Patrzcie, co znalazłam... 😁 Właśnie do mnie przyleciało. Specjalnie podziękowania dla użytkowniczki poniak, bo to dzięki niej cieszę gębę do tego kompletu 😜 💘
anai, anil22 to dobrze, że nie tylko mi się podoba, dzięki Wam nie mam wyrzutów sumienia 😁
harja tak, i czaprak, i derkę, która również wydawała się też nigdzie niedostępna... A na zdjęcia musicie poczekać, bo jestem w trakcie zmiany siodła i na razie nie mam za bardzo pod co włożyć czaprak, i nie będę miała dopóki nie znajdę czegoś pod tyłek 😵 😂
malinowaa o kurde, zakochałam się w tej derce! Chociaż to nie dralon tylko polar :p 😜 błagam niech mi ktoś powie, ze znajdę gdzieś jeszcze taką w rozmiarze 125 😵
Ja mam "stare" pomarańczowe mango, które uwielbiam na Czarnej. Macałam też to żółte i.... kurcze. Trafili na jeden z nielicznych odcieni żółtego, który mi się podoba 🙄 Ale nie aż tak bardzo, jak się ostatnie do wyprzedaży to będę się zastanawiać. Na razie stałam się właścicielką złotego Jockey'a 🤬
malinowaa - jeden z moich ulubionych kolorów, czekam na zdjęcia na ogoniastym - także powodzenia w poszukiwaniach siodła 😉
Precelek.. nigdzie. Można je zamówić tylko przez telefon . Ja kupiłam na Cavaliadzie, mój koń niestety dość krótki a te czapraki są większe niż brillanty więc u mnie nie wygląda rewelacyjnie
Precelek - na razie nigdzie, ja też kupiłam swój na Cavaliadzie. Oni głównie zajmują się hurtem na Niemcy, ale ponoć hala na Polskę się buduje i może we wrześniu uda im się bardziej ruszyć u nas 😉
ola8719.... - hmh, to, że są dość spore widziałam, mam nadzieję, że u mnie nie będzie to tak przeszkadzało.... Szkoda mi było swojego na te ostatnie deszczo - śniegi zakładać, więc jeszcze konia nie widział.
malinowaa, na sucho jak na sucho (choć dera sama w sobie piękna), ale jak założysz ten komplet na swojego skarego, to dopiero się wszystkie pochorujemy 😉 😍 Dżastin, ooo, wyczuwam szał!
xymena,dairoxroxi, wkrótce wrzucę 💃 Miałyście kiedyś wyrzuty sumienia z powodu kupna tak drogiego czapraka? mogłam za to naprawić ręczny w samochodzie albo coś, ale to może przecież poczekać kolejny miesiąc... 🤔wirek: Harja piękna klasyka! 🙂
Nasturcja-Renata, fakt, może i wyglądają - sporo osób zwraca na to uwagę, ale ja tam już się przyzwyczaiłam i dla mnie wygląda to normalnie 😉 Gorzej, jak zakładam przy siodłaniu i z jednej strony jest ok, myślę, że z drugiej też, a tam zonk - przeciągnęłam większość czapraka na tę pierwszą 😁 Dżastin,Livia, dziewczyny :kwiatek: