Forum towarzyskie »

Revoltowe Quizwanie

wybaczcie, że czekacie tak długo na mnie ale zapomniałam hasła  😵 nie wiem czemu mnie wylogowało, próbuję wszelkie kombinacje i nic..  😵
Gillian nie czekamy, bo po 50 godzinach skończył Ci się czas i gra została anulowana 😉 Jeśli grasz na punkty to sporo na tym tracisz niestety.
Już mam🙂
Coś chyba ostatnio popularność gry wśród re-voly zmalała. Wyzwałam niemal wszystkich, a mało kto odpowiedział.🙂
Ja rzadko korzystam, bo nie mam czasu, a potem odpowiadam na głupa :P
flygirl widziałam właśnie, że mnie wyzwałaś już kilka razy, ale jak na złość brak czasu spowodował, że już w ogóle nie gram 🙁 szkoda, bo gra fajna, ale niestety dość czasochłonna.
Myślałam, że mnie Wilczyk ogrywa, a to Nav  😉 Aż mi czasem wstyd grać ze znajomymi osobami, bo widać że nic nie wiem  😡
Jak to ogrywa, jak przegrałam  🤣 miałam dobry start, ale widać, że nieważne jak się zaczyna, ważne jak kończy  😉
ja zacznę znowu grać jak zacznę mieć telefon na którym coś widać.
Ja nie mam czasu grać i trochę mi się znudziło, dlatego odrzucam chwilowo pojedynki 😉
Mi natomiast quizwanie odmówiło współpracy całkowicie, więc obecnie nie gram w ogóle, a większość pojedynków, które miałam zakończyła się skończeniem czasu z mojej strony 🤔
Mi wrócił ekran 🙂
Jakby komuś się nudziło to zapraszam - estena9  😉
Z opoo w zeszłym tygodniu grałyśmy podwójnie 🙂

Edycja- zmniejszyłam zdjęcie.
Jakby komuś się nudziło to zapraszam - estena9  😉

Ja chetnie, na razie mam energie i czas 🙂

yegua no właśnie, 2 gry na raz chyba nie sa możliwe, a my gralysmy 🙂
Mi też raz się "udało" z jedną osobą prowadzić dwa równoległe pojedynki, także błąd w matrixie 😉
Ja sie podpinam jako itympodobne.
Chetnie pogram z kimś kto ma czas, bo siedze od 14 i juz mam 4 os, ktore nie graja od kilku h, albo odpowiadają po 30 min i mnie to denerwuje :P
Kaktus poleciało wyzwanie  😉
Tak pomyslalam, że ktoś z Volty, bo zaraz po wpisie 😉 ale teraz sie ociągasz :P
Już już, musiałam odebrać telefon  😉
Ale wciry od faith dostaję  😵 chociaż sama bredzę w odpowiedziach, wtopiłam całe 3 rundy pod rząd... Jest jakieś super osiągnięcie za 0 dobrych odpowiedzi w rozgrywce?  😂
Mnie też faith ogrywa. 🙁
Deksterineiro  😉
siemanko, rammy  🙂
też się dopisuję, gram już od jakiegoś czasu 😀
nick : Dywersja01
Ja jestem: kaszmirowa 😉
wpadłam i ja 😀  nick: paradoxa  :kwiatek:
Wyzwałam was trzy. 🙂

Jestem 3279 w Polsce. 😅
Wyzwałam was trzy. 🙂

Jestem 3279 w Polsce. 😅
Brawo 🙂, i dlatego lubię z Tobą wygrywać, bo dostaję dużo punktów.
Moja mama gra ze mną z tego samego powodu. 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się