No to się obśliniłam od Waszych propozycji potraw, zupełnie jakbym żuła wędzidło 😁 Wypas. Mniam.
Na konkursy to jasne, że te wyższe tylko, na niższe nie wstanę 😉 A szkoda, tam zawsze najwięcej ciekawego się dzieje... To jak ktoś zobaczy na widowni staruszkę z trójnogiem na smyczy, to będę ja 😁
Ja dzięki fantastycznym facetom z roku odkryłam na nowo U7 i szeroko pojęty "Gdańsk nocą". I polubiłam kręgle, ba, nawet technikę podszlifowałam 🙂 Teraz przydałyby się dalsze ćwiczenia - ktoś się pisze?
PS. I jeszcze proszę o informację jak grać w kręgle i nie łamać paznokci 🤔
Dziś czuję się jak Inawalida, przez duże I. Prawy nadgarstek i śródręcze obolałe. Można mieć zakwasy w nadgarstku, no proszę - to po kręglach Dwa siniaki na udzie - to po bilardzie (nie pytajcie co my z kijami wyprawialiśmy, ale następnym razem to ja swój boken przyniosę i zobaczymy kto tam rządzi!)
paznokcie trzeba obciąć na łyso 😉 wtedy nie ma się co łamać. Również jestem za. Pomorze zamiast się kłócić na r-v idzie na kręgle? 😵 🤔 koniec świata jest bliski 😉 😉 😉 😉 😉 😉
_kate, pomorze się od dawna zgodnie integruje 😀iabeł: Koleżanka ma akryle ponad 0.5cm za opuszek - jeszcze ani jednego na kręglach nie złamała. A potrafi tak podkręcić kulę, że fiu fiu. Mam nadzieję, że z poprawą gry poprawi się też oszczędność pazurków 😉
Lena, możemy się umówić na spotkanie we wiadomej sprawie? Kanisterek od razu przytaszczę 🙂 I przy okazji Deę w jej naturalnym środowisku odwiedzę.
magda, na dniach w pracy cię odwiedzę 😎 z tajną misją.
A teraz kolejne pytanie za 100 punktów: jakie ścianki wspinaczkowe polecacie? Najlepiej lokalizacje otwarte do późna 😎 Bo kręgle i bilard to za mało! (skoro wsiadać na konia nie mogę, to gdzieś to sadło zrzucać muszę 🙄 )
Alvika, a może z nami na firmową ścianę (alfa w czwartek? 😀iabeł🙂 Bratówkę zabieram, w tym tygodniu jeszcze brata i kumpla z "jednostki" jako przeciwwaga do brata :P Dołączasz? 😀 Możemy być w trójce 😉
Druga ściana oprócz alfy to Elewator, jakaś fajniejsza mi się widzi, ale za nią to muszę płacić :P Jak znajdziesz co inszego to daj znać. Ścianka je fajna!! (chociaż pazury też trochę jakby wadzą 😉 ale nie obetnę, o nie :P)
Z firmy jeszcze nam basen stawiają, sama to tam biegać nie będę, ale jak serio się chcesz poruszać, to daj znać 😎 Zobaczymy czy jeszcze umiem pływać :P
dea, wiesz, na czwartek to ja niby chciałam zaklepać brazylijskie towarzystwo i możliwość sleep-overu dla mojej skromnej osoby... 😡 Ale dałaś mi do myślenia, bo brazylijskie towarzystwo dość regularnie się wspina - a ja zielona jak sałata, więc piszę się na 200% na "odsałatowienie"! Reszta jutro via komórka, muszę plan działania ustawić 👀
O kurcze, dopiero do wątku zajrzałam, a przecież od pon do pt Trójmiasto - dokładnie Gdańsk jest również moim domem🙂 Także na najbliższe spotkanie, jeśli czas pozwoli, również się wpraszam. 😀
Alvika - od grania w kręgle,to du... powinna boleć 😂
fajnie wam,ja z małym pasozytem niewiele towarzysko rozwinąć się chwilowo mogę,ale mogę się z wami pointegrować na zawdoach w weekend,bo pewnie od LL będe na hipodromie...no i w piątek pewnie też wsiądę na hipo,co by mój strachliwy koń się porozgladał 😁
Ktosina, tych weekendów to ja wam zazdroszczę. Ja w weekendy znów ląduję w szkółce [czytaj: po 6h ekonomii szukajcie mnie znów w U7. Dziś dopiero zakwasy w przedramieniu czuję... ale podoba mi się ta gra "w kulki i te białe coś"]. Jak rozumiem, pierdziolot na chodzie i mogę liczyć na poniedziałkowy transport Kulesława? 😎
Lena, szykuję się, szykuję. Ale skoro jutro pakowanie, czwartek ścianka, piątek mierzenie plaży, weekend kręgle (szkoła znaczy się), to poniedziałek może być? :kwiatek:
dea, ty lepiej uważaj, zaraz będziesz miała przesyt blond towarzystwem. PS. Brazylia jeździ konno, wieeeeesz? 😜