Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VIII (2015)

tuch to trzeba jakoś zgrać w czasie, bo my z archeo też się wybieramy do Groteski odwiedzić Nortona- zrobimy na sabat czarownic 🙂
Książę-  ferie, więc mam okazję zrobić mu jakies zdjęcia.

bjoork Bardzo chętnie 🤣 Piszcie do mnie bo mam blisko.
tuch, chłopaki zapraszają  😉
Skoro wszyscy to i ja się chwalę skarbeczkiem, w bardziej ofutrzonej wersji.
Constantin - dla przyjaciół Niuniek pozdrawia  😀
Bronze, wreszcie dowiedziałam się jakie jest prawdziwe imię Niuna  😁
Wojenko - to imię zdecydowanie nie pasuje do jego Niunowatego charakteru  😀, więc istnieje formalnie tylko w paszporcie :-)
tuch damy znać 🙂
W Poznaniu śnieg! Dlatego porzuciłam naukę prawa i myk, do konia  🏇
Weerka a gdzie to taki padok ładny? 👀
lusia722 uwielbiam srokacze!
Bronze cudowny 😲
Weerka mega zdjęcie, przepiękny koń 😍

w końcu ktoś mnie obfocił na jeździe, a potem ja Blood na padoku 😉

marlin1990 Tak, kucowate  😀 A dokładniej, to kuc feliński
xymena 4 lata ma skończone  🙂
Weerka piekne 😍 oblednie wyglada na tym sniegu 😀
srokate czyzbysmy mialy to samo oglowie?😀

A ja mam mila niepodzianke od Xymenki w tym niezbyt fajnym dniu  💘 Moje ukochane na sniegu 😀

faith, twoja arabka to jeden z nielicznych, które mi się podobają. Bo nie wygląda jak arab  😁 Taki mały, uszlachetniony andaluz.
Już się nie mogę doczekać aż swojego zobaczę po tym przymusowym karcerze w domu przez chorobę 👀

Tak mój koń pozuje przez 90% czasu 😁
budyń, ale osiołek na tym ostatnim zdjęciu! 😍
budyń meeega uszy  😀iabeł:

A Dzidziula uznała, że bycie szportkoniem i posiadanie własnych szmat jest suuuper  😂
kitty super  😀 Jak postępy z nią? Jaki rozmiar derek nosi?  😀
vanille, to mina "ja już nie chcę zdjęć". Najlepiej gdy ma uszy do przodu, aparat robi "pstryk" to ucho od razu w tył. I tak za każdym prawie razem, taki ładny koń, a model koszmarny  😜
kitty[, czadowa jest, ile w kłębie? Dobrze, że się oswoiła w końcu, bo strasznie się czytało co wyprawiała.
Postępy powolne... ale jest spokojniejsza i ufniejsza  🙂 nie lubi koni, co mnie bardzo fascynuje... jest pod opieką behawiorystki no i jakoś powoli to idzie. W kłębie nie wiem dokładnie, bo ona ciągle się wierci... Koło 173-178, a dereczki duuuże 155, lub 165  🙂 no i jedyny znany mi koń, który nie daje nóg... przednich... ona jakoś wszystko ma dziwnie
Budyń - ale ładny "łoś" wyszedł na tym ostatnim zdjęciu!
Zazdraszczam takiego fajnego modela  😡
kitty, czy ja dobrze widzę że do derka Horze? gdzie dorwałaś ten kolor? to chyba stara kolekcja?  😍
kitty gdzie stoicie? 🙂

Moja mała złołza:

pozdrawiamy :kwiatek:
Cobrinha tak, ale baaardzo zabytkowa, nad czym ubolewam....
Shantowa w Obergucie  🙂 natomiast potrzeby kobyły najprawdopodobniej zmuszą nas do przeprowadzki.... ona potrzebuje siwych koni  🤔wirek: a tu takowych nie mamy...
Strasznie podobał mi się ten kolor ale niestety spóźniłam się z zakupem 🙂 Szkoda, że nie mają już takich kolorów z jajem 😉
Shantowa Śliczna !
kitty Fajnie, że kobyłka się ogarnęła chociaż trochę 🙂

Doczekałam się odrobiny śniegu w Poznaniu więc wpadam z jednym zdjęciem Eda przed jazdą  :kwiatek:
dairoxroxi, ale pluszowy! I jaka mordka poczciwa, puci puci  💘
Chciałyście Dzidziulę z człowiekiem  😀 Dodam, że Olcia ma zupełnie normalny rozmiar 😉
to jakieś shire ?  😉

Fajna, babka z niej 🙂 ale głowę ma przeogromną  🙂
Ślązaka-shire  🏇 ja mówię, że to polska myśl hodowlana 🙇
kitty, a ja uważam że krzyżówka bardzo fajna 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się