Wiem, że to w sumie ogłoszenie, ale.... mam na sprzedaż 2 bilety na całą sobotę i 2 bilety na całą niedzielę. Właśnie mi się wykruszyły dwie osoby. Ja będę w oba te dni, tak więc z odbiorem biletów nie będzie problemów. Zainteresowane osoby zapraszam na priv 🙂
PILNE Teraz w ogloszenia juz nikt nie zajrzy. Mam 2 bilety VIP na sobote i 2 na niedziele do odbioru w Poznaniu. Jak ktos zainteresowany to zapraszam na PW
Jakby ktoś widział wysoką, brązowowłosą kuleczkę w czarnych spodniach, koszuli jeansowej i z chusta rozowo-szaro-bialo-jakistam to ja, chętna do rozmow 😀
Dziekuje, to duza zasluga Rosalki , ktora idzie jak czolg we wszystko. Jedynie mialam obawy co do jej reakcji na publicznosc, stoliki i calosc oprawy, nigdy czegos takiego nie widziala, ale widac stala sie porzadna celebrytka... A ja od 15 bylam w stresie i uczylam sie mapy....
Słuchajcie, jak to wygląda w przypadku posiadania biletu zakupionego on-line na stronie Cavaliady? Wydrukowałam sobie bilet, normalnie z numerem i kodem kreskowym. I wystarczy okazać ten bilet przy wejściu i bez problemu można poruszać się między częścią targową, a zawodami? Czy dostaje się jakąś opaskę na bramki, czy na ten kod kreskowy z biletu się przechodzi? Szczerze mówiąc pierwszy raz kupowałam bilet przez internet i drukowałam go samodzielnie i trochę nie mam do niego zaufania...