O Matko!Dave Pooll to mężczyzna. A ja od samego początku ubzdurałam sobie, że kobieta 😡 Nie no swetasnie,serio 🙂 Hondaker w powiecie łaskim,powiat łowicki ; Tabasco,pajęczański ; Lothario i Palermo.Przede wszystkim jak mozesz to pokaz jakies zdjecie klaczy i jej pochodzenie oraz wymiary i wtedy mozna cos myslec 🙂
Klacz ma 3 lata i jest w lżejszym typie ślązaka 🙂 Mam jedynie takie zdjęcie nie przedstawiające jej z boku, bo niestety nie mam. Jest niska, bo nawet 160 cm nie ma w kłębie..
Ja jestem pod wielkim wrażeniem dzieci Lothario i samego ogiera 🏇 Poza tym właśnie się dowiedziałam, że picasaweb wykasowało całą moją galerię zdjęć z wystaw, pokazów i czempionatów 👿
Ja jestem pod wielkim wrażeniem dzieci Lothario i samego ogiera 🏇 Poza tym właśnie się dowiedziałam, że picasaweb wykasowało całą moją galerię zdjęć z wystaw, pokazów i czempionatów 👿
To zupełnie odmienne zdanie od mojego.Sam lothario nie jest zły choć ja bym mu 84 pkt nie dał,co do jego dzieci to prawie każde niestety ma strasznie zasiebne tylne nogi.
[quote author=AleksandraAlicja link=topic=99.msg1711252#msg1711252 date=1362936750] Ja jestem pod wielkim wrażeniem dzieci Lothario i samego ogiera 🏇 Poza tym właśnie się dowiedziałam, że picasaweb wykasowało całą moją galerię zdjęć z wystaw, pokazów i czempionatów 👿
To zupełnie odmienne zdanie od mojego.Sam lothario nie jest zły choć ja bym mu 84 pkt nie dał,co do jego dzieci to prawie każde niestety ma strasznie zasiebne tylne nogi. [/quote]On sam ma szablaste nogi,takze nie ma co sie dziwić.
[quote author=jakub8833 link=topic=99.msg1711316#msg1711316 date=1362940161] [quote author=AleksandraAlicja link=topic=99.msg1711252#msg1711252 date=1362936750] Ja jestem pod wielkim wrażeniem dzieci Lothario i samego ogiera 🏇
To zupełnie odmienne zdanie od mojego.Sam lothario nie jest zły choć ja bym mu 84 pkt nie dał,co do jego dzieci to prawie każde niestety ma strasznie zasiebne tylne nogi. [/quote]On sam ma szablaste nogi,takze nie ma co sie dziwić. [/quote] No ja widziałam 3 czy 4 sztuki potomstwa (samo gówniarstwo) na jakiśtam pokazach i podobało mi się bardzo, a tych strasznie zasiebnych tylnych nóg nie zauważyłam 🙂 Ale jest to wielce prawdopodobne, bo ja bywam często wybiórczo ślepa, dlatego staram się jeździć na czempionaty czy ZT ze SmallBridge- ona mi zawsze wzrok poprawi 😁 Sam Lothario nie podobał mi się za specjalnie na ZT, natomiast potem w Pajęcznie już tak, zwłaszcza na tle pozostałej stawki. Ma opisanych 41 sztuk potomstwa: 2 z 2009 roku, 15 z 2010, 14 z 2011 i 10 z 2012.