Forum towarzyskie »

re-voltowicze z wielkopolski :-)

Witajcie, szukałam wątku o re-voltowiczach z woj. wlkp. i nic nie znalazłam, owszem, są wątki o Poznaniakach i okolicznych stajniach, nie ma natomiast takiego, w którym mogli by się wypowiedzieć ludzie z całego woj. dlatego też zakładam nowy  🤣
Myślę, że tu możemy się podzielić opiniami o stajniach, pogawędzić o wszystkim i o niczym oraz przede wszystkim poznać nowych ludzi, może nawet uda się gdzieś wspólnie wyskoczyć  😀
Jakieś spostrzeżenia, nowe pomysły, śmiało piszcie  🙂

Ja osobiście do Poznania mam 90 km, a nadal jestem w wlkp. 🙂
maluda ja jestem z okolic Piły, stąd pomysł na nowy wątek, do Poznania mam 130km a nadal to wlkp, dlatego uważam, że nie można zamykać wszystkich w wątku o Poznaniakach, już bliżej mam do Bydgoszczy a to już inne woj.

może znajdą się osoby, które podzielają moje zdanie, może są tu też ludzie z "moich" rejonów którzy chcieli by wymienić się poglądami odnośnie "naszych" koni, czy też stajni, trenerów etc.

edit.
Atea o ile dobrze sprawdziłam to jesteś z Szamocina, a to już nie tak daleko  😀, widzę też że organizujecie konsultacje z różnymi szkoleniowcami, mogę Cię prosić o jakieś informacje na ten temat, może być priv, ja zawsze chętnie się doszkalam w miarę możliwości  😉

quintana - ja również okolice Piły 🙂 ale z reguły w tygodniu, z racji studiów, Poznań 🙂
Lullaby o super, jeśli to nie problem skąd dokładniej? Ja mieszkam na tych terenach raptem 3 lata i dopiero "odkrywam" ten teren  🤣
Można wątki scalić i tytuł zmienić, żaden problem.  😉

quintana - okolice Jastrowia, konie trzymam w przydomowej stajence 🙂 a Ty?
o to jeszcze bliżej, ja dokładnie 3 km od Złotowa  😀
quintana Piła to od nas rzut beretem, w zasadzie 30 min samochodem przy dobrych wiatrach 🙂 Konsultacje organizujemy, jak dotąd tylko zaprzęgowe były, ale w planach są bardzo różne. Z tym, że na razie odstawiliśmy ten temat, bo chcemy trochę stajnię lepiej przygotować, wyremontować, przerobić na w pełni boksową - a do tego potrzeba więcej miejsc.

Nie wiedziałam, że tak blisko mam re-voltowiczów, fajnie 🙂 Trzeba ludzi nazbierać i jakie spotkanie zrobić, o!
To ode mnie do Piły jakieś 2h jazdy.
Do Szamotuł 1h.

Oczywiście wg wujka google przy przepisowej jeździe.
Atea właśnie taki przyświecał mi cel, szczerze powiedziawszy nawet nie wiedziałam o istnieniu waszej stajni  🙇, mam nadzieję, że ujawni się więcej ludzi z tych okolic i może faktycznie uda się coś zorganizować, chociażby nawet ognisko  🤣 koniarzy trzeba integrować  🤣 bo mam wrażenie, że tu wszyscy są jakoś pochowani za stodołą, włącznie oczywiście ze mną, ale to moja subiektywna opinia  😉

maluda swoją drogą, a skąd Ty jesteś, jeżeli mogę spytać?
Około 15 km od Poznania.
Kamionki.
quintana My od roku staramy się wyjść zza stodoły, ale wiadomo, że to dłuższy proces 😉 Teściowie mają tu agro i od dawna już jakieś oprowadzanki i rekreacyjne jazdy były, a my staramy się teraz zmienić trochę "imydż" nie rezygnując z sielskiej atmosfery 😁 Ty masz swoją prywatną stajnię, czy jakieś usługi oferujesz?
Atea jesli o mnie chodzi o tu będzie trochę informacji https://www.facebook.com/kjhollyhorse
napisz co chciałabyś wiedzieć  🤣
Z góry przepraszam za post pod postem, ale nikt nie pisał od kilku dni
może pochwalicie się swoimi kopytnymi???
Ja również z Piły 😉
Pozdrawiam
Chuda witamy  :kwiatek: jednak jest nas trochę w tych rejonach, tylko wszyscy się pochowali  😉 jeszcze trochę i faktycznie zorganizujemy jakieś spotkanie integracyjne

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się