Facella, jakiego masz tego nicka ?:P
cervus mnie zmiata za każdym razem, aż mi wstyd 🙁 🤣
Kahlan cieszę się 🙂flygirl w końcu się uda 🙂 z Jarą nie jest łatwo. I yegua walczy ostro 😀iabeł:
Dlatego ja z nią nie gram, psuje mi statystyki 😂 edit: o! o wilku mowa! 😁
przecież ze mną wygrywasz często 😀 już się poprawię.. to kto gra? 😀iabeł:
cervus, nigdy z Toba nie wygrałam 😂
cervus mnie też właśnie miecie. Kolejna, która WSZYSTKO wie 🤬 edit: Dobra, teraz obwiniam forum za to, co palnęłam. "Jakiego koloru odcieniem jest malachitowy?", no to szukam "czerń", bo przed oczami stoi mi Malachit tuch 😂 i palnęłam, że niebieski, bo najbliżej mi się wydawał. Aż się w czoło pacnęłam 😁
Komu się nudzi może mnie wzywać 😉
Ja jutro każda z was wyzwe na pojedynek. 😎
Facella, jakiego masz tego nicka ?:P Sheeriously 😀 Ja mogę grać! Ale za jakieś pół godzinki :P (chyba że mi internet nawali w telefonie 🙁 )
cervus, dzięki 🙂 Jak mi się uda to będę to musiała opić 😉
Jara zawsze możesz spróbować 😉budyń do końca rozgrywki jeszcze trochę. Wszystkiego nie wiem, zapewniam.yegua jakiś powód jest 🙂
Facella a zastanawiałam się kto to mnie ogrywa. 😁
Jak coś to ja tyż gram 😉 -Justyn26. Ktoś ma ochote to zapraszam 😉 mozna sobie nabic kilka punktow 😉
Uff, właśnie wygrałam z cervus! Gra z takim przeciwnikiem to niezła przeprawa! 16:15 😜
Jest parę asów, z którymi się nieźle gra 🙂
O, powróciła Yegua, znów chce mi dupe skopać..
dostałam podwójny łomot od zimy. idę spać.
Ja nie zliczę łomotów, które wcześniej od Ciebie dostałam 🏇
Widze ze nie jestem sama 😉 po zimie wstyd pokazywac sie na forum 😉
W końcu wygrałam z Jara! Ranking +19. 😀
A dlaczego nikt się nie chwali jak ze mną przegrywa? 😁 Ja do gry wracam po pracy, bo mi tu ciągle ktoś wchodzi i nie czytam pytań 😁
Mi to ostatnio prawie wszyscy tyłek łoją.
A mi się ta aplikacja coraz częściej zawiesza w trakcie rozgrywki i nie zalicza mi pytań 🙁 ja się tak nie bawię!
Facella, mi też niestety. Zamykaj wszystkie otarte aplikacje. 😉
ja jestem Wilczanka, zgłaszam się 😉 choć jak czytam, to się Was boję 😁
Da się jakoś sprawdzić czy moje pytania został zatwierdzone?