Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VIII (2015)

Tulipan, gdzie stoicie ? Pięknego masz konia  😍
Anai, jak zawsze profesjonalnie, szybko Ci Szary progresuje  😉
Rudzielec, kiedyś szalałem za srokaczem  😉 Świetna jest  😉
Wojenka, ostatnie meeega  😎
Burza, czekam na zdjęcia Twojego Syna  😀iabeł:

Nieśmiało wrzucam Arr  😉
Wojenka jak dla mnie masz absolutnie najładniejszego araba jakiego widzialam na rv  😍
kujka jaki Gileczek! Dawaj więcej wiemy, że masz  🙂
Roudzielec obłędna ta Dośka Twoja, te oczyska.
A to mój kucyk.  😉 Ken zwany Kendziorkiem
agunia_aramis Jaki śliczny  💘

Wczorajszy brudas padokowy, musi zawsze wytarzać się w największym błocie  😵
agunia_aramis przepiękny  😍 długo się go doprowadza do stanu używalności?
Vendettka nie wiem czy z takim brudaskiem byś wytrzymała  🤣
korysindex4 Twój koniś też jest niczego sobie  :kwiatek:
Kasija dziękujemy 🙂 Fakt oczka ma przepiękne

Roudzielec nie ma tragedii. Najwięcej czasu zajmują nogi, szczególnie po wizycie w błocie. Grzywę trzymamy w warkoczykach więc czesanie z głowy  😉 i duuuzooo odżyki w sprayu.

Haffek Twój rumak widocznie lubi jak go dużo czyścisz  😉
korysindex4 mój typ  😍

To koń! Wybacz, ale mam alergię na słowo koniś ... 😉

drabcio, dziękuje 🙂

Wczorajsze

i z kiedyś  😉

[quote author=Roudzielec link=topic=96725.msg2310073#msg2310073 date=1425846648]

To koń! Wybacz, ale mam alergię na słowo koniś ... 😉

[/quote]

Wybacz  :kwiatek: po prostu jak mi się jakiś koń podoba, to zdrabniam  😉
agunia_aramis, przepiękny 😍! Gipsy cob? Oprócz pięknych szczotek rosną mu może też wąsy?

Padokowa banda stajennych łobuzów, czyli Vimto ( pierwszy od prawej) wraz z kumplami. Mój drań biega w kantarku na nosie, bo niestety Vimta nie zawsze ściaga się z tego padoku na który się go puści 😉. Czasem też zwiewa nieco dalej, na łąkę sąsiada owce ganiać 🤣.  Wtedy kantarek na nosie się przydaje 😉.
Próbował też dzikie gęsi zaczepiać. Gęsi zamieszkujące pobliski staw ( ogrodzonym jakby co, ale to nie problem dla pomysłowego i ciekawskiego Vimto) pogoniły upierdliwego wizytatora z wrzaskiem. Goniły go małpy aż do boksu, ale teraz przynajmniej nie ucieka w tamtą stronę.
korys ale z niej kawal baby  😍
agunia_aramis więcej pokaż zwierzaka
Roudzielec Dośka śliczna!
kujka wyglądacie z Gilsonem obłędnie, widać ogrom pracy włożonej w Wasz duet 💘.
wojenka Mihrab to jest klasa sama w sobie. Niezmiennie zachwyca.
Haffek jaki słodki pyszczek, widzę że grzywka jak wata curkowa nie tylko u nas. Zapuszczasz grzywę czy przerzucasz na jedną stronę?
czeggra1 muszkieterowie 😁, Vimto to by się z Karusiem i Ryżolem dogadał, też czasem ich szukam. A Karusia nawet po asfalcie ganiałam 🤔wirek:.

