczywiście nie doczytałam, wcześniejszej strony, co nie zmienia faktu że wkurza mnie niesamowicie takie dogryzanie przez osoby, które nie mają z tym tematem nic wspólnego a piszą żeby tylko pisać. Dworcika, to może zamiast tego popcornu i coli, jakąś sałatkę warzywną? Zdrowo i dupa nie rośnie 😉
emptyline, masz ci los... pociesz się, że zeżarłam i owoce, i tabliczkę czekolady. I potężny obiad. I zalalam 0,5 l kawy z mlekiem i cukrem. Idę spać 🙂
Gdybym "blokowanie towaaru" uznawała za nieuczciwość, też wrzuciłabym tu kilka(naście?) nicków Niejednokrotnie zdarzyło mi się, że się dogadałam na sprzedaż, podałam dane do przelewu i następowała krępujaca cisza 😉 Ponadto wiele z tych nicków pojawiło się jednorazowo przy okazji oszustwa właśnie...
Na listę tych blokujących można nie wpisywać, ale wspomnieć w wątku czemu nie? Wiele transakcji nigdy nie doszło do skutku przez takie osoby, a sprzedający odmawiali innym i zostawali z rzeczami, które mogli spieniężyć. Ja wolę wiedzieć, że osoba X zaklepuję przedmiot i znika, więc generalnie nie mam jej brać na poważnie.
desire, sporo to jednak nicki osób, które mało się udzielają. Poza tym ja wolę spojrzeć i zaoszczędzić sobie problemów.
Gaga ale to jest lista bez zrobienia podziału na nieuczciwych i niepoważnych. A takich też lepiej omijać, albo dawać krótki termin. Albo kasa w 3-4 dni albo puszczam dalej. Ja wpisałam konie- legnica mimo, że kasy jako takiej nie straciłam. Ale przez kilka tygodni były robione przygotowania, umówiony hotel, inna forumowiczka umówiona na łączony transport. A przez jej niepoważną postawę ja straciłam mnóstwo czasu, kasy na telefony i postawiłam w bardzo niefajnej sytuacji dziewczynę, której nagle zaczęło brakować kilku stów wkalkulowanych w podróż na ważne zawody. Nie chciałabym drugi raz trafić na taką osobę, a każdy może przeczytać o co był spór i rozważyć czy chce ryzykować.
Słuchajcie a ja mam problem z jadzia122. Ponad dwa tygodnie temu dostała pieniądze za derkę ktorą rzekomo wysłała zaraz po tym jak dostała pieniądze a dostałam wiadomość 10 listopada że je już ma na końcie. Pisałam kilka wiadomości -na jedną odpowiedziała ,że dawno wysłała i nie wie czemu jej jeszcze nie mam i idzie na poczte sprawę wyjaśnić. Do dnia dzisiejszego jej nie wyjaśniła i znowu nie odpisuje a loguje sie na revolcie. Prosiłam o numer nadania ktory też do mnie nie dotarł . 😤 Na szczęście nie mam aż tak daleko i jak trzeba będzie to fatygnę się autem do niej choć mam nadzieję że dziewczyna w końcu ruszy tyłek to wyjaśnić lub napisze szczerze że nie wysłała i w końcu zapakuje ta derkę i nada na poczcie.Może to i nie jej wina ale co szkodzi napisać wiadomość .Pieniądze dostała i ma gdzieś dokończenie transakcji. 👿
W maju tego roku kupiłam od forumowej HAZZIR bryczesy które natychmiast odesłałam bo były przetarte i dziurawe na leju . ( zrobiłam fotki od razu po wyjęciu z paczki). Pisałam, prosiłam i ostrzegałam że ją tu zgłoszę ale nie dostałam żadnej odpowiedzi ani pieniędzy. Gdyby tylko sie odezwała i przeprosiła to na kaskę też bym poczekała ale tak to zwykłe prostactwo 🤬
pika24, kararina-anna dostaja ode mnie dodatkowe czapraki w gratisie w ramach przeprosin i tak dlugiego czekania. sytuacja u mnie sie poprawila i teraz wysylki sa od razu,tzn ja najpierw robie,wysylam zdj do akceptacji dopiero pozniej zaplata i wysylka. Takze ze mna juz problemow nie bedzie🙂
witajcie! Czy jest ktoś, kto korzystał z usług Hronovsky promen? Podpisałam z nim umowę na budowę stajni. Sam wyznaczył termin realizacji na 11.11, okazało się, że termin przesunął najpierw o tydzień, potem do końca miesiąca. Od piątku nie mogę się z nim skontaktować 😤 Wpłaciłam zaliczkę....Jeśli nie wywiąże się z terminu realizacji stracę klientów na pensjonat 😵, o stracie pieniędzy nawet nie myślę....
kasik, współczuje bycia w takiej sytuacji.. i tu już nie chodzi o te same pieniądze, ale jak się mówi ludziom, że będzie miejsce na dany termin i się z tego nie wywiązuje.. masakra. 🤔 😵
no masakra... mam nadzieję, że sprawa się rozwiąże choć jest bardzo niewiele czasu. Dzwoniłam chyba ze 20razy, napisałam sms i maila i nic. Jutro chyba powinnam udać się na policję 😕