kenna a ja gapa, faktycznie to nie ta sama derka 😁
Kastorkowa ja bym brała 😜
Choruję na Dark Reda i oczywiście nigdzie nie ma cottonów VS na wyprzedaży 🙄 Jeszcze petrola mam na oku, ale mam 5 niebieskich czapraków i zagrozili mi w domu, że nie chcą widywać konia cały czas w tym samym 🤔wirek:
Kastorkowa jeśli dobrze widzę, to Caball? jeśli tak- mam dokładnie takiego samego, z tej serii Glamour czy jakoś tak. Główna wada - siodło ślizga się po materiale (nie mogłam z normalnie podpiętym popręgiem wsiąść na konia z ziemi), nie jakoś strasznie,ale zauważalnie.
Kastorkowa, jak dla mnie niestety kolory wpadające w maść konia nie zawsze są dobrym połączeniem 🙁 Osobiście celowałabym w inny kolor czapraka, ale to tylko moja opinia :kwiatek:
Kastorkowa, jak dla mnie super, choć brałabym nieco ciemniejszy odcień. Ale i tak 😍 Sama własnie czekam na glamoura od jednej z forumowiczek, nie mogę się doczekać 😀 domcia406, przepięknie!!!
mtl, mi tam by się podobał jako crossowy, ale w innym spokojniejszym kolorze. Podaj proszę jakieś szczegóły o tym w jaki sposób ma on redukować nacisk na plecy. Co tam jest w nim- memory foam, czy coś innego?
Mam poglądowe bardzo nowego caballa 😍 😍 ja nie wiem jak to pokazać na zdjęciach, on jest obłędny 😍 wygląda trochę jak metalizowany. No jestem absolutnie zakochana 😍
kitty, a ja bym chciała zobaczyć go na Manieczku, bo Dzidzi średnio pasuje, choć sam w sobie jest całkiem mniamuśny 😀 Pewnie w słońcu będzie się prezentował pięknie!
Dzisiaj doszedł do mnie Caballowy glamour - bajka 😍 już zacieram łapki, żeby go wrzucić na konia do przymiarki 😉
kitty Bardzo ładny. Jeśli ktoś by szukał bardzo podobnego to jest taki Yorka (curry chyba), może ciut jaśniejszy https://animalia.pl/york-pad-arwila/szczegoly/27735/ ku mojemu zaskoczeniu (nie miałam wcześniej Yorka) b porządny 9kosztował mnie 70 zł! nowy) W słońcu mieni się lekko na złoty 🙂
kitty zanim zobaczyłam odp edytowałam swojego posta, bo był wyjątkowo nieskładny 🙇 złoty złoty mówisz? Z takiego materiału jak stare złoto w glamour? (one są obłędne) Co do yorka- to napisałam jako tańszy odpowiednik, jakby ktoś szukał "do ciurania" 🙂
kasiakliczkowska jeszcze bardziej 😀 ale jest bardzo elegancki i ten materiał jest taki mięsisty. Mam wiele caballi i wszystkie lubię, ale ten jest absolutnie naj 😜
domcia406, - mega elagancko! Tylko te granatowe kaloszki mnie kują w pedantyczne oko 🤣 Choć ogólnie kasztanisku w czerni prześlicznie 😀 kitty, - bajka! 🙂 tajnaa, - moze przez zime, ale od razu mi się skojarzyło z plażą i morzem, takim bajkowym 😂 Mega zestaw, taki letni bardzo 😀