Forum towarzyskie »

Gdańsk, Trójmiasto - fajne miejsca, wydarzenia, r-voltowicze

Tczew to sypialnia Gdańska 🙂 Od 10 lat juz z niej korzystam 😀
No proszę, fajnie, w kontekście mojej podjętej wczoraj pracy w Tczewie 🙂
Co do biegu, znajomy organizuje te imprezy na orientację już dość długo, ale konno nikt jeszcze nie jechał... Teren może być za trudny, zwłaszcza, jeśli do 23. zostanie taka forma zimy. Ale za to nie trzeba biec, można się wlec, byle w dobrym humorze  🙂 Ale to w dobrym towarzystwie nietrudne 🙂
wł. Felix-Huston, forever felicis!, uważaj na godziny szczytu w naszej Metropolii bo bywa że jest większy tłok niż w GD 😁
wł. Felix-Huston, forever felicis! do udziału są jakieś większe wymagania ? Czy może uczestniczyc każdy przypadkowy ?  😀
a wiec. w sobote bede na hipodromie na P klasie na pewno, a moze wczesniej, moze pozniej.
strzyga, przybywasz? mam Ci cos do oddania, wiec daj znac kiedy i gdzie moge
Udanych halowych życzę!

Przerzucam się na piesze. Nie, nie ma żadnych wymagań, ten marszobieg na orientację jest jak najbardziej towarzyski 🙂
Łiiii idę raczej! Jakoś się naciagnie czasoprzestrzeń 🙂 Sis pewnie zabiorę.

InO to fajna zabawa, polecam wszystkim! Potrzebne: kompas, dobre wygodne buty i niegorszy humor 🙂

Pozdrowienia dla Felka! 🙂
That's the spirit!  😀

Dzięki! Nawzajem 🙂
magda, aj, aj, ja teraz w szale nauki jestem i nie bardzo ogarniam... musisz do mnie bardziej personalnie uderzać niestety.
Patrzcie co znalazłam przypadkiem  😍

http://www.klubzak.com.pl/kursy.html

niech no się tylko odkopię spod sterty pracy  💃
[move]TRIP PO BIAŁYM już w tę sobotę. [/move]
Pogodę zapowiadają piękną, słoneczną 😎
W sam raz na plener  😁
no a my odpadamy 🙁 obowiązki wzywają, babcie, stajnia, kopyta, ech...
Patrzcie co znalazłam przypadkiem  😍
http://www.klubzak.com.pl/kursy.html

Lena, lepiej się wstrzymaj i poczekaj do wiosny na warsztaty z Woźniakami 😎 serio serio. Wiem, że to zawsze kwestia mocno osobnicza, ale p. Chojnacki jakoś do mnie nigdy nie trafiał szkoleniowo - mimo szczerych chęci z obu stron - i już miałam tango zarzucić. Znajomi z podobnymi "kłopotami" namówili mnie na warsztaty z pp. Woźniak - i umarłam. TO było tango, to się po prostu w ciele, w krwi czuło.
Wrażenie niezapomniane.
No no no, a wiosna to kiedy? Zawsze można się przenieść... A w ogóle to niech się szanowna koleżanka odezwie do mnie  🤬
hej, może i ja bym się załapała, co? Jakieś bliższe info, Alvika?...  😀iabeł:
Kumpel z roboty na salsę mnie namawia, któraś z was próbowała? 😀
Moja kumpela z pracy chodzi już chyba 3 rok, ale powoli zaczyna jej się już nudzić. Na początku za to była zachwycona.
Salsa jest najlepsza do jedzenia 😀

Trip po białym dobry był 😎
czy ktoras z was nie szuka mieszkania? bo ja szukam 😉 na zabiance - i szukam kogos do wspolnych poszukiwan..
Ja szukam kogoś kto moje (rodziców) mieszkanie kupi 🙂 Na przymorzu, 54 m, jakbyście słyszały ze ktoś szuka proszę dać znać 😀😀
A może ktoś na łyżwy chętny? 😉
Tylko, że to na poczatku lutego, bo teraz u mnie sesja na tapecie 😤
alice, ja bede isc - po wyplacie 😉
Ja tez się piszę, jak tylko się odkopię spod sterty papierów  😤
Też się wybiorę. Będę mogła sobie podciąć żyły płozą...
łyżwy jak najbardziej 🙂 ja raz w tyg. okupuję ślizgawkę w Olivie 🙂 także też jestem chętna
to ja chyba szybko musze isc sama najpierw - naostrzyc figurowki i sprawdzic czy dam rade na nich jezdzic cobym potem nie stala pod banda cala godzine z wami 😁
Ja swoje ostatni raz miałam na nogach ... w liceum?
Ja z raz może jeździłam, na lodowisku chyba nigdy nie byłam...
Ja byłam stałym bywalcem Olivii, jak miałam 10-12 lat całe ferie śmigałam po 2 godziny. A teraz wspominam te czasy z sentymentem, szczególnie jak wchodzę po schodach. Anyway, wybiorę się chętnie, a co!
Też się piszę - byleby po sesji i innych "kwiatkach".
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się