Julie, poprawnie? Jeśli tak poprawnie jak po polsku to ja dziękuję 😉 Próbowałam w obu językach i jakoś tak mało gramatycznie mu szło.
Mam się cieszyć czy martwić - suka właśnie pożarła pierwszą muchę, która się obudziła tej "wiosny". Czy to oznacza, że suka wieszczy jak świstak Phil kolejne tygodnie zimy?
abre, Po angielsku z pewnością mówi lepiej niż po polsku, bo po angielsku rozmawia z nim najwięcej użytkowników, więc ma od kogo się uczyć. Oczywiście nie twierdzę, że wcale nie robi błędów. 😉
Nie przyszedł mi Zenit. 🙁 Cleverbot mi się nie ładuje. 🙁 Chyba jestem singielką. 🙁 Moje życie jest bez sensu, muszę się najeść. Albo napić. Albo to i to.
Pośmiejmy się razem, nie będę rechotać sama 🤣 Uwaga, dla dorosłych!
Jestem w pracy (sklep jeździecki). Dzwoni nr zastrzeżony - odbieram. Po głosie sądząc - jakaś nastka. [N]astka: Czy są palcaty? [J]a: Są, jak najbardziej, duży wybór N: Bo ja bym potrzebowała e....tyczny (niewyraźnie powiedziała, zrozumiałam, że elastyczny) J: Mamy palcaty o różnej sztywności, proponuję podjechać i coś sobie wybrać N: Ale ja bym chciała erotyczny! J: Wie Pani, palcat to palcat, nie wnikam do czego będzie go Pani używać. N: To mogę go użyć do stosunku?
flygirl, na facetach świat się nie kończy - 20 lat jestem singielką (ja pierdzielę! już prawie skończyło się -naście :zemdlal🙂 i żyję 😁 a cleverbot mnie strasznie nudzi, więc może nic nie straciłaś 😉
Przez was polazłam dzisiaj do Maka i nażarłam się paskudnej żywności 🤬 A teraz idę sobie zrobić makaron z jajkiem na ostro, a na "potem" mam jeszcze sałatkę warzywną z majonezem! Niedługo się zbliżę gabarytowo do mojego avatara 🤣
Ale w sumie po co komu facet, zwierzęta są lepsze.
O to to! Ostatnio Trener się przymierzał do jakichś swatów 👀 po czym stwierdził, że po co mi facet, skoro mam Gucia 😂 a w domu jeszcze kota. I dziecko w drugiej stajni 🤣
Kastorkowa, oj no chociaż trochę nooo 😕 chcę mieć okrągłe udo. Nie podoba mi się thin gap. I kawałek d...y by się przydał.
Przeczytałam - wypierdziałam monster muchę.
🙇 🙇 🙇 A propos, monster munch są też keczapowe i pizzowe!
Wiecie co? Kupiłam sobie w Realu najzwyklejszy stanik. Za 5 zł. Miał być do stajni, bo mi tych "normalnych" szkoda niszczyć. I kurde, będzie normalny, bo mam w nim cycki 😜
Facella nawet mnie nie denerwuj, ja już od miesiąca szukam stanika 😵 Są bardoz fajne komplety w Primarku, od 3 do 5 funtów(normalnie sam stanik kosztuje tyle) tylko... nie ma mojego rozmiaru. A jeśli jest, to albo paskudny wzór, albo z beznadziejnymi, sznurkowymi ramiączkami które się wpijają i spadają z ramion(za długie są) 😵
I lipa... tak się cieszyłam z wyjazdu do Polski w marcu(miałam na urodziny jechać), a Konrad wrócił na weekend i sprowadził mnie na ziemię, że jeśli chcemy się szybko wyprowadzić to nie mam co na to liczyć... 🙁 Smutno mi... ale wiem, że ma rację 🙁
Dobrac stanik ciezka sprawa, jak nie chce wydac kroci to albo Esotiq albo siostra mi z Nexta sciaga. tez nie wszedzie idzie dostac 65D i to jeszcze bezpoduch na kilometr, bez laczenia w formie niteczki i na porzadnych ramiaczkach 😉