milusia, parę dni temu oglądałam po raz n-ty zdjęcia tego mosiądzu i stwierdziłam, że nie, jednak nie będę Siwemu kupować takiego świecącego cacka, choć tak bardzo chcę... I właśnie szlag trafił wszystkie moje postanowienia, muszę spróbować raz jeszcze powiedzieć sobie "nie" 😁 Twój koń wygląda cudnie!!!! A tak serio to chyba właśnie największą furorę robi na ciemniejszych maściach. Kurczę, a może tak kolejny pad "dla siebie"?... 😵 😂
Wybrałam się dziś do sklepu zobaczyć najnowszą kolekcję Eskadrona no i... klęska 🙁 Mintgreen, który na zdjęciach jest pięknym delikatnym zielonym, na żywo już niestety taki nie jest. Byłam absolutnie przekonana do big square'a w tym kolorze, a na żywo zupełnie mi się nie podoba. Owijki trzymają kolor zdjęciowy, ale tylko one. Niebieski zapowiadał się dobrze, a jest brzydki. Granat jest spoko, ale ile można mieć granatowych czapraków 🤣 Mango jest ciepłym żółtym. Freshberry to różowawa czerwień lub intensywna czerwień, zależnie od materiału danego czapraka.
tulipan, wow, ja też nie widziałam nigdy tak zawiniętych. Zawsze jak już to wystająca kilometr podkładka ale u góry 🙂 I tak samo koń zawinięty po napiąstki. Ja bym się bała że tak nisko zawinięta owija się może rozwinąć jak koń by nadepnął, albo że zaciśnięta będzie za mocno..
Serenity Mango!! 😍 Z tej kolekcji BS mango z owijami musi byc moj! Chociaz mint na kasztana chyba tez bylby calkiem fajny, zwlaszcza w brillancie. W przyszlym tygodniu ide zobaczyc na zywo kolekcje bo ponoc calkowicie rozni sie od tego jak wyglada w necie.
W przyszlym tygodniu ide zobaczyc na zywo kolekcje bo ponoc calkowicie rozni sie od tego jak wyglada w necie.
Hmmm... zależy na których zdjęciach. Zastanawiałam się właśnie nad mango, byłam w Equishopie i... już się nie zastanawiam 😉 Oczekiwałam czegoś bardziej pomarańczowego, ale nie szkodzi, kasa zostanie na coś innego 😉
W przyszlym tygodniu ide zobaczyc na zywo kolekcje bo ponoc calkowicie rozni sie od tego jak wyglada w necie.
Niestety jest różna także na drukowanym, papierowym katalogu Eskadrona 🙄 Serio nie rozumiem takiego zabiegu - to celowe wprowadzanie w błąd czy komuś się nie chciało zrobić takich zdjęć, żeby oddawały kolor? Mango na żywo jest o wieele bardziej żółte niż katalogowe.
Widziałam mango na żywo i na każdym profilu czapraka dla mnie ma inny odcień 🤔wirek: zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak, czy użyli innych partii materiału? 🙄