Witajcie, szukałam wątku o re-voltowiczach z woj. wlkp. i nic nie znalazłam, owszem, są wątki o Poznaniakach i okolicznych stajniach, nie ma natomiast takiego, w którym mogli by się wypowiedzieć ludzie z całego woj. dlatego też zakładam nowy 🤣 Myślę, że tu możemy się podzielić opiniami o stajniach, pogawędzić o wszystkim i o niczym oraz przede wszystkim poznać nowych ludzi, może nawet uda się gdzieś wspólnie wyskoczyć 😀 Jakieś spostrzeżenia, nowe pomysły, śmiało piszcie 🙂
maluda ja jestem z okolic Piły, stąd pomysł na nowy wątek, do Poznania mam 130km a nadal to wlkp, dlatego uważam, że nie można zamykać wszystkich w wątku o Poznaniakach, już bliżej mam do Bydgoszczy a to już inne woj.
może znajdą się osoby, które podzielają moje zdanie, może są tu też ludzie z "moich" rejonów którzy chcieli by wymienić się poglądami odnośnie "naszych" koni, czy też stajni, trenerów etc.
edit. Atea o ile dobrze sprawdziłam to jesteś z Szamocina, a to już nie tak daleko 😀, widzę też że organizujecie konsultacje z różnymi szkoleniowcami, mogę Cię prosić o jakieś informacje na ten temat, może być priv, ja zawsze chętnie się doszkalam w miarę możliwości 😉
quintana Piła to od nas rzut beretem, w zasadzie 30 min samochodem przy dobrych wiatrach 🙂 Konsultacje organizujemy, jak dotąd tylko zaprzęgowe były, ale w planach są bardzo różne. Z tym, że na razie odstawiliśmy ten temat, bo chcemy trochę stajnię lepiej przygotować, wyremontować, przerobić na w pełni boksową - a do tego potrzeba więcej miejsc.
Nie wiedziałam, że tak blisko mam re-voltowiczów, fajnie 🙂 Trzeba ludzi nazbierać i jakie spotkanie zrobić, o!
Atea właśnie taki przyświecał mi cel, szczerze powiedziawszy nawet nie wiedziałam o istnieniu waszej stajni 🙇, mam nadzieję, że ujawni się więcej ludzi z tych okolic i może faktycznie uda się coś zorganizować, chociażby nawet ognisko 🤣 koniarzy trzeba integrować 🤣 bo mam wrażenie, że tu wszyscy są jakoś pochowani za stodołą, włącznie oczywiście ze mną, ale to moja subiektywna opinia 😉
maluda swoją drogą, a skąd Ty jesteś, jeżeli mogę spytać?
quintana My od roku staramy się wyjść zza stodoły, ale wiadomo, że to dłuższy proces 😉 Teściowie mają tu agro i od dawna już jakieś oprowadzanki i rekreacyjne jazdy były, a my staramy się teraz zmienić trochę "imydż" nie rezygnując z sielskiej atmosfery 😁 Ty masz swoją prywatną stajnię, czy jakieś usługi oferujesz?
Chuda witamy :kwiatek: jednak jest nas trochę w tych rejonach, tylko wszyscy się pochowali 😉 jeszcze trochę i faktycznie zorganizujemy jakieś spotkanie integracyjne