Forum towarzyskie »

Gdańsk, Trójmiasto - fajne miejsca, wydarzenia, r-voltowicze

u mnie łyżwy to postanowienie noworoczne żeby sie tylko końmi nie zajmować 🙂 okazało się to nie aż tak skomplikowane, jak widać wszystko się da, także dziewczyny trzeba jakiś termin wymyśleć, żeby możliwie wszystkim pasowało
kto ma ochotę na kulig z pochodniami w piątek wieczorem?
deborah, a nie może być w sobotę? Chlorella, w sobotę mam egzamin z rana =/
niestety w sobotę nie ma wolnego terminu🙁
Macie jakiś namiar na fajne miejsce organizujące kuligi? U mnie w firmie szukają czegoś na "integrację". Warunek: musi być na fakturę. Drugi chyba nie konieczny, ale "dobrze by było": płatność kartą...
w sobote Ci powiem czy było fajnie 😉
Jadę do Zapnij się do Leśnej Podkowy w damaszce
Czekam tedy na wrażenia  👀 może zrobimy firmowy nalot 🙂
Zw. zaw. zakładu, który mnie najmuje, ma w Damaszce kulig, ale mnie nie zabierają🙁
Moje ziomy kuligowały się z sukcesami w Pomieczynie i donoszą, że konie w stanie dużo lepszymi niż na foto, a chata do wynajęcia bardzo fajna. http://www.bazawypadowa.pl/

A koło Hali Olivii i Uniwerku i Media Marketu, w Manekinie, jest teraz najlepsza herbata świata!!! Z mlekiem spienionym... Gorąco polecam na zimne dni! http://manekin.pl/gdansk.html

melduję że wróciłam i było super.
Dla każdego cos miłego 🙂 śnieg miękki i raz wylądowałam twarzą w zaspie.

polecam goraco i w nastepny piątek kolejny organizuję 🙂
Dea w SO w Starogardzie organizują kuligi i napewno dostaniesz od nich fakturkę 🙂
Właśnie wydobyłam swoje łyżwy, nadal wyglądają na zdatne do użytku, więc polecam się na najbliższą sesję lodowiskową 🙂

Deb o której za tydzień ten kulig? Da się do Damaszki dojechać zwykłym autem?
jakby Lena jechala i mnie przygarnela to moze i ja bym dala rade? 🙂

a na lodowisko to ja bym poszla w poniedzialek albo wtorek
Da się. jechała za mną almera i panda i spokojnie dała radę. zresztą zbiórkę robimy przed rejonem zasp i jedziemy całą ekipa żeby w razie czego się ratować.

mam kilka siniaków, połaziliśmy trochę pieszo jak spadliśmy i zgasła nam pochodnia która mieliśmy machać jak ktoś spadnie skutkiem czego nie było jak zasygnalizować że ma się kierowca zatrzymac 🙂

przepyszne kiełbaski i chleb ze smalcem, dla smakoszy i zmarźlaków ognisko i grzane wino.
Były konie i sanie, ale traktor okazał się najlepszy dla spragnionych ekstremalnej zabawy 😉

planujemy zbiórke jak w ten piatek. o 17.
wszyscy z odbytego kuligu zadowoleni deklarują obecność w następny piątek.  zabawa przednia 🙂

moje Drogie jeśli chodzi o halę w Olivie to wejścia na ślizgawke są w wekendy oraz w środy i czwartki wieczorem z tego co pamiętam 19:15 i 20:45 🙂
w ferie pewnie będa codziennie ale póki co do dyspozycji w tygodniu są 2 dni. Co wy na to? 🙂
mi bardziej pasuje plac zebran ludowych..
Jak zbiórka na 17, to bym musiała minimum o 16 wyjechać z Gdyni, albo i wcześniej... Ciężko, ostatnio przed 19 z roboty się wydostać...  😵 Zostają łyżwy... Kto do Olivii w następny weekend? Czy jeszcze dla studentów za wcześnie?
Dla mnie za wcześnie🙁 od przyszłego poniedziałku będę dopiero wolna.
Ja bym też od przyszłego tygodnia wolała - teraz mam prawdziwy kołowrotek chomikowy
Zaczekam 🙂
Narty! Sanki! Deski! Na Łysej jest serio super! Super jak w zeszłym tysiącleciu.
A na jabłuszku można ?  🏇
Można nawet na oponie lub zestawie dętek 😀 A stromo niesamowicie, nie wierzę, że parę lat temu wjechałam tam kuniem 😲

Edytuję tu, bo mam nius flesz: http://gdansk.dlastudenta.pl/lokale/?act=show_impreza&idi=57461
Przegapiłam 🤔
No i co łyżwiarze? Sesja zakończona, nowy semestr w toku, a wypadu jak nie było, tak nie ma.

No i małe ogłoszenie parafialne: jeśli któraś revoltowiczka dysponuje wolnym wieczorem w czwartek w godzinach po 20 i zechce się ze mną wybrać w pewne miejsce związane z tańcem, w celach głównie turystyczno-krajoznawczych, pliz PW.
Jak to skończona. Kończy się. 1.03 o godzinie 14.30
to 2 mozemy isc! jak tylko wytrzezwieje 😁
bez trzeźwienia też się da =)
ze rano pijana mam isc?
ee.. 3 do pracy, wiec wolalabym wytrzezwiec, wyspac sie, a potem wypocic resztki %  👀
Przypominam się z tym czwartkiem ( czwartkami ). Naprawdę nikt nie ma ochoty sobie posiedzieć i popatrzeć jak ludzie tańczą?
Jeśli ktoś ma ochotę sciurać się w lesie Gdzieś w Odległej Galaktyce w nocy w ostatni dzień zimy (na pewno będzie błoto po pachy po tej zimie  😀iabeł: ) to zapraszam:
http://www.skpt.gdansk.pl/manewry/2010/
Ja już zapisana ze swoim teamem 🙂
u mnie sesja też jeszcze w toku 🙂
ale jak zwykle piszę się na wszystko 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się