Forum towarzyskie »

Gdańsk, Trójmiasto - fajne miejsca, wydarzenia, r-voltowicze

Ja isę piszę na wszystko, chociaż potem będziecie musiały za mnie zdawać koła i egzaminy xPP
Do listy fajnych miejsc dorzucam jeszcze CICO (dół konkretnie) na Piwnej.
A osobom nie przepadającym za piwem polecam piwo miodowe w Degustatorni - można ze zdziwieniem odkryć, że piwo bywa smaczne  😎
Organy wewnętrzne każą już przystopować, ale z wczorajszych lotów trójmiejskich mogę jeszcze polecić: Stary Rower na Pułaskiego w Sopocie. Wczoraj załapałam się tam na bezpłatny pokaz najlepszych filmów krótkometrażowych Szorty 2009 - warto było!
(Magda, chciałam cię na gwałt ściągać, ale nie mogłam się do ciebie dodzwonić, chyba źle twój nr w komórkę wklepałam)

Sam klub sympatyczny, kanapy przyjazne ludziom, ceny znośne, zaopatrzenie dobre. Można miło spędzić wieczór  🙂
alvika, i tak bys mnie nie zciagnela bom za miastem byla.. do kina sie jutro wybieram - na maratonik wesele plus dom zly (o ile maly terrorysta pozwoli mi z domu wyjsc w ogole 😉 )
Jaki mały terrorysta  👀 Czy my o czymś nie wiemy?
kaci watek odwiedz 😉 za moment sie ogarne to focisze strzele
magda - udało się przekonać współmieszkaczy do terrorysty? 🙂 Demolka już pewnie w pełni  🏇

To jak dziewczyny, przyjdzie któraś "testowo" na ściankę, z raz sobie wpełznąć?..  😀iabeł:
udalo. demolki nie ma. jest kot w talerzuc idddddddddddddddddddhyuj (to on pisal) i non stop miauu miauu..... jak tak dalej bedzie to on ochrypnie a ja stwierdze zmie nieb                                do                                    ;pppppppppppppppppppppp (znow on...) ze nie byl to dobry pomysl 😉 TERRORYSTA tylko glaszcz i przytulaj i z fotela sie ie ruszaj...
magda - udało się przekonać współmieszkaczy do terrorysty? 🙂 Demolka już pewnie w pełni  🏇

To jak dziewczyny, przyjdzie któraś "testowo" na ściankę, z raz sobie wpełznąć?..  😀iabeł:

następnym razem, muszę nabyć jakąś stosowną odzież, bo jedyne sportowe spodnie, jakie mam, to bryczesy...
Lena, ale się wykręcasz, ja wczoraj osłabiona po struganiu zapuszczonych futrzaków, myslałam, że chociaż na jedno wejście mnie odciążysz, skoro Alvika zawiodła  😀
Było przyjść w bryczesach albo niesportowych, a nie szukać wymówek  😉 Jakiekolwiek, w których da się z ziemi na konia wsiąść się nadają.

Za tydzień, rozumiem, obie się zjawiacie?  😎

magda, powodzenia z terrorystą 😀
za tydzień już nie będzie wymówki 😉 Jutro nabędę jakoweś portki.
Dea, ja się na bank zjawiam  🙂  I pewnie z kolegą wpadnę - nie będę was, chucherka, obciążać moją asekuracją. 
Nie wysyłałam ci już wczoraj MMSa z powrotu ze stajni, ale to był OS MTB po prostu! Nie wiem, kto dostał większy wycisk, wy na ścianie czy ja na rowerze.To mój ostatni wyjazd rowerem przez tą drogę. Następnym razem - jeżeli w ogóle zajdzie taka potrzeba - poduszkowiec zorganizuję, bo to jedyny sprawdzający się środek do pokonywania tych piiip bagien.

Lena, daj cynk jak coś fajnego znajdziesz, bo wiesz... ja też tylko jeansy i bryczesy  😂
A co do spodni, zacytuję:
Jakiekolwiek, w których da się z ziemi na konia wsiąść się nadają. - Dea, nie ma sprawy. Ty zakładasz takie spodnie, a ja filmuję twoje wsiadanie na Kulesława z ziemi i staram się zrozumieć jak zaledwie pomagający człowiekowi krój spodni miałby zniwelować to masakryczne przyciąganie ziemi działające na ludzki tyłek  😀iabeł:

magda, witaj w gronie niewolników. Nie martw się, z czasem one zaczynają traktować nas odrobinkę lepiej  😉
No to klepnięte. Czy ja mam też sobie kogoś do asekuracji przyprowadzić, czy Alvika mi pożyczy 😉
Pożyczę, kolega się nawet ucieszy  😀iabeł:
Lena, przypominam że dzisiaj ścianka, czekamy....  😀iabeł: Jakiś odważnik się do asekuracji znajdzie. W ostateczności któraś z nas  😎
A ja od miesiąca chyba mam grypę. Ktoś chce?
dea, Lenuś, kolegi nie będzie, właśnie dzwonił i przepraszał, ale... miał mały wypadek i jest nieco poobijany.
A mi się choróbsko lęgnie jakieś, dreszcze, katar i inne ciekawsze atrakcje. Miało być tak pięknie...

Dojadę około 20.30-40 w roli kibica, bo prosto z rehabilitacji, ale obiecuję patrzeć i się uczyć, i następnym razem uczestniczyć czynnie w zajęciach  🤣 Mogę robić za odważnik, z moim gabarytem spokojnie się nadam  🏇
Lena, ty wariatko... Nie jeździj kilka miesięcy, to wtedy pogadamy o odważnikach.

Ja nie jestem wariatką, tylko mam lustro w domu  😁 Więc spokojnie sobie poradzę z Twoim gabarytem  🙂
No i co z Wami? Cisza od miesiąca, już nikt nie chce się z nikim spotkać?  😁
Pomorze milczy no niemożliwe 😉
Ja chętnie bym się spotkała ale sesja coraz większymi krokam i się bliża plus egazminy przed sesja
Chyba ,że dalej się ludzie leczą po sylwestrze  😁
jesli mnie praca nie wezwie to w sobote spotkanie na hajpo bedzie 😉 mozna sie przylaczac 🙂
O której ?
dzis/jutro sie dowiem, to dam znac 🙂 generalnie to przed poludniem..
wł. Felix-Huston, forever felicis!, znaczy, że się biega? I to po śniegu?  👀
czy Tczew to jeszcze trójmiasto? hmm zaścianek choćby?
;]
wł. Felix-Huston, forever felicis! można konno?  🏇
deb, ja tam wierzę, że pewnego dnia, będzie Czwórmiasto z Czczewem 😁
to się będzie nazywało Metropolia zatoki gdańskiej
http://gdansk.naszemiasto.pl/metropolia_trojmiasto/specjalna_artykul/628112.html

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się