dairoxroxi wodze to takie szaleństwo na wyjazdy w teren, myślałam, że sznurkowe będą wygodniejsze, po pierwszej próbie mam pewne wątpliwości 🤔wirek: Imponująca kolekcja 😉
wabankowa ja mam 😉 konia jeszcze nie widział, ale z wierzchu materiał jak na cottonie, od spodu siateczka, kolor obłędny 💘
Ja mam tego tricolora, dokładnie ten kolor tylko vs Jakościowo szału nie ma, pralam go może ze 4 razy i już nieco wyblakl zwłaszcza przy popregu Materiał taki jak cottony, bałam się ze ten pasek przy lamowce będzie się zaciagal ale jest spoko Jakość taka sobie ale jest piękny 😎 przynajmniej był jak był Nowy 😀
Weerka, - o matulu 😍 Prze-przepięknie! I szmaty i koniska - ciemny kasztan do schrupania totalnie 💘 Przez Ciebie aż zapragnęłam takiego samego zestawu, a nawet dwóch 😁 I niestety paczam, a tu na większości stron już nie ma BS-ów darkred, a dralon to totalnie nie do złapania... za to jest walnut na wyprzedażach. Będzie mi się ta stypa po nocach śnić, niedobra Ty 🤬 plunia, - super w tym orange! 😀 Perfect szmata na ciemnego konia. dairoxroxi, - dawaj na modelu! 😉
Anky mnie nie rajcuje, z eskadrona tylko żółć się ciekawie zapowiada - ciekawe jaka będzie na żywo. Choć mnie ostatnio na stype bierze... agrr... siedze w domu chora to wymyślam, a niestety mnie nie stać w tym miesiącu na nic 🙁 Ma ktoś swoją szosą porównanie walnut i coriandera? Bo wiem, że coriander to bezszał na moim stworze, jeśli są mocno podobne, to z walnuta się pewnie szybko wylecze 🙂
Dzięki dziewczyny za opinie 😉 Skoro to taki materiał jak w cottonach wolę się skusić na dwa cottony jednak, mniej mi żal będzie jak po jakimś czasie użytkowania coś się z nimi zacznie dziać xD
Tak widzialam go na zywo i w DK i w Tundrze jest sliczny chociaz material tych dura mnie nie przekonuje... ZwlaszCza ze widzialam je po dosc intensywnym uzywaniu 🙄
dairoxroxi, purple to chyba jeden z moich ulubionych fioletów <3
Zairka, ja miałam Ice, czy tam Iceblue z materiałem Dura, bardzo mało używałam, u mnie prany dwa razy na delikatnym praniu, a i tak zaczął się kurczyć, sprzedałam zanim zaczął wyglądać źle...
Zairka, ja zakupiłam cottona pertol i jestem nieco zaskoczona tym kolorem na żywo. Tutaj fotka z telefonu, nie do końca odpowiada kolorowi w realu. Ciekawa jestem efektu na rudej 🙂
Hop hop, jak wygląda cotton graphite? :kwiatek: Google i szmatoholicy nic nie wypluli, na forum znalazłam jedną fotkę - grafitowy z różową lamówką. To ten? Jaka to kolekcja w takim razie? Help 🙇
Darolga Był graphit w NG w ktorejs kolekcji Brzezinka ja mam owijki Big Square i nauszniki petrol, ale wlasnie ten brillant mnie urzekl jako kolor na zywo, jest inny od reszty z kolekcji, tylko ja mam problem z wyobrazeniem sobie efektu na koniu 😵
anai, dzięki! Nie dziwię ci się, świetny jest 🙂 lusia722, dziwnie byłoby patrzeć na Księcia w innych kolorach niż "stypy" 😉 To mu bardzo pasuje. keirashara, przyznam się bez bicia, że na beczkowatym Siwym czaprak często zjeżdża mi trochę na prawą stronę, gdy zarzucam siodło. W tym przypadku niestety też tak było - ale faktycznie jest któtszy, niż inne nasze pady - mi to akurat nie przeszkadza, nie lubię też, jak wystaje nazbyt mocno 🙂 :kwiatek: kitty, nie jesteś sama 😁 potter, co to takiego? Ale bling 😀 marlin1990, dziękuję! Twojej rudej tez super w niebieskim - a wodze macie super, nie wiem czemu, ale lubię taką szałową tęczę :-P stówka, dziękuję :kwiatek: kurczę, czasem tak mam, że jak coś zobaczę "na sucho" to jest "fe", a na koniu robi szał - w tym przypadku tak własnie jest, twój koń wygląda mega w tym komplecie! 