Forum konie »

konie małopolskie

a mi, że Justus zaczyna kryć w tym sezonie  💃
Macie już jakieś kandydatki na randkę z Jusiem? 😉
dopiero dzisiaj zamiesciłam ogłoszenia o stanówce, wiec ciezko mowic o kandydatkach  😁  🙂 na pewno 3 nasze klacze będą pokryte  😉
Widziałam, widziałam, nawet udostępniłam ogłoszenie na fb 😉. Ciekawa jestem źrebiąt 🙂.
to ja teraz wyskoczę jak ten filip...
czy wie ktoś może jakie palenia mają walewickie klacze matki: Hajduczka po Campetot xxoo, Jurydyka po Divisor xx, Jej Wysokość po Toledo xx, Larisa po Judex xx, Łoza po Czynel xx?  :kwiatek:
Witam.Wtrącę się do tego wątku bo też mam w stajni klacz małopolską,która za dwa miesiące ma termin.Śliczne te źrebolki,niech się zdrowo chowają.Oby i u mnie też poszło gładko.Nie pierwszy to raz mojej kobyłki ale mój owszem i zaczynam już telepać tyłkiem.
dorota, pokaż mamuśkę 🙂
masz ja obok w towarzystwie psów
Pozdrawiamy cały wątek z Jackiem 😁 :kwiatek:
hej
macie jakies zdjecia, filmiki, informacje o potomstwie Emerson po Szal i Arbon po Eremita?
Dołączam się do tematu 🥂 mój wałaszek w marcu będzie miał 4 latka 😉
Misia nafukana  😜

Nie bałaś się "cmokać" na konia jak jest taki lód?
Może jestem przewrażliwiona, ale dla mnie takie "ni to błoto, ni to śnieg" jest najgorszym podłożem ever i nie prowokowałabym konia do jakiegokolwiek szybszego chodu niż stęp
amnestria to jest roztopiony lód, który daje takie wrażenie - zapewniam Cię, że gdybym uznała, że jest niebezpiecznie nawet bym jej nie wypuszczała to raz, a dwa myślę, że na lodzie to daleko by nie pobiegła 🙂 A raczej w ogóle odmówiła by biegania, bo stanęła by w miejscu ze spojrzeniem  🤔      😉
hej
macie jakies zdjecia, filmiki, informacje o potomstwie Emerson po Szal i Arbon po Eremita?

Ja mam z tamtego roku 4 źrebole po Emersonie i jedną sześcioletnią klacz jako matkę.
Fantastyczny charakter - polecam
a nie wiesz jak emerson wygladal w kwestii skokow? jakies osiagniecia? masz moze zdjecia zrebakow?
po emersonie jest bardzo fajna klacz ectase, która ukończyła z dobrym wynikiem ZT w Bogusławicach i super pokazała się podczas czempionatu w skokach luzem w zbyszko. znajdziesz ją u nas w ogłoszeniach lub na bazie konie i tam też są filmiki zdaje się.
U nas w ogłoszeniach po Emersonie jest też wałach Druid wystawiony więc też możesz sobie obczaić 🙂
Nasz wychowanek w Niemczech
pierwsze skoki
praca ujeżdżeniowa
Pozdrawiam  :kwiatek:
armara, świetnie, że masz cały czas kontakt i świeże wieści 🙂 Taki już dorosły się na filmach wydaje, a dopiero co latał luzem po łące dzieciak... On będzie najbardziej pod kątem skoków pracowany?
Bardziej wkkw 🙂 Właścicielka dotychczas jeździła ujeżdżenie, ale wkkw jej się marzy 🙂
Pierwszy miesiąc (wrzesień) obijał się i coś tam dłubał na lonży 3 razy w  tygodniu, potem przyszła praca ujeżdżeniowa. Od tego roku doszły skoki. Ruchem nie zabija, ale jest bardzo jezdny i strasznie szybko się uczy.
Kontakt jest świetny, mam nawet zaproszenie, heh.
ruchem nie zabija... no proszę cię! może i nie zabija, ale zdecydowanie się wyróżnia 🙂 on się bardzo fajnie potrafi bujnąć - widziałam na własne oczy!  😎
super, że jest tak dobry kontakt i że młody ogólnie dobrze trafił, że ma zapewniony rozwój i świetną opiekę 🙂
gratulacje 'produktu eksportowego'  :kwiatek: mój ulubiony małopolski cukiereczek 🙂
czyli warto 'zawracac' sobie Emersonem glowe? jeszcze myslalam nad Awansem po Vis Versa, moze o nim kilka slow ?
Juś  😍

galopada_ jaki on jest ubity  😍 strasznie jestem ciekawa potomstwa po nim  🏇
Katharina bardzo podoba mi sie określenie ,,obity"  👍 on tak wygląda nawet bez treningu  😵  😁
Niemało koni może mu pozazdrościć  😁  😜
a dzieciaczków po nim sama jestem baaardzo ciekawa! ale pozostaje cierpliwie czekać przez najbliższy rok...  😉
galopada_, teraz macie tylko Justusa?

Szukam ogiera do pokrycia Bajki, w okolicy stoi Luis, miał ktoś do czynienia z jego potomstwem?
Sisisa co masz na mysli pisząc ,,tylko Justusa"?  😉 zapraszamy Bejkę do Żabna, z Lbl jest mniej niż 100km  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się