jaskierkowa super, mega elegancko i z pazurkiem 😀 Nirv podoba mi się ten czaprak, ale już za dużo czerwieni mam 😁 emptyline są też inne, mniej neonowe kolorki? 🙂 kitty niebieska Anky ładna, ale ta stypa wygrywa dla mnie 😜 jak z jakością tych ochraniaczy? Bardzo minie wołają..
O nie Kitty nie rób mi tego 😵 Tak bardzo chciałam te ochraniacze, ale moja siostrzenica się nie zgadza. Nie i koniec. Rudzik istne disco ponad wszystko 😜 💘 KLIK- ANKY CLIMATROLE
edit. poprawiony link do filmiku z ochraniaczami 😡
anil22, nie wiem jak ten model, ale mam model Ruby i w sumie średnio na jeża - po kilku praniach kolor deko zblakł i paskudnie się zmechacił. Z kolei mam też model Royal Diamond i jakościowo jest super. Topazy z kolei tylko widywałam i miałam wrażenie, że po praniu zaginają się im lamówki i odstają rogi czapraka. Szkoda trochę, bo te stypowe kolorki do mnie też przemawiają ;-)
anil22 ja mam starszą wersję tego czapraka w kolorze bordowym. Nieco się mechaci to fakt, ale da się przeżyć. Kolor jaki był taki jest, nie traci na grubości. Nie wiem co się dzieje z tym czaprakiem podczas prania w pralce gdyż ja tylko piorę ręcznie. Ogólnie to polecam, bo to całkiem fajny czaprak treningowy jak dla mnie(i za te pieniądze).
Ja mam straszą wersję tego czapraka i nie polecam. Po dwóch praniach zmechacił się bardzo i kolor strasznie wyblakł, a nici pikowania popruły się. Obecnie wygląda jak szmatka. Mój 10-letni czaprak jakiś no name wygląda lepiej niż ten z FP.
ja mam topaza (starszego) czerwonego i zmechacił sie owszem ale nie jakoś strasznie. lamówka mi sie nie odkształciła, a piere recznie i w pralce. jedyne co to strasznie farbuje, więc prac muszę oddzielnie. poza tym fajny, nie wyblakł za bardzo, ale już nauszniki o niego wyglądają jak pomarańcz bo sie strasznie sprały;/
anil22, ja mam ten new topaz i zmechacił się przy popręgu już po pierwszym założeniu. Miałam go na koniu ze 3 razy, a już ma widoczne ślady użytkowania. Nie prałam jeszcze. W sumie to trochę się boję, co wyjmę z pralki. Nigdy w życiu nie wydałabym na niego kasy (mój akurat wygrałam).
Ten FP to nowy Topaz. Chyba sobie go odpuszczę, szkoda nawet to 130zł wydawać, jak ma zaraz jak szmatka wyglądać. Poczekam na inną stypę 😁 Ochraniacze Anky są mega 😲
Właśnie co do caballa znalazłam pewne foto w internecie, zapewne jest czyjś zaprojektowany czaprak, nie chciałabym kraść pomysłu 😁 ale nie do końca wiem jaki to model i kolory.
Livia, jak zwykle szał! (strasznie podoba mi się mango, ale do siwego tak sobie chyba pasuje 😉) kitty, wszystko, co wstawiasz jest ekstra! Też ciekawi mnie, jak te ochraniacze będą się sprawować po jakimś czasie. Jaskierkowa, bardzo elegancko!
anai, - imo na siwym będzie też bardzo fajnie, nie wiem jak Twój siwy jest siwy teraz, ale harja kiedyś Kube w podobnym kolorze (shine gold?) wstawiała i był szał 😀 Livia, - świetne oba! Choć mango wymiata 🙂 anil22, - świetne kolory! Ja osobiscie bym się cieszyła, gdyby komuś tak spodobała się wymyślona przeze mnie kolorystyka, że sam by zechciał 😉
Zeave, nie masz wyjścia, musisz się skusić 😎 😁 Dlatego już wcześniej pisałam, że to piękny kolor na kare, Czarnej na pewno będzie zjawiskowo 😜
jaskierkowa, dziękuję 🙂 Kantar fajny, ale dera super!
harja, dziękuję 🙂 Mnie brakowało trochę innego koloru niż niebieski czy fiolet, pewnie dlatego bardziej na teraz podoba mi się Mango. Ale Royalblue to obiektywnie bardzo piękny odcień niebieskiego 🙂
dairoxroxi, dziękuję 🙂 Derka piękna, ale faktycznie nie na twojego srokacza 😁 Teraz rozumiem dylematy właścicieli malowanych koni, żeby wszystkiego nie było "za dużo" 🙂
trusia, łomatko, ten koń musi być fest cierpliwy 😁
W końcu mam jakąkolwiek fotkę, jak mi się uda to zrobię lepszą 😉 Eskadron Olive (w zależności od światła czasem jest bardziej brązowy, a raz zielony :hihi🙂
dairoxroxi Niestety na łaciatym jeśli kolor ma być inny maść to lepiej wyglądają rzeczy jednolite. Wzorzyste/wielokolorowe są do przejścia tylko jeśli są w kolorystyce możliwie zbliżonej do maści. I tego się trzymam.