Niestety odpada. W pon i wt nie ma mnie w stajni, bo mam zajęcia do późna, reszty dni sobie nie odpuszczam. Błoto jest i nie da sie jeździć, ale chociaz na chambonie niech koń popracuje, bo kompletnie straci mięśnie przez tą zime. A niedziela?
A sobota/niedziela w okolicach południowych? My w sobotę na pewno będziemy na hajpo, choć nie wiem kiedy dojedzie aga. Jak nam będzie zimno, to możemy śmignąć na żabiankę do kawiaretonu. http://www.kawiareton.pl/
w niedziele mam nadzieje ze nie bedzie mnie w 3miescie 😉 sobota ok poludnia ok. ale to na herbatke i to bez prundu bo do rana niemal w pracy wytrzymac trzeba bedzie :/
OK, to wtedy mną sie nie przejmujcie😉 W czwartek niestety muszę być w stajni, więc na 19 nie zdążę. Jak dojadę to bedę, ale raczej wątpię. Dea, to bardziej o czas chodzi😉 Ale dzięki. Może załapie się na drugą ture kiedyś :P
Strzyga, najwyżej Cię przepytamy🙂 Dzięki temu będzie o czym rozmawiać i nie będą potrzebne arbatowe gry planszowe 😁 Łii, to się super team szukuje na pojutrze 😀
ok. czwartek juz jutro, ja mozliwe ze dostepu do forum nie bede miec, wiec jakby jaki kataklizm sie wydarzyl i cos mialo nie wyjsc do dajcie mi znac na fona.. bede ok 19, najwyzej bede dzwonic po instrukcje jak trafic 🙂
dzieki za dzis i polecam sie na przyszlosc! ale lokal nie zrobil na mnie dobrego wrazenia.. gumka w winie, brak jakiegokolwiek przepraszam (choc przyznaje, drugi kieliszek dostalam i znizke studencka), no i 'dziewczyny, ja juz zamykam.. ee.. czy ja za duzo wymagam?
I ja dziękuję za miły wieczór - niesamowicie szybko zleciał mi czas i tyle ciekawego się o koniach dowiedziałam 😉 Przykro mi, że tak późno przyszłam i tak szybko wymiękłam, ale mnie zmogło. I nie wsparłam Was w walce z gumkodajem-zamykaczem... Teraz zalegam, poskładana do tego stopnia, że nawet do konia nie pojadę 🙁 A wiecie, jak baardzo lubię Felixa 😁
Lena, nie miałaś zniżki, bo wyszłaś, zanim przedyskutowałyśmy z panem obecność nadmiarowej gumki w kieliszku Magdy 😉 Gdyby nie ta gumka, nie sądzę, żebym załapała się na wariant studencki.
a ja jade jutro (wczesniej niz slonce wstanie... o.0) na weekend do Gdanska 🙂 chyba skorzystam z paru Waszych poleconych miejsc 😉 albo moze dopisze jeszcze jakies swoje? 😉
halo trojmiasto 😉 moze by tak gdzies sie wybrac? komu kiedy pasuje? u mnie odpada piatek-sobota-niedziela(raczej tez, choc nie wiem) a reszta dni po 20 jestem wolna, a moze i wczesniej..