😀 dairoxroxi, :kwiatek: ładna kolekcja. Choć za ankami jakoś szczególnie nie przepadam, to nie można odmówić im ładnych kolorów 🙂 Weerka, oba super! Jak masz petrola, to zapodaj cosik 😉 paulap, ale słodziasto 🙂 zmniejsz proszę zdjęcie w załączniku, bo jak się otwiera, to rozjeżdża forum :kwiatek: (wg regulaminu max 800px na dłuższym boku) Zairka, wg mnie będzie pasować 😉 Miałabym wątpliwości jedynie co do jakości, ale jeśli ty takowych nie masz, to bierz dla rudzielca! brzezinka, kurczę, ładny jest ten petrol... A obiecałam sobie, że więcej żadnego cottona nie kupię... I nie wiem, czy się jednak nie złamię 😵 Choć jednak jeszcze powstrzymuję się ze względu na cenę nieadekwatną do jakości ... Ale od czego są wyprzedaże 😎
Zairka to ne wiem co Ci doradzić 🙁 Mnie od tych nowych brillantów odstrasza ich marna jakość .. darolga szary z różem w lamówce to z kolekcji NEXT GENERATION JESIEŃ/ZIMA 2014 😉
Stwierdzam, że szmatocholizm to bardzo poważna choroba ... Wyprzedaję większość sprzętu, bo wiem że przez kontuzję i psychiczny odpoczynek przez co najmniej rok nie wsiądę na konia, a dzisiaj kupiłam dralon ... Bo był w promocji w Equishopie, -40% no to jak nie kupić ? ... Masakra jakaś .. I jeszcze na te cottony się czaję bo szkoda kolekcji bo takie ładne a potem nigdzie nie kupię 😵
wabankowa, - ja mam tak, że jak siedze i nie jeżdżę (jak teraz, bo lecze wybitnie paskudne zapalenie zatok i gardła) to mam więcej czasu, patrze na te szmaty i zaraz bym coś kliknęła, aż swędzi w łapska 😉 Zairka, - jak petrol jako kolor sam w sobie mi sie nie widzi, tak na kasztanach jest boski. Jak Cię męczy to łap, teraz chyba przecenionego fajnie idzie dorwać? 🙂 harja, - znam problem 😁 Mi się często czapraki tyłem paskudnie ciągną do góry.
Przyznam Wam się do czegoś... odrzuciło mnie od kolorów, od tygodnia króluje stypa. Nagle po prostu stwierdziłam, że żywe kolory są fuj i zmieniłam "kurs", wypuszczając w świat większość kolorowych szmatek, niciaczków i innych radosnych pierdółek 😉 Przez chwilę radowałam się, że może udało mi się wyleczyć ze szmatoholizmu, ale niestety - stypa zwyciężyła wszystko i rzuciłam sie na walnuta z jesiennej kolekcji Eskadrona 😍 Teraz za to smutam wielce, bo nigdzie, ale to nigdzie nie ma już big-square navy z zeszłorocznej kolekcji, ani też bicolora lightnougat z pasem iceblue - nigdzie, ale to nigdzie 😵
keirashara to chyba niestety prawda. Ja też teraz siedzę w domu i mam czas ogłoszenia przeglądać i sklepy,nie ma nic gorszego, a nie potrafię się powstrzymać 😂
Nocte szukasz VS czy DL ? Bo bicolor DL jest w Equidei 😉
Sivens petrole piękne ! Jestem w tym kolorze mega zakochana 💘 Po tym zdjęciu widzę, że brillant rzeczywiście ma bardziej intensywny kolor ? A dralon piękny, te kolory są naprawdę genialne. Czekam na zdjęcia na koniu ! 😉
A do mnie dotarł wczoraj zamówiony dralonik 💃 Uwielbiam taką szybką wysyłkę, wielki + dla Equishopu. Jest piękny, chyba najpiękniejszy z tych z brązami 😍 Jeszcze kiedyś tego z kolekcji aqua/teak/mint muszę upolować 👀
Sivens, - kapitalny ten dralon! Na siwku może być wow 🙂 wabankowa, - mnie powstrzymuje tylko i wyłącznie wybitny brak środków 🤣 Zostawiłam już ładny komplet szmat w aptece, a na domiar złego w styczniu mi matryca poszła, zaraz po tym, jak zaczęłam ugadywać upragniony pad niciaka z 2010 - chyba coś mi daje znaki, że czas się leczyć 😂 Z której kolekcji ten dralon? Z zimowej? Wydawało mi się, że był tylko ten czarno-czerwony... piękniasty jest! Nocte, - z tego się nie da wyleczyć, szmatocholizm tylko zmienia postać 😉