Forum towarzyskie »

rozmowy o niczym

Murat-Gazon, u mnie się wykręcał, że idzie wziąć prysznic 😁
ja was zabiję, właśnie mi się ten cleverbot oświadczył 😁
Można sobie konwersacje po angielsku poćwiczyć, jak ktoś się uczy. Nawet jak gada od rzeczy, to raczej wysławia się poprawnie. 😉

Dokładnie to pomyślałam.
Ale czasami nie rozumiem tych jego zdań nawet z pomocą translatora.  😁
Julie, poprawnie? Jeśli tak poprawnie jak po polsku to ja dziękuję 😉 Próbowałam w obu językach i jakoś tak mało gramatycznie mu szło.

Mam się cieszyć czy martwić - suka właśnie pożarła pierwszą muchę, która się obudziła tej "wiosny". Czy to oznacza, że suka wieszczy jak świstak Phil kolejne tygodnie zimy?
abre, Po angielsku z pewnością mówi lepiej niż po polsku, bo po angielsku rozmawia z nim najwięcej użytkowników, więc ma od kogo się uczyć.
Oczywiście nie twierdzę, że wcale nie robi błędów. 😉
Nie przyszedł mi Zenit. 🙁 Cleverbot mi się nie ładuje. 🙁 Chyba jestem singielką. 🙁 Moje życie jest bez sensu, muszę się najeść. Albo napić. Albo to i to.
Czekoladki z rumem  😅  To sobie i pojesz i popijesz  😁
Dobry pomysł, ale nie lubię takich. 😁 Już wolę wypić osobno rum i osobno zjeść czekoladę. 😀
Pośmiejmy się razem, nie będę rechotać sama  🤣 Uwaga, dla dorosłych!

Jestem w pracy (sklep jeździecki). Dzwoni nr zastrzeżony - odbieram. Po głosie sądząc - jakaś nastka.
[N]astka: Czy są palcaty?
[J]a: Są, jak najbardziej, duży wybór
N: Bo ja bym potrzebowała e....tyczny (niewyraźnie powiedziała, zrozumiałam, że elastyczny)
J: Mamy palcaty o różnej sztywności, proponuję podjechać i coś sobie wybrać
N: Ale ja bym chciała erotyczny!
J: Wie Pani, palcat to palcat, nie wnikam do czego będzie go Pani używać.
N: To mogę go użyć do stosunku?

Nie wytrzymałam. Rozłączyłam się  🏇
Jeden głupi film  🙄
Jeden głupi film  🙄

Masz rację - nie pomyślałam o takim powiązaniu tej rozmowy z rzeczonym filmem, ale pewnie tak jest.
A ja to miałam dzisiaj takie przeżycie, że aż je uwieczniłam  😂
olencja, to tak samo jak u mnie, kiedy się bardzo spieszę :P

flygirl, bycie singielką ma swoje zalety - możesz iść na randkę  :przytul:<3
Thymos trzeba jeszcze poznać kogoś z kim chce się pójść. 😉

Doszedł Zenit - mój dzień stał się lepszy! 😍
flygirl, na facetach świat się nie kończy - 20 lat jestem singielką (ja pierdzielę! już prawie skończyło się -naście  :zemdlal🙂 i żyję  😁 a cleverbot mnie strasznie nudzi, więc może nic nie straciłaś 😉

Przez was polazłam dzisiaj do Maka i nażarłam się paskudnej żywności  🤬
A teraz idę sobie zrobić makaron z jajkiem na ostro, a na "potem" mam jeszcze sałatkę warzywną z majonezem!
Niedługo się zbliżę gabarytowo do mojego avatara  🤣
Ja też byłam 20 lat singielką, więc wiem o czym mówisz. 😀 Ale w sumie po co komu facet, zwierzęta są lepsze.
Facella do gabarytów z avatara to byś musiała się baaaaardzo postarać chudzielcu ;D
flygirl, faceci się przydają, ale nie ma co spinać pośladów, jak nie ten, to będzie inny. Trzeba umieć być samemu i się dobrze czuć ze sobą 😉

Ja wpierdzielam monster munche. Sto lat nie jadłam, boże, jakie dobre  😜
budyń, o rany, mi się rzuca na oczy. Przeczytałam - wypierdziałam monster muchę.
Czas iść do okulisty? 😀
Ja też tak przeczytałam. A co to w ogóle jest?
Czy to te boskie chrupki??? 😍
No jak co, kultowe chrupki duchy 😀
No co wy, duszków nie znacie :P Wpiszcie w googla monster munch.
Aaaa już wiem, zaćmienie miałam. One są mega. 😜
Ale w sumie po co komu facet, zwierzęta są lepsze.

O to to! Ostatnio Trener się przymierzał do jakichś swatów  👀 po czym stwierdził, że po co mi facet, skoro mam Gucia  😂 a w domu jeszcze kota. I dziecko w drugiej stajni  🤣

Kastorkowa, oj no chociaż trochę nooo  😕 chcę mieć okrągłe udo. Nie podoba mi się thin gap. I kawałek d...y by się przydał.

Przeczytałam - wypierdziałam monster muchę.

🙇 🙇 🙇
A propos, monster munch są też keczapowe i pizzowe!

Wiecie co? Kupiłam sobie w Realu najzwyklejszy stanik. Za 5 zł. Miał być do stajni, bo mi tych "normalnych" szkoda niszczyć. I kurde, będzie normalny, bo mam w nim cycki  😜
Co? W którym Realu dają cycki za 5 zł? Ja też chcę  😁
Facella nawet mnie nie denerwuj, ja już od miesiąca szukam stanika 😵 Są bardoz fajne komplety w Primarku, od 3 do 5 funtów(normalnie sam stanik kosztuje tyle) tylko... nie ma mojego rozmiaru. A jeśli jest, to albo paskudny wzór, albo z beznadziejnymi, sznurkowymi ramiączkami które się wpijają i spadają z ramion(za długie są) 😵

I lipa... tak się cieszyłam z wyjazdu do Polski w marcu(miałam na urodziny jechać), a Konrad wrócił na weekend i sprowadził mnie na ziemię, że jeśli chcemy się szybko wyprowadzić to nie mam co na to liczyć... 🙁
Smutno mi... ale wiem, że ma rację 🙁
Dobrac stanik ciezka sprawa, jak nie chce wydac kroci to albo Esotiq albo siostra mi z Nexta sciaga. tez nie wszedzie idzie dostac 65D i to jeszcze bezpoduch na kilometr, bez laczenia w formie niteczki i na porzadnych ramiaczkach 😉
Ja tylko z neta zamawiam, bo nigdzie nie widziałam nic z 60-65 co by kosztowało poniżej stówy...
E nie, w Eso idzie kupic nawet 🙂

boze,gnije w pracy, jeszcze 3h... a jutro niestety tez bonusowe 3h szkolenia -.-
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się