Nie było mnie tu mega długo, ale ostatnio czas za bardzo nie pozwala.
Met, co masz za siodełko ? 😉
Kahlan, to świetnie ! 😀 powodzenia w pracy
xxmalinaxx, Dobrze, że nic poważnego :kwiatek:
ekuss, ojaaaa co za lipa 🤔 Mam nadzieję, że tam sie u Was w stajni ogarnie 🙁
Dżastin, lepiej jak zasypie niż jak pozamarza, jak u mnie co drugi dzień 😵
brzezinka, przepiękne zdjęcia! 💘
tulipan, Ramires, kolosalnych boksów zazdroszczę, tylko tego (i hali) mi do pełnego stajennego szczęścia brakuje 😎
annet, ładniutka! 🙂
Moon, aaaaa
wwww, zazdroszczę 😀 Też chcę powera!!! Ale jeszcze sobie trochę poczekam 🙁 😉
Orzeszkowa, cóż za zebranie pod drzewkiem 😂
Precelek, ale kochaniutki ten Twój czarnulek 💘
U mnie konik sobie odpoczywa, sianko wcina, ze stajni zaczęła wyglądać, na początku sobie chodziła tudzież stała, a potem ku mojej uciesze nagle odzyskała siły witalne i teraz tryska energią. Muszę wziąć aparat bo zdjęcia będą piękne. Z drugiej strony jest to nieco problematyczne, bo raz, że może wychodzić tylko jak jestem w stajni, gdyż muszę jej bandażować nogę (no i muszę codziennie być nie ważne czy mam czas, czy jestem chora czy zdrowa) czyli na tą godzinkę- dwie niestety tylko, dwa, boję się trochę o kolejną kontuzję. Ale cieszy mnie, że czuje się dobrze 💘
W ogóle zadowolona jestem bardzo, bo w nowej stajni sianko nieporcjowane, jest znacznie spokojniejsza i prawie nie tka! Przychodzę do stajni i albo je sianko, albo obgryza drewienko, bawi się piłką albo po prostu STOI co jest do niej zupełnie niepodobne. Tylko przed karmieniem się bujnie i poskacze na boki jak jeść dostanie, ale poza tym jest znacznie spokojniejsza, nikt nigdy nie widzi żeby tkała, bo specjalnie pytam 😅
Postaram się wziąć aparat do stajni i wstawię jakieś piękne foteczki. 😉 A na razie to co mam do tej pory:

uchwycone kalkulatorem

I dowód na to, że ona zawsze i wszędzie znajdzie jakieś jedzenie: