[quote author=EchelonMaja link=topic=97.msg2741613#msg2741613 date=1513969889] Hej szukam opinii na TEMAT Wojciecha Orlika może ktoś się wypowiedzieć?
Nie wiem czy to pytanie aktualne ale odpowiem 🙂 Bardzo dobry kowal ale ciężko się z nim umówić. Trzeba dzwonić, prosić do skutku. [/quote]
Potwierdzam! Bardzo dobry kowal, a z łapaniem go jak to z dobrym fachowcem - ciężko z dnia na dzień wcisnąć się w napięty grafik. Trzeba się umawiać wcześniej 😉
Potwierdzam! Bardzo dobry kowal, a z łapaniem go jak to z dobrym fachowcem - ciężko z dnia na dzień wcisnąć się w napięty grafik. Trzeba się umawiać wcześniej 😉
Pal licho gdyby to było z dnia na dzień (nie dziwiło by mnie to wtedy), ale nawet jak się umawiasz z nim z miesięcznym wyprzedzeniem to zapomina lub coś tam innego mu akurat "wypada" i trzeba go ostro pilnować.
Czy ktoś zna godnego polecenia kowala działającego na terenie woj. lubuskiego (konkretniej- dojeżdżającego do Zielonej Góry), który wyprowadziłby kopytko sztorcowe?
u mnie z kolei potrzeby kowal w okolicach Grodziska Wlkp/Wolsztyna/Leszna... kiedyś mi się obiło o uszy, że p Szklarz w okolicah kopyta ogarnia. Ma może ktoś namiary?
Witam, czy dysponuje ktos namiarem na dwóch kowali, braci, robiących konie w SK Michałów?? nie pamiętam dokładnie jak sie nazywali bodajze p.Rafał i p.Marcin ?? jesli jestem w błędzie prosze poprawic z góry dziękuję za odpowiedź