Do listy fajnych miejsc dorzucam jeszcze CICO (dół konkretnie) na Piwnej. A osobom nie przepadającym za piwem polecam piwo miodowe w Degustatorni - można ze zdziwieniem odkryć, że piwo bywa smaczne 😎
Organy wewnętrzne każą już przystopować, ale z wczorajszych lotów trójmiejskich mogę jeszcze polecić: Stary Rower na Pułaskiego w Sopocie. Wczoraj załapałam się tam na bezpłatny pokaz najlepszych filmów krótkometrażowych Szorty 2009 - warto było! (Magda, chciałam cię na gwałt ściągać, ale nie mogłam się do ciebie dodzwonić, chyba źle twój nr w komórkę wklepałam)
Sam klub sympatyczny, kanapy przyjazne ludziom, ceny znośne, zaopatrzenie dobre. Można miło spędzić wieczór 🙂
alvika, i tak bys mnie nie zciagnela bom za miastem byla.. do kina sie jutro wybieram - na maratonik wesele plus dom zly (o ile maly terrorysta pozwoli mi z domu wyjsc w ogole 😉 )
udalo. demolki nie ma. jest kot w talerzuc idddddddddddddddddddhyuj (to on pisal) i non stop miauu miauu..... jak tak dalej bedzie to on ochrypnie a ja stwierdze zmie nieb do ;pppppppppppppppppppppp (znow on...) ze nie byl to dobry pomysl 😉 TERRORYSTA tylko glaszcz i przytulaj i z fotela sie ie ruszaj...
Lena, ale się wykręcasz, ja wczoraj osłabiona po struganiu zapuszczonych futrzaków, myslałam, że chociaż na jedno wejście mnie odciążysz, skoro Alvika zawiodła 😀 Było przyjść w bryczesach albo niesportowych, a nie szukać wymówek 😉 Jakiekolwiek, w których da się z ziemi na konia wsiąść się nadają.
Dea, ja się na bank zjawiam 🙂 I pewnie z kolegą wpadnę - nie będę was, chucherka, obciążać moją asekuracją. Nie wysyłałam ci już wczoraj MMSa z powrotu ze stajni, ale to był OS MTB po prostu! Nie wiem, kto dostał większy wycisk, wy na ścianie czy ja na rowerze.To mój ostatni wyjazd rowerem przez tą drogę. Następnym razem - jeżeli w ogóle zajdzie taka potrzeba - poduszkowiec zorganizuję, bo to jedyny sprawdzający się środek do pokonywania tych piiip bagien.
Lena, daj cynk jak coś fajnego znajdziesz, bo wiesz... ja też tylko jeansy i bryczesy 😂 A co do spodni, zacytuję: Jakiekolwiek, w których da się z ziemi na konia wsiąść się nadają. - Dea, nie ma sprawy. Ty zakładasz takie spodnie, a ja filmuję twoje wsiadanie na Kulesława z ziemi i staram się zrozumieć jak zaledwie pomagający człowiekowi krój spodni miałby zniwelować to masakryczne przyciąganie ziemi działające na ludzki tyłek 😀iabeł:
magda, witaj w gronie niewolników. Nie martw się, z czasem one zaczynają traktować nas odrobinkę lepiej 😉
dea, Lenuś, kolegi nie będzie, właśnie dzwonił i przepraszał, ale... miał mały wypadek i jest nieco poobijany. A mi się choróbsko lęgnie jakieś, dreszcze, katar i inne ciekawsze atrakcje. Miało być tak pięknie...
Dojadę około 20.30-40 w roli kibica, bo prosto z rehabilitacji, ale obiecuję patrzeć i się uczyć, i następnym razem uczestniczyć czynnie w zajęciach 🤣 Mogę robić za odważnik, z moim gabarytem spokojnie się nadam 🏇
Pomorze milczy no niemożliwe 😉 Ja chętnie bym się spotkała ale sesja coraz większymi krokam i się bliża plus egazminy przed sesja Chyba ,że dalej się ludzie leczą po sylwestrze 😁