W końcu mam jakieś zdjęcia to i Księciuno się może pojawić.
Lusia722 jak na razie zaplatam żeby na padoku tak sie nie brudziła. Krótsze włoski przekładają się na drugą stronę, więc też pomaga. Zobaczymy co będę robić z grzywą dalej 🙂
korysindex4, dzięki. Fajna ta Twoja dziewczyna 😉
Haffek, cudny!
agunia_aramis, ależ masz sympatyczne zwierzę, ale z takimi szczotami białymi chyba bym się załamała. Jak toto czyścić?
lusia722, Twój księciunio ma przepiękne, mądre spojrzenie.
czeggra1, fajne ujęcie  😍
lusia722, boski 😍
lusia722 piekny!  😍 jaki pyszczunio 😀
lusia722,prawdziwy księciunio, takiego bym mogła mieć dla mojej Julki  😍
agunia_aramis, ale włoooosy, piękny  🙂
czeggra1, łobuzy..? a tak niewinnie wyglądają  😉
korysindex4, pierwsza fota ma cos w sobie  🙂

anai jak bym miała być szczera i choć trochę obiektywna, to w sumie on jest aż za inteligentny 😁
faith, Burza dziękujemy bardzo
brzezinka jak radziła sobie z Fionką to z Księciem dogadałaby się bez problemu. Szkoda, że nie mieszkacie bliżej, bo chciałabym bardzo, żeby miał kontakt z dziećmi.
W imieniu swoim i Księcia dziękuję :kwiatek:
Jeszcze wczorajszy Księciunio a'la zmokła kura

I dzisiejszy w nagrodę za dobre sprawowanie na jeździe, pomimo wczorajszej kąpieli dostał wyjściówkę na padok.
lusia722,  kurza twarz, ja to mam wszędzie daleko,  👿  piękne to nasze podkarpacie i lubię tu żyć,  ale jeździecko to takie zadupie, że szkoda gadać... 😵
brzezinka mamy to samo. Jak gdzieś na zawody wyjeżdżamy to prawie wszędzie minimum 300km. Tylko Sopot rzut beretem.
'tylko'. Bez przesady... Aż tak źle to na pomorzu nie jest, są zawody, są trenerzy. Podlasie niezmiennie przoduje w braku czegokolwiek. Spróbuj w okolicach Białegostoku pojeździć np  😂
Lusia wstaw foty reszty ferajny  😎
lusia722, Księciunio to czaruje tym swoim cudnym spojrzeniem 😍. Przeuroczy jest!
anai, piekne swiatło wyszło - bardzo urokliwe zdjęcie. Rozskakało Ci się konisko 😀!
lusia722, a widzisz 🙂 Naprawdę udał Ci się!
czeggra1, rozskakał się niesamowicie. Dziś na treningu skakaliśmy potrójny szereg z samych okserów na 1 foule, wejście 110, potem 115, 120, ależ on fruwał!!! Nie wiem, czy powinnam się tak cieszyć publicznie, ale nie mam wyboru 😉
magda Zdecydowanie się zgadzam 😀
anai , a dlaczego nie miałabyś się cieszyć? Masz powody do radości przecież 😀. Mam nadzieję, że uda mi się któregoś razu zobaczyć Was na żywo  🙂.
magda nie mam zdjęć za bardzo. Tylko jakieś z zimy mam.
W ogóle jakiś pechowy dla mnie miesiąc w sobotę pożegnałam Ryjka, a w piątek wyjeżdża Vento, dobrze że jestem w Warszawie, bo chyba by mi serce pękło. Mój pierwszy źrebak.
No i jeszcze Kozunia sprzedana.
anai Gratulacje! Masz film?  😀  :kwiatek:
Atea, wyjątkowo nie mam, miałam nawet kamerę w aucie, ale na deszcz się zapowiadało, więc sobie darowałam. Oczywiście teraz żałuję 😉
anai - szkoda, ze nie zrobilas filmu, silny musi byc skubany 🙂
czeggra1 - super ujecie ! 🙂
korysindex4 - fajna ta Twoja kobyla, dawaj wiecej 😉

Wyjątkowo mam zdjęcia z jazdy, to się pochwalę 😉

I jedno z ostatnich zawodów i już uciekam !  💃

Angeel, silny jest bardzo, ale też robi się tego świadomy. Piękne, słoneczne fotki! I żałuję, że na zawodach na N nie zostałam, widzę, że im wyżej, tym lepiej Wam wychodzi!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się