Facella zagraj ze mna dowartościujesz sie hehe🙂 masakra jedynie ciało i dusza oraz dziki instynkt jest dla mnie..jak ktos wybiera historie na wstępie jestem przegrana....
Zauwazylyscie moze roznice miedzy pytaniami na androidzie a windowsie, w tej samej grze? Tzn gralam na Androidzie wczesniej z przyjaciolka, ktora miala windowsa. Ja mialam pytania typu, ze bylo zdjecie i co/kto jest na obrazku. Ona tych pytan nie miala nigdy, zamiast tego dawalo jej jakies inne pytanie i sie z niej smialam, bo ja np. mialam zdjecie bawelny i pytanie co to, a ona zaznaczyla jakas strasznie glupia odpowiedz. Jak ja wysmialam to mowi, ze w ogole nie miala takiego pytania. 👀
Ano zdarza się, czasem wtedy mimo udzielonej odpowiedzi pokazuje się "jeszcze nie odpowiedział", a czasami w ogóle inne pytanie się pojawia. U nas android-android i tak bywa.
Kto jest mistrzem? 😂 Jaki jest wzór chemiczny cząsteczki tlenu? H20 🏇
Nie narzekaj, ja dopiero za 3 razem zaznaczylam, ze kon brazowy to gn. Z uporem maniaka klocilam sie z quizzwaniem, ze to MUSI byc kasztan 😀 W koncu na moj chlopski rozumek gniadoch jest brazowo-czarny, a nie brazowy 😀
Ja nie rozumiem, dlaczego zaznaczacie kasztana. Brązowy gniady, a kasztan to rudy.
Sonkowa zaznaczyła, że psem zaprzęgowym jest wilczarz irlandzki czy jakiś owczarek 😉 Ja z resztą też potrafię takie babole walić, że sama się z siebie śmieje.
Sonkowa zaznaczyła, że psem zaprzęgowym jest wilczarz irlandzki czy jakiś owczarek 😉 Ja z resztą też potrafię takie babole walić, że sama się z siebie śmieje.
Tak, wilczarz. 😁 Robienie kilku rzeczy na raz mi nie służy. 😁
Wkurza mnie, że mi się to zacina i jednocześnie dotyk świruje i automatycznie zaznacza odpowiedź w prawym dolnym rogu. 👿 I później wychodzą takie głupoty. 👿 Chociaż to z wilczarzem zaznaczyłam sama. 🤣
No niby mam premium (choć reklamy są), ale denerwuje mnie to że mam kilka pozaczynanych partii np. z 2 rundą i 30h czekania, jakiś taki pedantyzm i potrzeba porządku się nagle we mnie wzbudzają 😂