Przyszedł czas na zmianę barw klubowych.
Musze wysłać pismo do klubu o wypisanie, opłacić zmianę barw klubowych. W przypadku zapisania się do nowego klubu będę musiała jeszcze raz się rejestrować jako zawodnik - czyt. znowu płacić?
Ja mam ale zrobiłam w pół roku - natomiast pytam dla kogoś, kto zaczął w połowie wakacji i teraz zrobił niby ostatnie oczko. Zdziwiłam się jak to jest liczone.
konstelacja ja zawsze wpisuje w Google pzj ubezpieczenie i mi wyskakuje jako pierwsze.
To chyba będzie głupie pytanie, ale muszę się upewnić. W końcu po wysłaniu 9 maili na 3 różne adresy dostałam uprawnienia III stopnia w ujeżdżeniu, ale mam powiedziane, ze będą widoczne w Artemorze dopiero przy wykupie licencji na 2023 rok. Ale że w moim super regionie w kalendarzu są zawody dwa razy w roku i nawet nie wiem czy na któreś pojadę i jest opcja, że tej licencji nie kupię w ogóle to rozumiem, że uprawnienia już mam nadane i to nie ma znaczenia kiedy wystartuję? Czy to tak jakoś działa, że je trzeba aktywować licencja? 😅
flygirl, tak.
Bo uprawnienia masz, ale na słowo ci nikt nie uwierzy.
Więc możesz pokazać roczne podsumowanie z Twojego ozj, zawsze jest lista kto co zdobył.
A własnie tak jak powiedzieli pokażą się w artemor jak kupisz licencję.
Tak tak, ja rozumiem ale chodzi mi o to, czy jak kupię licencje dopiero w 2024 roku, to mogę jechać te wyższe klasy normalnie , czy muszę kupić licencje już teraz, żeby to się aktywowali i pojawiło w artemorze.
Jakie kryteria trzeba spełnić żeby wziąć udział w zawodach towarzyskich w skokach? Domyślam się, że licencja regionalna/pzj nie są potrzebne ani dla konia ani dla jeźdźca? A ubezpieczenie?